Trött!!

hej!
jag försökte skriva igår men vårat internet har krånglat så det blev inget.
idag så har vi haft två förestälningar av musikalen och båda blev bra. det är så roligt. som sagt hade vi premiär för skolorna igår och då hade vi bara en föreställning men det blev jätte bra. men det är lite sorligt för han som har skrivit musikalen måste åka bort så han kan inte vara med imorgon och på söndag. det känns som att energin kommer sänkas lite då men vi får hoppas att det inte händer.
igår så kom farmor ned och idag så kommer mormor, morfar, våran faster och våra kusiner oxå. vi blir ju väldigt många som kommer från våran släkt som ska titta på musikalen.

men vissa sker har ju varit lite överaskande. på skolkonserterna så väntar man sig att eleverna ska ropa komentarer eller typ bua men det har inte varit någonting. men med de föreställningarna där ens familj är med får man väll vänta sig lite mera applåder. direkt efter en musikal så är man liksom, igen, igen jag vill göra det igen men sedan typ 20 minuter efter så är man SÅ TRÖTT. men skulle kunna lägga sig ned och somna direkt.
nej, nu ska jag hoppa in i duschen.

kram/ Å


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu