helg

så var änu en vecka till ända. kommer inte bli någon match i helgen och det är så skönt. men vi har konfermation på söndag men den börjar kl 13:45. annars är det väl lungt.

mormor och morfar kommer i dag för att de ska gå på julkonserten och det är kul, det var ett tag sen vi träffade dom så ja det ska bli jätte kul. vi kommer alla att åka över till våra kusiner i kväll för morfar vill bjuda på tårta för våran morbror har namsdag i dag. och där ska vi titta på idol med våran kusin (vi har två kusiner, på mammas sida, en tjej lika gammal som oss och en kille 17år fast han ska snart fylla 18) och våran kusin vann dejten med idol-Daniel så vi ska titta på den där för vi har inte TV400.

sjöng i centrum igår. asså det var det värsta jag någonsin har gjort!!! eller det där är kanske lite överdrivet, visst det var hemsk pinsamt men vi tog oss igenom sångerna i alla fall och jag fick ju se Magnus Karlsson. OMG asså. skoja bara. liksom vem vill se honom . (förlåt alla som gillar Magnus) men jag är absolut inget stort fan av honom.

så imorgon går vi in i December, hoppas att det kan komma lite snö snart men det är för varmt än så länge men det är bara 24 dagar kvar till julafton!! :D har inte skrivit någon önskelista än men det blir väll typ pengar och Ipod förstärkare, yes box. / IKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu