Gllugigt!

japp, det är vad det är. det gick bra hos tandläkaren jag kännde inget när dom tog ut mina tänder men jag hatade bedövningen på insidan. det gjorde skit ont. det känndes som att det är någon som kör in en nål i tandköttet ända in till tanden, jag ville säga sluta fast när jag tänker på det så gjorde det inte super ont men det gjorde ont ialla fall. Nu har jag nästan slutat blöda, jag har haft toppsar i munnen och det är inte så skönt. Jag känner mig trött och hungrig( jag har ju inte ätit sedan frukost) och bedövningen har inte riktigt släppt i vänster läpp så jag har lite svårt att knippa ihop läpparna. tungan lyder inte riktigt heller.

dom andra har gått ut men jag orkar inte och det gör lite ont i nästan hela övre tandraden och jag måste vara fit fore fight i kväll. vi ska möta Hammarby i våran första match. jag pallar inte skriva mer. kram på er/Å

Solig torsdag!

Hejsan hoppsan på er allihopa!
idag så händer det inte så mycket förutom att vi ska vaccinera oss mot livmoderhalscancer. den första sprutan av tre. dom flesta som har tagit den säger att det gör ont, så jag är lite nervös.
igår så va vi med mamma till naturhistoriska(långt ord det)riksmuseet och tittade på en ny utställning som dom har. det handlar om typ om hur jorden och människorna såg ut för typ 4½ milj. år sedan. det va en rätt bra utställning. 

som sagt i förrgår, alltså i tisdags så va vi i stan och jag köpte min skit snygga vår jacka. den kostade bara 299 fast jag sagt att den kostade 399, och det va ju bra. jag hittade inget annat. vi tittade in på Jerns,  där har dom lite större dam skor men det fanns inga snygga tyckte jag. vi gick på akadimi bohandeln oxå, där fick jag äntligen min bok som jag fick i julklapp av storasyrran. mammsen köpte en kokbok oxå, eller en kak bok kan man säga. den har många bra recept. pappa tycker vi har för mycket kok- och bak böcker men jag måste ju ha några att ta med mig när jag flyttar hemifrån. jag vill ju bli konditor( det är ungefär som en bagare fast mer bakverk).

imorgon ska jag till tandläkaren och dra ut två tänder. dom sitter lite högre än dom andra och därför är det lite svårt att nå dem när jag borstar tänderna. och det är hål i båda men som tur är så är det mjölktänder. på kvällen så har vi våran första match i Annas cup. jag minns inte vilka vi skulle möta men jag känner mig taggad. igår så hade vi oxå träning och det gick bra. ikväll så ska jag inte göra så mycket. måste öva inför NO provet på måndag men jag vill verkligen inte plugga när jag har lov. liksom lov är till för att slappa och så vidare. men jag ska fortsätta läsa min gamla bok. jag tycker den är jätte bra. kram på er/Å

Regnig Tisdag!

igår åkte vi med mamma, storasyster och kusin in till stan, för att shoppa lite och så. jag köpte entligen jeanssjotran och den är bara så snygg!!
här är lite fler kap som jag gjorde:
image16       image17
de här två är båda köpta på Gina Tricot för 99kr/st. jag har ju sagt att jag velat köpa t-shirtar med tryck så jag passade på
image18
eftersom bokrean har startat var jag ju tvungen att köpa nån bok, och då blev det den här boken av Katarina von Bredow "Räcker det om jag älskar dig" och den verkar riktigt bra. jag har ju blivit ett riktigt Katrina fan för jag har redan läst två böcker av henne i år.
kramar I

27/2 Onsdag!

Godmorgon!
idag blev det en riktigt ordentlig frukost, vi brukar ju äta fil och yorgurt men idag ville vi göra nått annat.
så det blev amerikanska pannkakor.

image14
här är mina. mums
image15
och här är Åsas, hon hade en lika dan som jag men den hade hon redan ätit upp när hon skulle ta kort^^
ha en bra Onsdag /I

Årets Första Glass!

Åsa och jag var ute med Rulle och då tog jag med lite pengar och så gick vi och köpte glass. det var lite kallt om händerna men annars smackande det bra^^
det blev cornetto jordgubb
image12mums!!


Vår kläder!

just nu är jag inne på Vero modas hemsida och kollar på skit snygga vår kläder. det som är synd är att dom inte går att kopiera:(
har hittat en ur snygg blå kappa för 399, den vill jag verkligen ha fast jag redan har en.
jag vill oxå köpa: ljusa jeans, en jätte snygg svart väska i från Wedins och kanske ett par nya vår skor men det är så svårt för mig att hitta skor. jag har ju storlek 42 och i dom vanliga butikerna så går det bara till 41. någon som har ett bra tips där man kan köpa större skor?
här är lite snygga kläder:
image13
Den här koftan är från Lindex, jag tycker den är söt, den fanns i andra färger men tycker att den va snyggast i grått:).
 image17 

   Den här kläningen är oxå från Lindex och jag tycker den va så söt.

image16                                                                                                det här är väskan som jag tycker är så snygg och den kostar bara 299kr vilket jag tycker är jätte bra.
kram på er/Å

Hemma igen/sportlov!

sälen:
då var man hemma igen från snö och skidor. jag skulle gärna ha stannat hela veckan men vi ska spela "Annas cup" nästa helg och det vill man ju inte missa. men om sälen så fick vi fint väder med sol i fredags och lördags men inte i torsdags då var det mulet. backarna var bra men lite isiga, men sälen backarna håller inte riktigt samma klass som Åre. stugan som vi bodde i har pappa med sitt jobb och det fanns tio sängar och vi var bara tre så det fanns många tomma rum. det fanns ett pingisbord så vi spelade lite och så fanns det en bastu och det var riktigt skönt att komma hem efter en dag i backen och sätta sig i en bastu. jag fick hyra skidor och de var jätte snygga. jag ramlade faktist bara två gånger, första gången va i liften(skit pinsamt) för mina skidor åkte i kors den andra gången var lite töntig för vi stod och väntade i kön till liften och då tappar jag bara balansen och sätter mig ner, åh gud!
image12
så här såg det ut i fredags, härlig^^ eller hur?

sportlov:
vi fick inte sova så länge när vi var i sälen eftersom man ska upp och man kan ju inte sova till tio för då missar man ju hela förmiddagen. så det var riktigt skönt att få sova ut i dag. idag har vi väll inte tänkt göra så mycket. sitta vid datorn och kanske gå ut lite för det är ju fint väder. jag ville gå med mamma till centrum för att köpa den efter längtade jeanssjortan men då ska vi tydligen åka in till stan imorgon så jag får vänta.
här kommer vackans schema:
tis: stan, shoppa
ons: träning
tors: vet inte riktigt, va med nån kompis
fre: annas cup på kvällen
lör: annas cup
sön: annas cup(förmodligen)
kramar I

Sälen 20/2-24/2!

vi drar som sagt till sälen i dag så bloggen kommer inte bli uppdaterad förns vi kommer hem på söndag
kramar/I

Tisdag!

kom hem från skolan för en stund sen, halv timme kanske, och då har jag fått min FRIDA. det är min andra tidning som jag får för jag har inte prenumererat så länge men jag har funderat på det väldigt länge. har läst igenom den och det står ju lite om vad som kommer vara för mode i vår och än så länge har jag gillat det jag sett i tidningar och så. men det känns som jag måste köpa hur mycket som helst som jag vill ha. jag vill ha flera t-shirtar med roliga tryck på och sånt, för det käns som att jag knappt har några t-shirtar, sen så vill jag ha fler långa halsband med nån sött hängsmycke. men framför allt har jag sett på LINDEX en jätte snygg jeanssjkorta. åh måste ha den alltså.
image10
så snygg! /I

Måndag!

ny vecka igen och på onsdag drar vi till sälen med papps och det ska bli kul, vi brukar ofta åka till åre för mamma är med i en förening som har två stugor där uppe men i år fick vi ingen. men det ska bli kul att åka till sälen, har aldrig varit där men jag gillar ändå åre bäst. pappa har nämligen en stuga där uppe med jobbet det är synd bara att vi inte kan åka alla fem. (men nån måste ju ta hand om rullebulle)
har stödkonsert på onsdag också för att få in pengar till musikalen och åsa och jag har valt att vara med på den för våran musiklärare sa att det kommer märkas ganska väll om vi är borta. jag önska att hon bara kunde säga nej ni får inte åka, det skulle göra livet enklare. för åsa och jag sjunger alt II och den stämman är inte så stor och båda vi sjunger starkt och då hör man att vi är borta. jag borde igentligen plugga på sångerna istället för att sitta här.^^
pappa ville igentligen att vi skulle skippa konserten för att komma upp till sälen tidigare men nu blir det som det blir men han har gått med på att köra på kvällen/natten för vi kommer typ upp dit kl 01.00 eller nått sånt. lite sent men okej.
helgen var väll ingen stor hit precis. vi hade match i lördags men det gick inge bra för att de andra lagen bara tar dit sina elitspelare. jag b lir så irriterad på det. fan varenda lag gör det. på söndagen hade jag konfermation och det var kul. jag går i bigitta-gruppen och vi är inte så många så ibland har vi med clara-gruppen och det hade vi igår. jag hade verksta och vi gjorde en tidslinje(den blev jätte fin) och jag skrev om när kyrkan växer fram.
jag kanske ska berätta lite om stjärnholm också. vi kom ju hem i fredags och det var jätte kul där. maten var skit god och jag kan lungt säga att det var de två roligaste skoldagarna i hela mitt liv! även om min grupp kom sist i tävlingen.
massor av kramar/I

sovande onsdag

Bonjour!
Men jag hade ingen franska idag för ida och jag skulle på läkarbesök. Det gick bra, vi satt mest och pratade med läkaren fast hon va lite otrevlig tycker jag. Sen så cycklade vi hem och rulle var hemma så det blev lite bråk om vem som skulle gå ut. Men det gjorde jag, SOM VANLIGT!!
Jag fick VG- på so-arbetet icg mitt gympapass, det är jag rätt nöjd med men jag har ingen takt känsla:P. Men jag är rätt nöjd och nu när jag har gjort gumpapasset vet jag iallla fall att mitt betyg i idrott kvarstår. Imorgon så åker vi på körläger till Skärnhom, det kommer nog bli jättekul för liksom när vi har varit på träningsläger så brukar dom vara jätteroliga och det kommer nog det här bli oxå.
Fats vi har fått lite läxor som vi ska kunna tills imorgon, italiensak ord och vilka länder som är medlemar i EU. Jag önskar vi kunnde slippa.

Igentilgen så skulle jag ha lämnat in mitt svenska arbete om boken "Mina drömmars stad" men den är så tråkig(ibland) och den är tjock, typ 300 sidor. Men jag har inte läst ut den än så jag får lämna in arbetet nästa vecka. Men det var inte bara jag som inte var klar.
Nu har ida gjort mat så jag ska ner och äta. Sen är det träning, jag hoppas vi inte springer.
karm på er/Å

Veckans schema!

liten tit på vad som kommer vecka 7
Måndag: träning
Tisdag: halvstudiedag,
men måste ändå gå på musikalträningen,jippi!
Onsdag: träning
Torsdag: stjärnholm
Fredag: stjärnholm, träning
Lördag: match
Söndag: ledig,sova:)
kramar /I

Söndag 10/2

förstår inte vad syran fått för sig " ne vi skriver inte på bloggen men vi ska försöka skriva mer" ;D skärpning Å!
spelade match idag me mot handen det blev 10-6 till dom. asså jag blir helt galen! det är liksom ingenting att släppa in 10 mål men vi gör inga. vi gjorde 1 ja ni läste rätt 1 mål i första halvlek på 20minuter. asså det är helt sanslöst!

när vi kom hem tog vi en dusch sen så har jag syslat med läxor. skit kul en söndag men va ska man göra? de gör ju inte sig själva precis. gjorde klart so-arbetet för en stund sen . vi har ett inlämningsarbete på frågor om norden och växthuseffekten och sånt. sen har jag skrivit på svenskan också jag läser en bok som heter "Apelsinflickan"  den har jag ju berättat om och så ska man svara på frågor. boken är typ skit hemsk för de blir typ våldtagna hela tiden! sen var det att träna på musikal låtarna men det är kul i alla fall. åhh jag kan inte vänta tills vi har premiär^^
massa kramar/I

losing the way!

tänkte på justin timberlakes låt losing my way men det blev losing the way för det va typ det som hände på a-flicksmatchen idag.
vi möte BK söder och det var jämt flera gånger innan dom gled iväg och vann med 10-16. inget måll för mig:/
veckan har varit bra. jag klippte mig i torsdags. det blev axellångt med lugg. super fint:)
annars har det inte hänt så mycket. morfar flyllde år som sagt.
om en timme så börjar melodifestivalen 2008. jag vet typ ingen som är med för utom amy diamond. jag tycker inte om henne(det här är min åsikt, om det är någon som tycker absolut imot mig så sig det). hon ser ut som att hon är typ 12, hon är barnslig på nått sätt.
imorgon så har vi tidig match med samling 8.30 och sen har jag konfimation kl 15.00
lyssnade nyss på magnus ugglas pärlor åt svin. den är riktigt bar tycker jag fast lite gammal.
ida och jag ska försöka skriva mer på bloggen. vi skriver typ aldrig.
kram på er/Å

Grattis Morfar

image9
Idag fyller våran favorit morfar 80år^^
GRATTIS!!!


Tidig uppstigning

imorgon ska jag med våran kompis och bada på morgonen och hon kommer hit så vi kan gå tillsammans kl 06:15 jag måste typ gå upp 05:45 och äta lite fil för man ska ju inte äta för mycket å sen är det bara och palla sig i väg till simmhallen.

det var hon som frågade om nån av oss ville följa med och jag sa ja det blir ju en kul grej liksom men jag ska nog ta med mig en macka som jag kan äta sen efteråt.
kramar I

Stan, bio med kusinen och snö

idag så vaknade vi ungefär 9 och åt frulle. sedan bar det av till stan för att gå på bio med kussen. vi va och såg den nya filmen Juno. den va bra. när vi åkte hem så började det snöa. det är ganska roligt kanske lite sent. hittade inga kläder i stan men man måste ju inte alltid köpa.

igår så va vi och firade morfar genom att äta på källhagen ute på gärdet(dom hade jätte god mat) sen bar det av till berwaldhallen och en schlager konsert. det var rätt okej, morfar gillar sånt.
imorgon så händer inte så mycket förutom A-flicksmatch kl 17.
kram på er alla(i snöyran)/Å

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu