Hej...

Tänkte berätta lite mer detaljerat om vad vi gjorde i Skenora som ligger ute på Ingarö.
Söndag: Som sagt kom vi ut då, ca kl 17. Jag, Åsa och mamma kom ut först så vi packade upp och gjorde lite aptitretare. Sen blev det middag, bastu och lite poker och då hade vi som var med lagt in en tia var så man skulle vinna lite pengar. Och gissa vem som vann, JAG XD! 60 kr fick jag och det är ganska bra.
Måndag: På måndagen regnade det så vi tillbringade dagen med att åka in till Gustavsberg och gå i porslinsaffärer, inte så jätte kul men det fanns några riktigt fina saker. Den här dagen cyklade Stina ut, firvilligt! Vilket jag absolut inte skulle gjort. När hon kom var hon hellt genomblöt. Senare på kvällen bastade vi och jag, Åsa och Agnes gjorde en chokladtårta för vi skulle göra middag nästa dag och chokladtårtor blir bättre om det får stå ett tag. Efter det spelade vi poker men vi satsade inga pengar och det var tur för den här dagen vann Henrik, jag kom 3:a.
Tisdag: Den här dagen sov vi till 11 och när vi gick upp hade föräldrarna åkt till Björnö. Vi andra stannade hemma och spelade kort, hade vattenbalongskrig och badade en kort stund för det var så himla kallt. När föräldrarna kom hem gick jag, Åsa och Agnes ut och plockade smultron och vi fick tre fulla muggar och det är ju ganska mycket när man pratar om smultron. När vi kom tillbaka började vi med maten och de andra gick ner till bastun. Middagen blev skit god och det blev avokadobruchetta, kinaklubbor och såklart chokladtårtan med tryffel ( alla recept finns på arla.se). När middagen var uppäten fick vi gå ner och basta. Sen spelade jag, Åsa, Agnes och Stina fyrmansvist som jag var skit dålig på. Efter det gick jag och Agnes en sväng med Rulle innan vi stoppade han i bilen för han fick inte sova inne :( Kl 00 gick jag, Åsa och Agnes och nattbadade och det var jätte kul.
Onsdag: På onsdagmorgon frågade vi föräldrarna om de hade märkt nått av vårat nattbad men det hade de inte. Den här dagen sken solen för första gången på tre dagar. Efter frukosten gick vi ner till bryggan och solade och badade, åt en kylskåp-rensnings-lunch och vi åkte en tur med båtarna. Vid fyra, halv fem åkte pappa, Henrik och Agnes för att hämta Elin som hade varit och tågluffat i Europa. Mamma, Catrine och Stina åkte och handlade. Jag och Åsa stannade hemma och förbredde efterrätten. När handlarna kom hem började vi med maten och sen när Elina och company kom åt vi middag. Efter det blev det bastning igen och sen spelade vi lite kort, jag vann på grunka.
     
( 1. Båten som låg utanför vår brygga 2/3 bilder från båtturen)
Torsdag: Den här dagen var det också fint väder så vi tog båda båtarna och åkte till Strömma där vi åt lunch och glass. När vi kom hem igen hade ett stort moln täckt himlen då hittade Stina en kul våtdräckt i boden och vi prövade den och det blev många skratt. Efter det gick vi " barn" ut för att plocka smultron men det blev inte så mycket, nästan två koppar. När vi kom tillbaka hållde mammorna på med maten för papporna hade gått på en lång promenad. När alla kommit åt vi middag och sen spelade vi ett parti kubb, Lundbergarna V.S Grönbergarna och vi vann såklart :) Sen blev det bastning, matspelet och poker, den här dagen vann Åsa.
         
( 1. Jag och Rulle på båten,2/3. vissa bygggor stor kåkar i skärgården, 4. sötta Rulle på båten 4.  Jag i den roliga våttdräkten)
Fredag: På fredagen åkte Stina och Grönbergarna hem, så vi blev bara fyra. På eftermiddagen satt vi mest inne och lyssnade på Harry Potter och spelade lite kort. Sen blev det middag, bastning och sen spelade vi kort och jag förlorade på båda.
 
( 1. Den lila svart stugan är bastun 2. Utsikten från våran altan)
Lördag: Den här dagen hände inte så mycket, vi låg nere vid bryggan, åt lunch och lyssnade på Harry och jag grät faktist för en mycket viktig person dog. Vi åkte in till Gustavsberg och åt middag och det blev pizza. Efter det tog vi ut Rulle ur bilen och gick till ett cafe där det blev lite efterrätt. Sen åkte vi och handlade innan vi åkte hem och då hitade vi Molin Rouge som jag blev jätte sugen att titta på en annan dag och ikväll ska vi nog kolla på den. När vi kommit hem blev det lite kortspel, godisätande och jag och Åsa spelade lite skojfotboll som för det mesta gjorde ont.
 
( 1. Badtofflor ett måste 2. Åsa och jag på bryggan)

Det var veckan det, Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu