OBS!

glöm inte att ställa fram klockan!
för nu blir det ju sommartid igen
image59
natti natti / Ida

Lördag kväll.

har precis satt mig med en kopp te och ska skriva om vad vi har gjort idag och jag kommer faktist inte på något. vi var bara ute med vovven ca 1 timme, det är det ända jag kommer på.
jag, Åsa och pappa har kollat på Piters of the Carabian 3, som Åsa fick i julklapp och nu sitter jag här som jag gjort typ hela dagen.
hoppas ni har haft en roligare lördag än jag
kramar Ida

T-shirt!!!

När jag tittar i min garderobe så saknar jag en del saker( det tycker man väll alltid) men jag vill ha mera t-shirts med tryck. så jag har varit inne på www.forever21.com och sökt lite och titta vad jag har hittat:
image53                          image54
lite mera rockigt tröja för bara ca 96 kr.   på den här gröna tröjan står det: This is my lucky shirt. det tyckte jag va så gulligt. kostar ca 90 kr.
image55                                                                              image56
jag är en ganska svart och grå tjej så jag vill ha lite mera färg        fin vit tröja med lite puffärm,  ca106 kr.
och den här tycker jag är väldigt snygg, ca 96 kr.

P.S kom ihåg att jag inte har räknat med frakten och att det är i dollar så det är inte exakta priser.
jag hittade oxå en lite copy cat.
image57                                                         
den här kjolen är från forever21.com och den tycker jag är jätte snygg. i jeans tyg. den kostar bara ca 120 kr.
image58
sedan har vi den här ifrån Lindex som jag inte tycker alls är lika snygg och den kostar 299kr.
vilken tycker ni är snyggast?

kram/ Å

Lördag!

helg igen då, men det har ju varit lov i veckan så det känns inte precis som helg. idag så ska vi väll inte göra så mkt. jag tror att vi ska åka och köpa en ny luftmadrass för våran har gått sönder och vi behöver en dubbelmadrass för vi åker ganska mkt på cuper med handbollen och då sover man i skolor och sånt. annars blir det väll att göra lite mer på läxorna.
ha en bra lördag
Ida

Christina VS. Malin

hittat ännu ett till par som liknar varann
image51image52 
Christina Applegate, känd från tex "snygg,sexig och singel" och från olika tvserier. och Malin Morgan(hette larsson tidigare) som är med i "tjenare kungen" men hon har oxå gjort flera svenska filmer.
I tjenare kungen( som gick på tv alldeles nyss) tänkte jag direkt på christina när jag såg malin. på bilden är dom kanske inte så lika men i filmen var dom det iallafall.
godnatt/ Å

Lika som bär!

eller det tycker jag ialla fall
image51image52
Debra Messing( som är med i Starter wife som visas på kanal 5 just nu) och Linnéa Torstensson som spelar i damlanslaget i handboll, dom är rätt lika. det tycker jag iallafall. eller åt minstånde systrar.
kram/ Å

We gose blondie

japp, som sagt så har vi färgat håret blont. jag fick färga det två gånger fär första gången så såg man knappt någon skillnad.
H var ju här imorse och vi följde henne hem och sedan har vi inte gjort så mycket. jag har gjort muskiteori och blivit omfärgad, haha. hjälpte mammi med maten och nu ska jag strax gå ned och kolla när damerna i handboll spelar OS-kvarl. jag vet inte exakt vilka det är imot. jag hoppas dom vinner.
kram/ Å

Färgning!

till musikalen ska ju Åsa och jag spela "dumma blondiner" och då måste man ju färga blont också, så just nu sitter jag har med håret inpackat. jag har ju redan ganska blont hår men det behöver vara en anning blondare och vi har använt- Garnier Nutrisse Cream 9.3
image48
/ ida

Torsdag/Fredag!

han inte skriva nått igår för vi hade ju D-kvällen och för er som inte listat ut var D:et står för så är det Disney, så igår tittade vi på en massa Disney filmer. lite barnsligt kanske men vem älskar inte Dinsey. det blev lite ändrade planer så N och H kom inte hit kl. 18, utan N kom ca 15:45 och sen fick vi vänta på att H skulle komma och det tog ju sin tid så vi satte på Pocahontas som vi igentligen inte skulle se men vi satte på den iaf och vi han se klart hela och sätta på början av Mulan innnan H kom. sen rullade filmerna på och det här blev ordningen.
(1.) Pocahontas
1. Mulan
2. Alladin
3. Peter Pan
4. Svärdet i stenen
sen var N tvungen att åka hem men H skulle sova över så vi såg på Lilla Sjöjungfrun och Askungen också. H sov i mitt rum och vi släckte 01.45 men det vart en lyckad kväll iaf.
jag vaknade ca 10:30 och vi gick och åt frukost, sen nu har vi gått med H hem och vi kom hem för en stund sen. och klockan är liksom 15.
det blev precis inga läxor gjorda igår, men vi gjorde klart våra musikalkläder och de blev fina. så jag ska ta och göra lite läxor nu.
ha en fortsatt bra Fredag
/ Ida

Fullt upp

hejsan!
jag mår inte så bra. igår kväll när vi kom hem från matchen så började jag nysa(eller det hade jag gjort hela dagen) och imorse när jag vaknade så kännde jag mig lite hängig. jag har ont i huvudet och känner mig yr. men det ska nog inte hindra D-kvällen.
just nu håller vi på med våra kläder inför musikalen och vi lagar mat till den 19 april då vi ska ha fest.
nu är det bara 5 dagar tills vi fyller år.

kram/ Å

Torsdag, morgon.

God morgon!
veckan går för fort asså, det är ju redan torsdag idag. vill att påsklovet ska vara en till vecka.
idag så har vi väll inte tänkt göra så mkt, vi ska D-kväll med två kompisar på kvällen de kommer hit ca 18 men annars har jag väll inte tänkt så mkt. ska nog göra lite läxor som jag har. det låter ju lite tråkigt att göra läxor på ett lov men det måste ju göras, sen ska vi väll gå ut med Rulle en sväng också.
så ni får ha en bra torsdag,
/ Ida

Onsdag!

idag så har vi gjort ganska mkt, jag blev väkt av att rulle gick in i mitt rum och stälde dörren helt öppen så jag tittade på tv:e en stund innan jag gick upp och åt frukost. sen gick jag, Åsa, S och mamma till centrum för att köpa kläder och skor till musikalen och vi hittade allt, vi köpte oxå hårfärg till Åsa och mig för vi ska göra håret blondare. när vi kom hem ringde jag till N och h för vi skulle bestäma inför imorgon kväll när de kommer hit, så N kom hit ca 14:30 och H skulle komma snart. men vi började prata lite om hur vi skulle göra och plötsligt blev det strömavbråt, det var ju fortfarande dag så vi såg, efter en stund kom elen tillbaka och då ringer H och då har hon ståt och knakat och plingat på våran dör utan att vi har märkt det :S, jätte konstigt. men då fick vi betäma över telefon hur hon skuklle komma hit osv. så det löste ju sig till slut iaf.
kl 18 hade vi samling vid simhallen för vi skulle iväg och titta spela träningsmatch mot Älta. vi spelade 3x20min och jag stod en 20:minutare och det gick ganska bra. jag tog ett filäge:) men matchen slutade iaf 27-22 till Älta som vann men vi spelade bra endå, vi gjorde ju mycket mål.
sen har vi bara varit hemma och tittat på tv, det var ju inget ANTM så jag tittade på Grey`s Anatomy i stället och nu har vi tittat på Den där Mary
hoppas ni oxå har haft en bra onsdag
Ida

In Love!

har ganska tråkigt, så jag har kollat runt lite på olika hemsidor och sånt. och då har min kusin tipsat om en hemsida www.forever21.com så jag kollade in den. oj vad mkt fint det fanns och jag hittade den här uber sötta outfiten där
image47
så sött och perfekt till sommaren!
koftan kostar ca 93 kr
och klänningen kostar ca 137kr
fett billigt, kolla in sidan det finns så mkt fina saker
kramar Ida

Lite sorligt

om det är någon som har märkt det så har jag tagit bort min matblogg. anledningen varför är för att jag aldrigt skriver där, liksom jag skrev typ en gång i veckan och ibland inte ens det.
och jag kan ju skriva om mat på den här bloggen.
idag så har vi städat, varit ute och promenixat med hunden och gjort mat: soppa och våfflor, såklart :)
lite senare så ska nog ida och jag gå ut och leka lite i snön. det blir kul för nu när gossip girl har slutat och det är mycket snö ute så vet man vad man ska göra.

kram/ Å

OBS!

glöm absolut inte bort att det är våffeldagen idag! jag själv ska naturligt viss äta våfflor efter middagen idag.
image46
glöm inte bort!
kramar Ida


Smycken och åter smycken!

har kollat runt på lite internet och hittat en sida som heter www.bettiesgalleria.com
där har dom jätte snygga smycken. jag vill ha alla och det är inte jätte dyrt heller plus att dom har rea på flea saker men en del av smyckerna är slut och det är lite dåligt.  
här kommer lite smakprov:
image45
det här halsbandet är bara för sött, det kostar bara 99 kr.
image46
till halsbandet måste man ju bara ha de här ur söta örhängena, 129 kr.
image47
dom här tyckte jag oxå va söta, liksom vilken sommar känsla, 99 kr.
image48
nallen var ju jätte gullig och den va på rea, bara 39 kr.
image49
gullig rosa jordgubbe med klocka, den va rätt dyr men sött, 219 kr.
image50
det här äpplet tyckte jag va snyggast, kostar 129 kr.

kram/ Å

Tisdag, morgon!

idag kommer det väll inte hända så jätte mkt, vi har precis städat övervåningen och ska börja med undervåningen. jag vaknade halv 11 och satte på MIN nya dator, jag kan inte fatta att jag har en ny dator i mitt rum. jag har ju haft en förut men den är gammal och när jag skulle logga in på msn för en tid sedan så kunde jag inte det för den variationen som jag hade var för gammal att man inte kunde logga in och jag kunde inte hämta någon ny. lite skratt retande.
ha en bra tisdag
/ Ida

Förra veckans VFO!

jag han inte lägga in VFO igår så jag får göra det nu. och det blir lördagens och söndagen eftersom vi hade övernattning.
image44
Kofta: lindex
linne: lindex
jeans. JC
kramar Ida

En liten trip till Åbo hinner man alltid med!!

God kväll!!
nu har vi kommit hem för inte så länge sedan. vart vi skulle var en kryssning med Silja line till Åbo fram och tillbaka. jag hade ingen anning om att vi skulle göra det men det va ju en väldigt glad överasskning. när vi kom på båten så bytte vi om och gick och åt en god middag. sedan gick vi runt och tittade på båten, tax free och barerna. vi stannade vid dancing palace där vi drack alkoholfria drinkar. sedan gick vi till hytten för ida och jag va ju ganska trötta sedan natten. vi vaknade vid 8 så jag fick ialla fall 8 timmars sömn. vi gick och åt frukost buffé och vid ett bord brevid oss satt en familj och dom hade två enäggstvilling söner som va fett snygg, det va som att vi förföljde varanndra resten av dagen. dom va typ 16-17. efter frukosten så gick vi och badade och bastade och då va tvilling familjen där igen, killarna va fett tränade och hade magrutor, vilken tur man hade igentiligen. sedan så tittade vi på lite show som fartyget hade, och kl 13 så gick vi och åt lunchbuffé. den va jätte god. och då kom dom där killarna igen. efter maten så gick vi runt lite: shoppade på tax free, kollade på lite shower. sedan kom vi till sthm och klev av( vi kom till Åbo mitt i natten). 
GUD vad det har snöat. typ 2 dm.
när vi kommer hem så säger S: gå upp och kolla i era rum. och där har vi varsin ny dator. ida fick en ny stationer och jag en liten bärbar. vi kunnde inte fatta det. liksom vi fyller inte år föräns om en vecka. men jag är väldigt glad. liksom att dom kunnd vara tysta, jag tycker så himla mycker om min familj. dom ställer ALLTID upp. 

kram/ Å  

Min natt!

hej!
jag har ju gjort samma saker som ida, nästan.
vi såg på filmen och sedan gick vi in och gjorde iordning. sedan så va vi typ 11 stycken som gick in i församlingsalen och spelade rappakalja som vi inte förstod( då va kl kanske 3, halv 4 på morgonen). vi berättade oxå lite spökhistorier. sedan så ville vi se på film och då tittade vi på Life of Brian men bara efter en lite stund så gick vi och la oss. när vi gick till sovrummet så håller dom på att göra VÅFFLOR i köket, kl 4 på morgonen!! men det va för N va hungrig, hon är en av assistenterna. när vi kom in i sovsalen så hade luftmaddrasen gått sönder, liksom jippie. men H fick låna J:s liggunderlag för han sov i soffan.  det va luft i min men jag sov på golvet iallafall, och så dom andra tjejerna hållde på i rummet med sina sovsäckar så jag fick väll max 2 timmars sömn. vi vaknade till liv redan kl 7 och gick upp för att äta frukost.
sedan så vaknade ida och pappa kom, när vi kom hem kl 10 så gick jag och la mig och sov 4 timmar till. så skönt med en säng och att det är tyst.
nu är det 1 timme kvar tills vi ska åka till de där stället som vi inte vet vad det är någonstans, mamma är och lämnar rulle hos hundvakten.
kram på er alla/ en liten trött Å

23:e Söndag!

vi vill önska glad påsk för vi har inte hunnit det riktigt, så Glad Påsk!
som sagt så övernattade vi på konfer. inatt och det var nog en av det väsrsta saker jag gjort i mitt liv. men jag börjar från början.
vi kom ditt kl 15 och då delade vi in oss i basgrupper och vi fick gå till olika stationer bla var en att pröva koppor(klädesplaget man har när man konfermerar sig) vi gick till ett fler tal stationer och sen var det middag, det blev potatisgratäng, rostbiff, kalkon, sallad osv. efter maten blev det en till station innan vi fick se en film om Fransiskus, den var från 70-talet så kvaliten ar lite dålig och Fransiskus verkade lite knäpp. när filmen var slut gick min grupp upp för att göra ordning för natten i prinsvillan och Åsas grupp blåste upp sina liggunderlag och madrasser. när vi kom tillbaka vär det kvällsfika med makor och o`boy. sen blev det att gå upp till kyrkan för det var ju påsknattsmässa. man nästan sov på den men man var tvungen att hålla sig vaken. när mässan var slut fick vi se fyrverkirier och en eldshow. sen var det att krypa i säng. jag sov i samma rum med två kompisar på undervåningen i Prinsvillan och de andra i Birgittagruppen (min grupp) sov på andra våningen. fast man kan inte kalla att de sov utan det hade musik och vi på nedervåningen hörde dunka dunka hela natt. vi i vårt rum sa god natt ca 02 och 03 stängde jag och M två dörrar och det blev lite bättre men vi hörde fortfarande dunk dunk hela tiden men jag lyckades somna iaf till slut. vi hade gått och frågat när frukosten skulle serveras och de hade sagt 9/9:30 så vi stälde kl på 9 och när jag och M går ut för att gå på toa så kommer en ledare och säger: nemen är ni här! vi bara ja vadå? då hade de glömt bort oss och jag fick ingen frukost. lite dålig koll måste de haft. men vi packade iaf ihop våra saker och jag gick ner till föreningsgården och där satt Åsa och väntade på mig. vi ringde hem och efter en stund kom Pappa och hämtade oss. 
när vi kom hem åt jag frukost och Åsa gick och la sig för hon hade inte fått så mkt sömn heller, mindre än jag till och med. vi kom hem ca 10 och kl 11 gick jag oxå och la mig sen blev jag väkt kl 14:25 så jag har iaf fått lie sömn men nu måste jag gå och packa för vi ska bort nån stans, mamma ,pappa och Stina vägrar säga vart. vi ska typ sova där och man ska ha med sig badkläder så jag har mina misstänkar om vart vi ska.
nu är det bara 8 dagar kvar tills vi fyller år
kramar Ida 

22:a Lördag!

vi ska snart åka i väg till konfer. och vi kommer sova där en natt så ni får en uppdatering imorgon. vi börjar kl 15 så det är en stund kvar. jag ska få sova på ett vandrarhem med sängar medans Åsa får sova på liggunderlag i församlingshemmet. jag har retat henne lite för det HAHA
det är idag 9 dagar kvar tills vi fyller år :)
ha en fortsatt bra lördag, Ida

21:a Långfredag!

är det någon mera som är så trött på detta j ` vla skit snöväder, man vill ju liksom ha sommar och varmt.
vi hade iaf konfermation idag med och vi började som sagt kl 12 med att vi fick korv m. bröd. ganska onödigt tycker jag för man kom ju från frukosten typ. sen gav sig min grupp ut för att gå en vandring runt slåttet och kyrkan och vi fick se olika draman som handlade om att förlåta o.sv när vi kom in igen började vi med ett papper som vi hade fått där man skulle lösa hundra uppgifter och man fick olika poäng för varje uppgift, för oss gick det sådär jag vet inte vilken plats vi kom på. sen blev det en film att titta på och den handlade om när Jesus blir korsfäst o.sv vi slutade ca 16.15
när vi kom hem fick jag gå ut med vovven och när jag kom in hade Nordarna kommit så jag sprang upp och byte tröja och gick ner. och då var maten klar. vi åt en tre rätters middag som var jätte god. sen ikväll har vi tittat på Let`s Dance och ätit godis, vi har oxå suttit lite vid datorn och kolla på lite kläder för att få insperation till våra musikalkläder. vi är ju indelade i olika "gäng" och det gänget som Åsa och Jag är med i heter "The A-gaug" inte så jätte fint precis. men varje gäng har sin färg och våran färg är grönt och våran stil är liksom överklass,"röda mattan", lyx och glamour. varje person har fått en bit av sitt gängs färg och så ska man göra nått av det men alla ska ha en svart bakrund. men jag har iaf kollat in svarta kläningar, Åsa och jag ska typ spela dumma blondiner :D och vi ska ha typ samma kläder.
jag har funderat på den här kläningen:
image43
och så har man det gröna tyget som ett litet skärp i midjan
det är nu 10 dagar kvar tills vi fyller år.
kramar Ida

Fredag, morgon!

idag är det ju långfredagen och då är det ju mening att man ska ha tråkigt(tror jag) vi har konfermation idag som jag har berättat om, det börjar kl 12 och slutar runt 17. sen kommer våra kusiner hit från vendelsö och det ska bli kul.
ha en bra fredag, Ida

20:e Torsdag!

vill först bara gratta alla på den internationela emo-dagen för det är ju skär-torsdagen idag, HAHA! skoja bara men den är lite kul. stora syrran berättade den för mig.
idag fortsatte tema-vackan och vi började kl 10 i vår gammla matsal med att författaren till "Linas Kvällsbok" kom och berättade för oss om sex och realtioner, jätte bra föreläsning och hon var jätte duktig på att berätta. sen blev det att gå upp till skolan för att äta lite korv med bröd. vi fick stå ute i en kö som tog minst 20min i det kalla vädret. sen var vi tvungna att ta oss ner till Forellen och ha muxikal genomrep. det gick sådär. jag kan i alla fall mitt :)
vi slutade ungefär kl 15 lite sent men helt ok, det blev att åka hem få i sig lite mat och åka iväg till konfermationen, vi ska ha pass tor, fre,lör och sön och det ska bli kul. på lör är det desutom övernattning och jag tycker det ska bli så roligt.
när vi kom dit skulle vi dela upp oss i basgrupperna och prata lite sen blev det mässa, fika och film. filmen blev "Prinsen av Egypten" som jag typ sett hundra gånger men den är ganska bra endå. vi slutade typ 21:10 så vi åkte hem och kom hem för en stund sen.
imorgon ska vi vara där kl 12 så det blir lite sovmorgon, skönt eftersom påsklovet har ju startat.
det är nu 11 dagar kvar till vi fyller år(om man räknar med idag)
kramar Ida

Onsdag

Go kväll!
jag är lite deprimerad på vädret men det är bättre med vinter än med vår tycker jag, även om jag fyller år på våren. Idag så hade vi en föreläsning på morgonen som hette "Rör inte min kompis". den va rätt bra. sen så hade vi rep inför musikcafeet, vi ska spela Beutiful som Christina Aguilera. den kommer att bli jätte bra. Efter det hade vi lunch och sedan hade vi en till föreläsning, den handlar om våldets konsikvenser. det va en del äckliga bilder så jag kollade mest ner i golvet. Men det är ju viktigt att veta om det, att det liksom inte är som på tv där dom reser sig efter 3 knytnävslag, men i verkligheten så klarar man knappt 1. Man kan liksom inte tro det riktigt.

ikväll är det träning, jag hoppas att vi inte springer men det är ju kallt så det har frysit och blivit halt så jag tror inte vi gör det. det är föräldra mötte oxå så mamsen och papsen ska oxå till hallen.
det är bara 12 dagar tills vi fyller 15.
jag vet inte riktigt vad jag önskar mig, det är inte så viktigt.

kram/ Å

Måndag.

denna vecka har vi TEMA så vi började nio med en självförsvarsgrej, jätte bra tycker jag för man fick liksom lära sig lite grep om man blir överfallen. det tog 1 1/2 timme. sen när vi kom tillbaka så fick vi reda på att vi inte skulle ha någon musikal träning och det är lite tråkigt men Åsa och jag fick gå in i ett klassrum och öva på sångerna själva. vi åt lunch som bestod av friskfriletter, potatis och gräddfilsås och det smakar väll sådär. eftersom vi inte hade nått mer att göra åkte vi hem. så nu har vi typ varit hemma i 2 timmar. har inte så mycket att göra, musikteori och öva sånger är väll det ända typ. 
men det som stör mig är att det har kommit snö! det var ju så varmt i söndags hur kan då det komma snö idag? men det kommer väll töa bort. 
känns som det var länge sen jag köpte en ny kläning och jag har funderat på en kläning från HM eller från Lindex
image41      image42
från HM                                                                 från Lindex
vilken tycker ni är snyggast?
kramar Ida

VFO!

veckans favorit outfit blir måndagens
image40
tröja: kommer inte ihåg
väst: komer inte ihåg
shorts: Pinkie (från Munchen)
strumpbyxor: Kapphal

Sommar!!

Jag har just kommit på nu när jag satt och tittade på gamla bilder i från i sommras. Jag längter jätte mycket efter sommaren. Liksom att det blir varm och solen skiner och du kan ha på dig skjorts och linne utan att frysa. GUD VAD JAG LÄNGTAR!!!
Här kommer saker som jag ska göra i sommar:
1. åka på konfimations resa till Italien.
2. vara i stugan
3. hälsa på farmor
4. sommarjobba
5. vara hemma
6. vandra i fjällen
7. åka till skenora(ett ställe utanför gustavsberg där pappas jobb har en stuga)

sen så vet jag inte mer, men jag längtar verkligen. varför kan det inte vara sommar nu. liksom om man tittar ut genom fönsteret ser man bara moln och blåst och kala träd utan löv.
image39
lägtar tills jag kan slappa med kompisrna
någon mer som tycker som jag?
kram från någon som längtar/ Å

Tråkig söndag!

jag har absolut inget att göra! sitter typ bara här och kollar runt lite på andra bloggar. men jag tror att jag ska kolla hur mycket pengar jag har på mitt konto och gå iväg till centrum eller så får jag väll öva på musikallåtar.
kollade precis hur mycket pengar jag hade och jag har skit lite :(
saknar när man hade gott om pengar
image38
känner mig lite fattig^^
ha en bra söndag
/ Ida


Tröttis

Idag så är jag fett trött och jag har ont i kroppen efetr matchen, sorry att jag skrev fel. jag gjorde ialla fall ett mål, 13-12 målet. det känndes väldigt skönt. på matchen så kände jag ingenting i ljmsken(där jag har strekt mig) men det var nog tack vare att jag hade på tigerbalsam och värmde muskeln innan.
det va synd att Sanna Nilsen inte vann, hon fick ju folkets röst. jag tyckte den var bäst. men Pirellis låt var inte så dum heller. idag så händer INGENTING, bara en ledig dag. fast jag har lite saker jag måste göra som skolarbete och så ska jag baka lite.

kram/ Å


Sanna som var såå nära!

alla vet väll nu att Charlotte Perelli vann, lite dåligt tycker jag för jag ville att Sanna skulle vinna. jag får liksom gåshud av hennes låt ;),hon fick ju folkets 133 poäng hur kunde hon inte vinna? hoppas det bara inte blir ett lika dant fiasko för Charlotte som för The Ark.
image36  image37
the winner!!                                             Sanna som var så nära ;(

det blev en ganska tidig uppstigning för mig idag, mamma väckte mig 07:13. men det var bara att palla sig upp. vi åt frukost och sen bar det av till sjöstadshallen för match mot Årsta, vi spelade bra för att ha en avbytare och om vi hade satt alla stolp-och ribb skott hade vi vunnit. men vi förlorade med 19-11. jag tyckte jag gjorde en dåliga match men alla sa bara "bra Ida, vad duktig du var" jaha sa jag tillbaka.
sen när vi kom hem kom N och H hit som planerat och vi hade jätte kul som vanligt, sen blev det middag och cykling till Nyboda hallen där vi mötte Haninge(Åsa skrev lite fel i förra inläget, vi mötter Tyresö 5/4 så det är en bit kvar) men vi hade inte så mycket folk idag så jag eller M fick spela ute och det blev M, matchen gick jätte bra. jag tog några bollar och släppte in ett par riktigt onödiga. men vi vann matchen med 14-12 och det kändes jätte skönt, för vi mötte haninge i Annas och förlorade. det var också i den matchen som vi åkte ut ur cuppen så det kändes extra skönt.
ska verkligen sova länge imorgon för sen är det ju skola igen fast bara i 4dagar och vi har TEMA-vecka så vi får nog börja lite senare än vanligt.
kramar på er
/ Ida


Ledig lördag

eller nästan, vi har match kl 19 i kväll mot tyresö. dax för derby igen, men vi vann iallafall över deras 94 i annas cup. jag hoppas verkligen dom inte tar med elitspelarna, det är så dåligt vi är ju inte lika bra som dom och då känns det bara fegt av dom tycker jag när dom MÅSTE ta med dom.
men idag så har jag nog tänkt hänga med H och N, ida är på a-flicks match. jag vill spara mig tills ikväll eftersom min sträkning inte har get med sig så mycket.
jag skulle skrivit igår men jag hann inte för ida och jag gjorde två nya shojiga filmer och sedan så började Mr. and Ms Smith. jag har typ sett den tre gånger men den är rätt bra.
nu återstår ju bara en sak: melodifestivalen. jag har ingen ide vem som vinner, det bli nog rätt jämt.

kram/ Å

Så länge sedan!

nu är det typ hundra år sedan jag skrev. man kan ju ha trott att jag varit upptagen med den anra bloggen men där har jag inte heller skrivet. det kanske är lite sent att skriva nå. så jag ska verkligen försöka skriva imorgon. va med kompisarna idag, vi hade ingen svenska så vi fick sluta tidigare. så vi gick hem till oss. vi åt mellis och hade roligt men N va tvungen att gå så då va vi bara fyra men vi hade skoj endå.
vi filmade med idas kamera och sedan när man lägger in det på datorn och spolar framåt så får man sån här pipig röst och det låter ASKUL. H åt här innan ida följde med henne hem och jag stannade inne för att baka till mentorstiden imorgon. jag skulle göra marängsnöbollar men det va för svårt så det blev en kardemumma kaka.

nattis/ Å

Ida Fixar!

jag har ju berättat att jag har börjat prenumerera på Frida och då så stod det att man skulle få nått med (kommer inte ihåg vad) men jag fick det igår i alla fall. och då har jag fått en väska och en klocka som de som skulle börja prenumerera på Glitter skulle få. väskan var skit ful men jag började fundera lite på klockan för den var ganska snygg, och då kom jag på: varför inte gör det till et halsband!
  
före                               efter
snyggt va?
/ Ida

Favoriter just nu!

har några favoriter just nu!


det här örhänget har jag fått av mormor och morfar och jag gillar det jätte mycket

alla gillar väll skor, mina favoriter just nu är mina rosa convers

köpte den här plånboken för ett tag sen och jag tycker den är så sött
/ Ida

Lite från igår!

kunde inte skriva nått i går för alla datorer var upptagna ;(
det hände inte så mycket igår vi slutade tidigt för vi skulle inte vara med på musikal träningen så N och H följde med oss hem och vi hade roligt. sen var vi tvungna att göra mat och det blev morotssoppa med semla till efterrätt.
lite efter semeldagen men varför bara äta semla en dag om året. det speciellt lyxiga semlor igår med vaniljsås istället för grädde. men det var inte speciellt gott. de såg ut så här i alla fall:
image25
mums!!
kramar Ida


Måndag!

ännu en ny vecka, idag har det väll inte hänt så mycket. hade träning med ingen tränare men det gick bra endå. det var a-flicks match i kväll men jag orkade inte spela. den startade 21:15 i TUMBA och då kommer man ju typ hem 23 och det orkar inte jag. för det är ju skola imorgon och vi har musikal träning till 16 så jag måste orka.

vi spelade match igår mot Stockholmspolisen och vi förlorade med 12-9 vi spelade sådär. om domarna hade dömt LITE bättre kanske vi hade haft en större chans att vinna för döm dömde så jäkla dåligt. vi fick utvisningar hit och dit men dom fick en lite varning då och då. ojoj! dom dömde så jäkla hemma.
men spelarna i SP var så jäkla töntiga. som när vi hade två utvisade så sa en tjej på kanten: jaha vad gör vi nu då tjejer Haha. (hon gjorde förövrigt inget i matchen) så jäkla töntigt att säga så HAHA
natti natti
/ Ida


En lite trip till Centrum!

ja precis. det blev en liten sväng till centrum. men jag kom hem med en concealer och hårnålar. jag köpte max factors concealer som jag köpt en gång förut och jag tyckte den var bra så det var ju lika bra att köpa en till.
image24
95 kr på HM.
har typ tänkt att köpa ett bronz puder men jag ska nog vänta lite
har så lite pengar på mitt kont
kramar Ida


Vårkänslor!

Nu har verkligen våren kommit. jag va ute och tog lite bilder i våran trädgård
   
snödroppar, nån blomma och krokus
fina eller hur
ha en bra lördag / ida

Veckans Favorit Outfit!

Nu har jag tänkt att börja med "Veckans Favorit Outfit" och då väljer jag min favorit outfit under veckan
här är veckans:

image20
Kofta: fått av storasyster
tubklänning: Vero Moda
Strumpbyxor: kapphal
kramar Ida

Ny blogg!

Nu har jag ialla fall skaffat en mat-blogg: asasmat.blogg.se
Där skriver jag om vad jag gillar och så vidare. Idag så händer inte så mycket, jag har lust att tillbringa dagen med vänninan N. Hon vill ha hjälp med sin bostads uppgift. Visst gör jag det, skönt att komma bort från hemmet så man slipper städa.
nu måste jag dra, ska baka en kaka till efterrätt till ikväll då vi får gäster.
kram på er/Å

Torsdag!

hej! ska snart gå och äta middag, det är åsa som gör middag idag som det blir väll nått gått. är ganska hungrig nu så det är väll på tiden. jag känner värkligen att det är vår nu asså. det är så himla varmt på eftermiddagen när vi gick hem från skolan ville jag bara ta av mig jackan. det är svårt vad man ska sätta på sig för jacka på morgonen för då är det typ mellan -3 till +5 och om det är minus så sätter man på sig en tjock vinter jacka och så svttas man ijäl på eftermidagen. fast jag ska nog gå upp med min vinter jacka nu och bara använda min skin jacka.
det blev tubklänning, svarta strumbyxor och svart kofta idag och jag har tänkt att ha klänning imorgon också tror jag. men det är en sak som jag vill ha. ett bar snygga pumps. Åsa och jag är 184cm och 182cm så vi vill inte ha så hög klack men ett par pumps fungerar hur bra somhelst. aja ska gå och äta nu.
xo xo Ida


Fransk onsdag!

God eftermiddag!
Det har varit ett tag sedan jag skrev, jag har viljat skriva om Annas cup men Ida har alltid hunnit före. Men nu ska jag skriva i alla fall. Imorse så va jag fett lack på min lugg, den vägrade verkligen att ligga stilla, men efter lite fix så låg den platt. Hade en skön lite sovmorgon till 9:10 då jag började med SO. Vi håller på med en massa kungar och hur sverige var förr i tiden, vi ska har prov på det nästa vecka.

Ikväll så är det träning som vanligt. Jag har fortfarande lite ont i kroppen efter helgen, men det går väll över snart. Men jag har nog mera ont för att på idrotten igår så tvingade våra lärare oss att göra styrka och springa. Vi brukar springa innan träningen oxå och jag hoppas att vi slipper. hoppas, hoppas,hoppas.
Jag funderar på att starta en mat blogg. Jag kommer ju skriva vad som händer på den här bloggen och så men jag vill ha en blogg där jag lägger in recept och skriver om mat. Jag undrar bara vad ida ska tycka.
nu måste jag gå ner och skala morrötter till middagen. FAST jag borde skriva varför det va så franskt, inte för att det va det för jag hade inte ens någon franska men jag har gjort läxan ialla fall.

Ciao/Å


Trötter, ZZZZZ!

image19
Min finna sov-outfit ^^

Har typ tänkt att gå och lägga mig nu är så himla trött, gick till 17:00 idag så jag har faktist en anledning, men det tar typ en halv timme för mig att bli helt klar. man ska ju tvätta bort smink och sånt. aja. fick reda på igår att Tyresös 93:or vann Annas Cup mot Spårvägen. NEJ! kunde dom inte åkt ut mot Skuru när vi tittade på. men det var ju bra att ett tyresö lag vann i alla fall. var hos tandläkaren igår och det gick bra. hon sa att jag borstar "såå fiint" och att jag inte hade några hål. det är typ Åsa som har fått "dåliga tänder" av oss två för hon har typ fått dagit bort 3 tänder och jag har inte tagit bort nån. tittade på Gossip Girl och jag har sett alla avsnit och jag tycker den är rätt bra. man måste ju vänta på att Desperate Housewives ska börja.
ska gå och zuza nu
Natti natti
/ Ida

Tidig uppstigning!

image18
japp, det blev en tidig uppstigning idag, kl 07:48 blev jag väkt. å nej! jag orkar inte. man vill ju liksom sova sista dagen på lovet, så det kändes lite tufft. men jag kom upp i alla fall och vi slägde i oss lite frukost medans vi tittade på vasaloppet. sen bar det av till hallen för att spela mot tyresös 94:or och vi spelar i Tyrold men vi kommer ju från samma stad, så att säga, och då känner man ganska många i de andra laget eller känner igen. så varje gång vi möter tyresö så vill man vinna för det blir ju ett litet derby. och vi vann såklart med 6-13 och det kändes så skönt att börja dagen bra. sen fick vi sitta och vänta i en timme ungefär tror jag på nästa match och den skulle gå mot haninge som vi mör ett flertal gånger. i halvlek stod det 1-5, ja 1-5 till dom känner ni igen siffrorna. men vi kämpade på men vi kom inte i kap och det blev 6-13.
så vi åkte ut men vi gick i alla fall till kvarten i A-slutspelet och det är ju ganska bra endå. sen i kväll ska vi till våra kusiner i vendelsö för våran morbror har fyllt år och det ska väll bli kul.
cee ya/ I


A-slutspel i Annas

Go kväll!
japp, det blev a-slutspel i annas cup för vi vann sista matchen mot gustavsberg med 8-12 tror jag och det kändes så skönt, jag stod hela matchen  men jag tog inte någon speciell svår boll
så det är match kl 10 imrgon så jag måste gå och sova snart har mamma och pappa sagt men orka liksom, det blir väll kl 00 som jag går och lägger mig.
kramar I

1 Mars!

hej!
kom hem för en stund sen och ska snart äta.
vi spelade första matchen i Annas Cup och det gick sådär, vi möte Hammarby och det blev 9-9. jag spelade inte för vi är tre målvakter och man får bara ha två stycken per match så jag fick så över. vi spelade jätte bra vissa stunder. för vi ledde ett par gånger med två bollar men sen så tappar vi och det blir lika.
men som sagt så spelade vi en match för inte så länge sen, vi kom ju hem nyss, och den slutade 11-11. lika igen. matchen var mot Önered, som kommer från Götet, och det som var aldra pinsamast var att de är 94:or. men vi började match jätte bra men det blev en repris på matchen mot HIF. vi leder med två bollar, missar anfallet och de gör två mål. jag var reserv till Jenny som stod den här matchen men jhon ville inte byta nått. men nu är det min tur att stå och det käns skönt. vi kommer möta Gustavsberg som vi har möt typ hundra gånger men nu är det deras 94:a lag och jag vill verkligen vinna.
innan vi åkte hem titade vi lite på matchen mellan HIF och Gustavsberg så jag vet lite hur de spelar.
men nu måste jag gå och äta
önska oss lycka till /I

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu