Hemma

Ja nu är vi hemma efter att ha varit ca 10 dagar i stugan uppe i Hälsingland, vi har haft det skönt med ganska bra väder, normalt svensk sommar i alla fall.
Vi kom upp på onsdag eftermiddag med Helena och vi gjorde väll inte så mycket mer den dagen, på torsdagen badade vi och spelade minigolf på kvällen. På fredagen åkte vi till mammas moster och morbror som har en kaninfarm och vi fick låna en kanin som vi döpte till Hampus. Pappa kom också upp på fredagen, lördagen minns jag inte så mycket av. Åsa blev magsjuk vilket var synd och jag hade mitt (skoj)bråk med pappa när vi spelade kort på kvällen. På söndagen åkte pappa och Helena hem och jag hade lite tråkigt eftersom Åsa fortfarande var dålig. Erika kom på måndagen och sen har veckan rullat på ganska bra med kortspel varje kväll varav jag har vunnit ganska många och då skryter jag faktist inte ;) Idag så blev det tidig uppstigning för vi skulle hjälpa mammas kusin Eva i hennes resturang, för de var en marknad där och de var de ända som serverade mat. Jag, Åsa och Erika fick stå vid gosidbordet och det sålde väll så där.

Jag och Hampus som är en dvärgvädur.
Men nu är det bara att packa om eftersom vi ska ut till Skenora imorgon, men nu är jag för trött för at skriva mer. Jag ska nog gå och lägga mig. Hoppas ni har haft det bra.
// Ida


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu