Torsdag/Fredag!

han inte skriva nått igår för vi hade ju D-kvällen och för er som inte listat ut var D:et står för så är det Disney, så igår tittade vi på en massa Disney filmer. lite barnsligt kanske men vem älskar inte Dinsey. det blev lite ändrade planer så N och H kom inte hit kl. 18, utan N kom ca 15:45 och sen fick vi vänta på att H skulle komma och det tog ju sin tid så vi satte på Pocahontas som vi igentligen inte skulle se men vi satte på den iaf och vi han se klart hela och sätta på början av Mulan innnan H kom. sen rullade filmerna på och det här blev ordningen.
(1.) Pocahontas
1. Mulan
2. Alladin
3. Peter Pan
4. Svärdet i stenen
sen var N tvungen att åka hem men H skulle sova över så vi såg på Lilla Sjöjungfrun och Askungen också. H sov i mitt rum och vi släckte 01.45 men det vart en lyckad kväll iaf.
jag vaknade ca 10:30 och vi gick och åt frukost, sen nu har vi gått med H hem och vi kom hem för en stund sen. och klockan är liksom 15.
det blev precis inga läxor gjorda igår, men vi gjorde klart våra musikalkläder och de blev fina. så jag ska ta och göra lite läxor nu.
ha en fortsatt bra Fredag
/ Ida


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu