Onsdag/Torsdag!

onsdag:
hann inte skriva nått igår för vi hade fullt upp med musikcafet som vi gör varje år. musikcafe är när vi framför våra låtar i klassen och man fikar samtidigt. Jag, Åsa, A och M var först ut efter pausen och vi spelade Beautiful med Christina Aguilera. Jag sjöng, Åsa spelade trummor, A spelade piano och M spelade bas. men allt gick bra.
torsdag:
idag så hade vi inte so på morgonen för vi hade fått sovmorgon av våran lärare så vi började 09:15 med matte, inte så jätte kul direkt på morgonen men det finns inte så mkt att göra. när den lektionen var slut skulle ena halvan av klassen ha teknik och den andra halvan skulle ha hemkunskap sen skulle de bli lunch och sen fick man antingen hålltimma till musikalrepet eller så slutade man. Åsa och jag skulle inte vara med på musikalrepet så vi skulle få gå hem efter tekniken som vi skulle ha.
vi har en ganska stor rast på 40 minuter från matten till tekniken och när vi sitter där och väntar så kommer H och N och säger att läraren i hemkunskap är sjuk så de får sluta. snacka om orättvisst!
hoppas ni har haft en bra torsdag, Ida


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu