Gott nytt år!


Bilder från Google
Troligen sista inlägget för året, undrar hur många vi har gjort iår.

Nu har vi ätit förrätt och huvudrätt men nu är vi så mätta att vi måste vänta med efterrätten. Ska ta en tur med Rulle, måste göra det nu innan de börjar smälla för mycket. Tycker så synd om honom idag för han gillar verkligen inte raketer.

Hoppas erat år har varit bra men nu hoppas vi på ett ännu bättre 2010! // Ida


Soon 2009 is over


Hos Grönbergarna i somras
Tänk, för ett år sedan var vi i Sälen med mamma och pappa. Det känns verkligen som en evighet sen men samtidigt blir tanken ändå när jag vaknar upp ”är det nyårsafton nu igen?” fattar inte hur året kan ha gått så fort.
Det har nog varit ett av det mest omtumlande året för både Åsa och mig, att lämna högstadiet, musikklasserna och vår underbara klass och byta till något helt främmande. Men de har gjort oss båda starkare som individer.  

Grönbergarna kom igår och vi åt middag, sedan spelade jag, Åsa, Agnes och Elin som vanligt Monopol men vi slutade vid 20:50 för att ”A Cinderella Story” började kl 21 som vi ville se. Efter att den var klar så gick vi och la oss, Elin i mitt rum, Agnes i Åsas.
Elin jobbar i NackaForumAccessorize och hon skulle jobba idag, så hon gick upp kl 8 men de var kl 6 som vi vaknade av att hennes kompis ringde och sedan skickade massa sms, kunde dock somna om senare.
Så dels för att Elin jobbar i NackaForum och för att vi vill shoppa ska jag, Åsa och Agnes bege oss dit idag. Slår nog till på kläderna jag spanade in på Gina Tricot. // Ida

Bildlöst

Ett inlägg utan bild! Herre gud alltså! Igår hade jag tänkt läsa När jag hör din röst hela kvällen men istället satt jag och gick igenom alla mina bilder som jag har och rensade bort. Svårast var att ta bort bilder på Rulle, måste ha dem när han inte finns längre. Nej så får jag inte tänka!

Kom upp vid 10 idag vilket är helt otroligt eftersom jag hade svårt att somna, var orolig och stressad men somnade till slut i alla fall efter att ha lyssnat på lite lugn musik, bla Lifehouse.

Idag händer det inte så mycket, Grönbergarna kommer kl 16 och Åsa och jag ska bara ta en lång promenad med Rulle annars har jag inget annat inplanerat. // Ida


Picasa och Chrome

Dessa två Google program använder jag och de är jätte bra. De flesta använder Internet Explorer tror jag men jag använder Google chrome som webbläsare. Inte någon större skillnad men det funkar bra. Jag kommer lättare åt mina favorit sidor och programmet har stavnings koll på allt jag skriver, vilket underlättar. Om du vill ha Google chrome så hämtar du det här, det är gratis.
Ett annat program som jag använder för att redigera bilder i är Picasa. Jag använder Picasa 3 och det är också ett jätte bra program. Enkelt och snabbt fixar man sina bilder, naturligtvis så skulle jag vilja ha Photo shop men orkar inte lägga ut pengar på det. Ida och jag använder båda Picasa och där gör vi våra Bildcollage. Det är väldigt enkelt att förstå. Om du vill ladda ner det så gör du det här, det är också helt gratis.

Jag gör ingen reklam för dessa program utan delar bara med mig av det jag använder. Bara så att ingen missförstår mig:)

Mina tre favoriter

Jag tänkte dela med mig av mina tre favorit låtar. Dessa är även högt upp på mina mesta spelade låtar.
Peter LeMarc - Älskad från första stund
En av mina absoluta favoriter. Denna låt är så fin så att jag vill gråta varje gång jag hör den.
Nickelback - Burn it to the ground
Ja, vad vore mina bästa låtar utan en Nickelback låt? Denna är så grymt bra! Denna låt har en väldigt stor inverkan på mig och jag är arg så sätter jag på den här låten, då blir jag lugn.
3 doors down - Going down in flames
Detta är också en super bra låt! Så jäkla bra!
Det finns flera låtar som jag skulle vilja ta med men jag nöjer mig med dessa. Lyssna och njut!

Mellandags shoping

Även jag har köpt ett par lite snyggare strupbyxor till nyår. Dessa kostade 79,50 kr.
Denna basic tröja köpte jag idag, den är jätte skön. Är från H&M och kostade 100 kr.

Julklappar 2009

Lite sent men jag är alltid sent ute att visa saker som jag köper även fast jag lovar att visa dem på en gång.
Detta fick jag i julklapp:
Pyjamas, av Ida
Jätte snygg topp, av Ida
Kakburk och 200 muffinsformar, av mamma
Pussel, av mamma och pappa
Nagellack, av pappa
Ej med på bild:
The twilight saga + Bakom kulisserna, av mamma, pappa och Stina
Epilator, av pappa
Brödbok, av mamma
Make up tillbehör, av mamma
Kopp, av mormor och morfar
Trisslott( jag vann 50 kr), av mormor och morfar
Två trosor, av mamma

Wants from Gina Tricot


Dessa två såg jag hos Gina Tricot idag och vill ha dem, hoppas bara de kommer på rean. Gillar hodisen skarpt och t-shirten är ju bara så klockren. Tänkt mig, med mina 1,80 cm, min nya skor, jeansleggings och den tröjan (det står "super model" om det inte syns) // Ida

Nya ögonstenar


Kom hem för en timme sedan från Farsta Centrum, Moa var lite sen så vi kom först till Farsta vid 15:30. Vi hittade en del saker, dock hittade jag inget klädesplagg. Rean iår har inte intresserat mig, hittade dock två snygga plagg från GinaTricot men de var förstås inte på rea.

Men en sak hittade jag i alla fall, spanade in dessa skor när Åsa och jag var i Farsta för snart 3 veckor sen. När jag hittade dem på DinSko var de såklart inte på rea och jag trodde inte de fanns i storlek 42 och jag var på väg att köpa ett par andra men frågade då och de hade dem i  min storlek och nu sitter de på mina fötter. Är verkligen jätte nöjd med dem och jag kan inte vänta till de blir lite varmare och ingen snö så jag kan använda dem hela tiden.

Undrar om det är mitt bästa köp 2009 men de kommer nog under för först ligger nog min blommiga kjol jag köpte i sommras. // Ida

Shop, shop, shop



Kom bara hem med detta igår från centrum, hittade inget intressant i affärerna. Får se om jag gör det idag när vi ska till Farsta C. Men det blev i alla fall en ny founadation, samma märke som jag har Max Factor Colour Adapt men i en ljusare nyans för den jag har börjar få mig att se ut som en fjortis så blek som jag är.

Blev också ett par strumpbyxor från Lindex, de är lite festligare och de är såklart till torsdag. Försöker vissa på andra bilden att de har små stenar på vaden. Skorna blev jag såklart också förälskade i, skulle gärna ta dem också. Ett par högklackade skor är något jag vill få tag på i Farsta, även om åsa och jag är över 1,80 cm så är det inte vårat fel att alla andra är så korta och vi borde också få ha högklackade skor!

Möter Moa vid centrum vid 14 sedan åker vi till Farsta och jag vill direkt till DinSko // Ida


Hade tänkt bädda...


men jag vet inte hur det ska gå till, älsklingen ser ut att ligga så skönt och han blir så sur på mig om jag bråkar med honom men jag får väll vissa fram fötterna.
Har inte långt kvar på "Om jag kunde drömma" nu, fick avbryta mitt i sista kapitlet för att åka till gymmet så den är snart utläst, ska som sagt bara bädda först // Ida

Brist på något?

Hela internet verkar vara lite segt ikväll. Har varit på gymmet ikväll. Gick bra som vanligt, det känns så skönt när man har tränat. Det är jobbigt men skönt när man är klar. Imorgon blir det en tripp till Farsta med Moa, inte för att jag tycker att man ska handla nu när det är så lite på rea, man ska vänta någon vecka efter nyår. Då finns det mycket på rean men vi får väl se om vi kommer hem med något.

There's always a brand new day


Har skaffat mig en dålig vanna, ligge och läse långt in på natten och kommer inte upp fören kl 11 men det är ju lov så varför inte. Skulle gärna vilja sova längre men mamma eller Åsa kör alltid upp mig.

Nu kom mamma in i mitt rum och sa att hon tänkte gå till centrum, vi har inte så många affärer men de vanliga som Lindex, Kappahl, H&M mm. Vill komma till Farsta någongång snart och shoppa där. Det blir kanske en tripp till gymmet sen också // Ida


Press att blogga

Ida tjatar men jag orkar inte dra denna visa om att jag inte orkar blogga. So What?! Vad ska jag skriva? Det är inte så många ändå som läser denna blogg men vi gör det ändå. Jag vill inte känna mig pressad att blogga, jag vill göra det när jag vill.
Nog sagt om det!
Idag så gick mamma, jag, Ida och morfar en riktig långpromenad. Det var fint väder så det var bara skönt. Fick mess från Moa som frågade om jag vill gymma. messet fick jag ungefär kl 13 och jag såg det för en kvart sen kanske. Jag bor som sagt inte i min mobil. Resten av dagen har jag lagt pussel, det blir nog klart imorgon.

26/12


Idag säger vi grattis till Emil som fyller 20 år idag! Grattis! Grattis!

Har inte så mycket planerat idag, tänkte springa en sväng men det snöar och blåser så jag struntar i det. Blir nog samma veva som igår, läsa eller lägga pussel. Ikväll ska vi på middag hos Stinas pojkväns föräldrar. De har varit hemma hos en gång så det blir väll kul. Stina stannar sedan i Uppsala vilket är tråkigt för jag vill att hon stannar hemma längre. Nu måste jag duscha // Ida

Christmas ended good





Här är vad jag fick i julklapp:

  • Högtalare till datorn
  • 1500 bitar pussel med djurtema
  • Twilight – Bakom kulisserna
  • Sportstrumpor
  • Presentkort på Ur & Penn
  • Sminkredskap – svampar, concealerpensel, ögonskuggspensel och foundationpensel(ska bytas)
  • Två glasnagelfilar (Åsa ska få den ena)
  • Satsuma Body Polish
  • Trosor
  • The Twilight Saga på svenska<3
  • Trisslot (vann dock inget)

Är verkligen jätte nöjd med vad jag fick, Twilight böckerna måste jag dock dela med Åsa eftersom vi fick dem tillsammans men de står i mitt rum i alla fall. I Om jag kunde drömma är första kapitlet Edwards och jag läste det igår och det är så bra!
Så idag blir det läsning eller lägga pussel, vi ska också över till våra kusiner och fira Emil som fyller 20 år imorgon // Ida


God jul


Som headen säger önskar Åsa och jag idag er en God Jul!
Frukosten och promenaden är avklarade, nu blir det GrinchenTV3 sedan Kalle Anka kl 15 precis som vanligt // Ida 

Tjugotredje december








Lite bilder från dagen då, saker som kommit ner från vinden. Såklart (plast)granen med tillbehör och tomtesamlingen. Pappas krubba som han fick när han var liten och sedan blev det en massa paket under granen fast pappa sa "vi ska inte ha några julklappar i år" fast det säger han varje år.
Sist en bild på våran "brasa" mamma fick den på DVD för två jular sen tror jag men den ger lite stämning faktiskt // Ida


Julstök hela dagen

Ja, så kan man samman fatta. Jag struntade i nougaten, gör den kanske innan nyår, vi får se. Jag och pappa gjorde som sagt klenäter. Pappa gjorde knäck och vi har klätt granen. Ni får nog senare idag se bilder. Vi var även ute och sprang en runda, jobbigt eftersom man halkar ganska mycket, det blev ca 5 km. Blir dåligt med kanske inget blogg inlägg imorgon men vi kan nog klämma in ett god jul.

Dan före dopparedan


Förstår inte att vi inte är bättre på att uppdatera nu när det är lov men även om det är det så har vi mycket att göra. Igår gjorde vi flingor och städade sedan åt vi på ute med laget som avslutning på säsongen, åt på resturangen Orskidé som ligger vid Medborgarplatsen och det är verkligen en mysig resturang.
Stina kom även hem igår så nu är hela familjen hemma :)

Idag ska vi göra klenäter, knäck, Åsa ska försöka på sig med den franska nougaten igen och granen ska kläs. Vill även försöka komma ut och spinga en runda för idag är det inte så kallt. // Ida


Handkräm

Den bästa handkrämen som finns är The body shops: Almond oil, hand rescue treatment. Den gör under med mina händer. Min händer blir så himla torra när jag är bageriet och bakar, eftersom jag tvättar dem så ofta. Mina händer är torra i alla fall men denna gör att de inte blir det så mycket.

Små ändringar



Så! Nu känner jag att jag har fått en "julig-känsla" på bloggen, behöver inte ha "snöflingorna" som kommer ner som alla andra har.

Byte ut en bild i alla fall, den senaste som Åsa och jag tog. Sen är det ett kort på snö som är på headerns bakrund. Blev i alla fall nöjd och Åsa blev också glad, jag gör lite spontana förändringar utan att hon vet det men kollar förstås med henne att hon tycker det blir bra, det är ju trots allt vår blogg och inte min // Ida


Bilder från igår

Har inte suttit vid datorn på hela dagen så det är därför ni inte har sett några bilder. Vaknade vid 9, låg kvar i sängen till kvart över. Åt frukost, väckte Ida och sen rullade dagen på. Gick till Annas pepparkakor och köpte pepparkaksdeg, var och gymmade, kom hem och sen dess har vi stått i köket. Pepparkakor och chokladkola har det blivit, försökte mig på fransk nougat men den blev helt förstörd, försöker kanske imorgon igen.

Jul dag

Denna dag har varit aktiv. Har stått i köket nästan hela dagen och bakat lussekatter och annat. Imorgon fortsätter baket men har lite andra saker att göra också, ska träna. Har en julklapp till att köpa också men jag tror jag hinner på tisdag. Ni får se fler bilder imorgon för jag orkar inte ladda upp.

Dax att ta sig an snön!


Nu ska jag tvinga ut Åsa och så ska vi åka tefat och jag tror jag också ska mula henne lite ^^ // Ida

Avatar

Jag vill så se denna film! Verkar helt sjukt bra!

You´re everything


Find Me Here
Speak To Me
I want to feel you
I need to hear you
You are the light
That's leading me
To the place where I find peace again.

You are the strength, that keeps me walking.
You are the hope, that keeps me trusting.
You are the light to my soul.
You are my purpose...you're everything.

How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?

You calm the storms, and you give me rest.
You hold me in your hands, you won't let me fall.
You steal my heart, and you take my breath away.
Would you take me in? Take me deeper now?

How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?
And how can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?

Cause you're all I want, You're all I need
You're everything,everything
You're all I want your all I need
You're everything, everything.
You're all I want you're all I need.
You're everything, everything
You're all I want you're all I need, you're everything, everything.

And How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?
How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?

How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?

Would you tell me how could it be any better than this?

Everything - Lifehouse
// Ida


Outside the snow is falling


Sitter här och lyssnar på Lifehouse och tittar ut på snön som lägger sig på marken. Pappa läste dock i tidningen idag att det kommer töa bort på onsdag, dagen innan julafton! Det är verkligen inte rättvist, tror fortfarande på en vit jul.

Satt som sagt tre matcher på förmiddagen och de gick bra, de som spelade var födda 97 och 98 så det är inte en sådan hög nivå och det blir inte så mycket mål och då har inte Åsa och jag så mycket att göra men det är kul endå. // Ida


I don't know why I can't keep my eyes off of you


Nu är det bara jag uppe, alla andra har gått och lagt sig men jag ska snart göra det också. Spelade ett parti Kile nyss och jag vann, annars har jag hållit på och fixa lite med min musik ikväll.

Men nu är det dax att sova, Åsa och jag ska sitta tre matcher imorgon och den första börjar kl 11 så det blir ingen lång sovmorgon men jag sov ju länge idag, blir nog värre för Åsa som slutade skolan idag // Ida


Tidig julklapp

Detta vad var jag fick i tidig julklapp. Benvärmare av mormor. Har använt dem enda sedan i onsdags då jag fick dem. De är super mysiga och jag tycker det är snyggt att ha när man har stövlar. Även socknarna fick jag också fast jag redan har ett par. De är också mysiga, man blir så kall om fötterna annars. Ni får också se mina jeans leggings. Använder dem hela tiden också, de är jätte sköna. Ett litet prblem är bara att det inte finns några fickor fram men det lever jag med. Jag köpte dem i Farsta för två veckor sedan, på Salt och de kostade 300 kr.

Jullov

Men det känns inte som jullov, eller det gjorde inte det förut i alla fall. Kändes bara som en vanlig fredag. Jag skippar träningen idag, orkar inte men tränar nog som vanligt på söndag. Men det känns skönt att vara ledig. Var hemma ungefär halv 10. Ikväll ska jag inte göra någonting, troligtvis blir det lite kortspel.

You and me - Lifehouse


Var länge sen jag la upp musik så det är väll på tiden och nu har jag hittat ett nytt favorit band: Lifehouse

Har inte hunnit lyssna på så många låtar av dem men här är i alla fall You and Me som är så bra, hittade den på Grey´s Anatomy soundtraket. Lyssna och njut! // Ida

Come sing me a song



Bilder från konserten i onsdags som gick väldigt bra som sagt.

Nu har vi båda jullov i alla fall, fast jag fick det igår. Var hemma typ 18.15 och då fick jag äta fort och sen åkte vi iväg till Salem för att spela match. Det gick inte så bra och vi förlorade men en annan sak var att det var så jäkla kallt i hallen, typ 10 grader och det var säkert ett knep från Salem att göra så ;) Men nu vänder serien så vi möter dem den 9/1 så nu har vi match- och tränings uppehåll. Ska väll träna lite på egen hand endå, vill inte tappa min kondis som jag har byggt upp under hösten.

Idag kom jag först upp vid 11 men har inte så många planer, ska gå till min andra APU-plats och få reda på lite tider och sånt sedan ska jag till centrum och köpa de sista julklapparna. // Ida


I väntan

Sitter här och väntar på att matten ska börja. I vanliga fall har jag idrott på torsdag mornar men idag övade jag inför julavslutningen. Vi ska tydligen vara ute på skolgården imorgon, helt sjukt. Jag vill inte stå och sjunga i detta väder. Vi får hoppas att det lugnar ned sig. Jag kommer börja 8 och det vill jag verkligen inte! Har match ikväll 20:45 i Salem så kommer inte vara hemma förrän 24 + att jag ska vara här tidigare och repa inför avslutningen.
Konserten igår gick jätte bra, mamma sa att det var det finaste Luciatåg hon sätt och vi har gjort många. Har även fått en tidig julklapp men den får ni se när jag kommer hem i eftermiddag.

P.S. Ingen blid eftersom jag är i skolan.


En del av tomtens verkstad



Får en sådan julkänsla när jag ser dessa bilder, har precis slagit in lite paket (säger inte till vem) men blev ganska nöjd i alla fall för jag är verkligen dålig på att slå in presenter.

Sitter och funderar på om jag ska springa innan träningen, jag kan acceptera regn men när det snöar och blåser är det verkligen inte lockande, dessutom är det ju lite halt och jag vill inte halka och bryta något.
Tycker det är superkul att snön har kommit men att alla bussar går sent när man ska till skolan gör mig något irriterad. Måste lära mig att ta en tidigare buss // Ida

Snö, snö, snö

Trött som vanligt även om jag inte gått i skolan så länge idag. Jag var i disken nästan hela förmiddagen, det är meningen att minst 8 stycken ska ha disken. Därför blir jag så trött när ingen annan tar ansvar för den, då blir jag trött på att slösa energi av att bli irriterad. Men sedan var jag inte i disken mer denna dag. Det känns så onödigt att gå i skolan dessa sista dagar, vill sluta nu! Men jag blev nöjd med mitt pepparkakshus i alla fall.

Time to sing


Bild från Åhlens.se, G-klaven kostar 30kr
Nu ska vi beges oss till vår gamla skola, till kören. Det känns lite konstigt att gå tillbaka dit varje gång och sen att man träffar gamla klasskompisar gör det ännu mer konstigt fast jag gillar det.

Vi har ju konsert på onsdag kväll och det är så många sånger jag känner mig osäkert på, får se hur länge Anne drar över idag för vi har mycket att öva // Ida


Sista veckan

Ja, då var man inne på höstterminens sista vecka. Tänk vad fort tiden går! Nyss började man gymnasiet och nu har man helt plötsligt gått en termin. Har ändå ganska fullt upp i veckan.
  • Måndag: Kör, sista repet inför konserten.
  • Tisdag: Taizé träff och träning.
  • Onsdag: Julkonsert, repet börjar kl 16
  • Torsdag: Match mot Salem.
  • Fredag: Julavslutning, JULLOV!
Har som sagt inte direkt fullt upp men ändå ganska mycket inplanerat. Trevligt med snö! Hoppas att det håller i sig till nästa vecka men det ska snöa imorgon och på onsdag också.

Julklappar, snö och New Moon


Vi åkte in till stan vid 15 och jag klev av vid Centralen för jag skulle till Gallerian medans Åsa åkte vidare till Hötorget för att kolla i en butik där. Sen möte Åsa mig utanför Åhléns city, blev en julklapp där innan vi gick till Pizza Hut och åt en god middag, vad är bättre än vitlöksbröd och pizza?

Innan vi hoppade på tunnelbanan till Medborgarplatsen blev det ett stop på Plattans marknad där Åsa köpte brända mandlar, det blev också ett stop på Coop vid Medborgarplatsen för godis och drick innan bion började.

Måste säga att New Moon bara blir bättre ju fler gånger man ser den, tror det blir minst en gång till på bio om inte två. // Ida

Small changes


Har ju gjort en liten ändring på designen om ni inte märkt det, vill ha lite julkänsla så den passade bra. Tog den faktiskt från arla.se då de har samma bakrund.

Nu håller vi på att städa, som vanligt, och sen åker jag och Åsa nog in till stan för bio och lite julklappsshopping men vi har inte bestämt om vi ska äta i stan. Bion börjar 18 eller 18.15 och vi kommer gå på Söder, mamma och pappa ska nämligen på 50-årsfest så vi får se hur vi gör // Ida 


Tack

Du som skrev Jag förstår-kommentaren om mitt inlägg om tonårsfylla. Tack! Tack! Tack! Det känns verkligen som du förstod vad jag menade. Och hur du skrev det, det var som att du verkligen kände mig. Såklart vill jag också prova på att dricka alkohol men inte nu, senare men såklart kan min uppfattning ändras. Men tusen tack för att du skrev! Det betydde jätte mycket för mig!

Trött, trött, trött

Ja, det kan beskriva mig just nu. Trött i kroppen och trött i sinnet, så blir man när man går upp klockan 6 och sedan är i skolan, har idrott och tränar sen efter skolan. Då blir man trött. Jag går nog och lägger mig tidigt ikväll. Är för trött för något annat. Det jag är beroende av är om jag håller mig vaken av "Så länge vi båda andas". Är snart klar med första boken. Imorgon tänkte Ida och jag gå på bio och gissa vad vi ska se? Troligtvis New Moon igen. Har ju ett bio kort på typ 100 kr så jag måste ju använda det. Nu känner jag att jag snart somnar vid datorn. God natt.

Somewhere a light is shining


Om en vecka har jag nog jullov, min avslutning börjar kl 16.30 efter skolan men samtidigt är det ganska bra för då slipper man komma dit en kort stund på fredagen. Men jag har också ekologiprov den dagen så man är lite kluven om man ska gilla dagen eller inte.

Match idag kl 20.15 mot Skogås, där en tjej spelar som har spelat med oss förrut så vi får se hur det går, har fortfarande lite ont i min höger fot efter att jag stukade den förra tisdagen. Hoppas att jag får stå något överhuvudtaget för Sofie är så himla bra just nu.
Måste äta nu innan jag svälter ihjäl // Ida


Vad ska man önska sig?

För söker sitta och komma på vad jag ska önska mig i julklapp. Jag har kommit på tre saker, alldeles för lite. Måste komma på minst 5 till men jag vet inte vad jag ska önska mig. Hjälp mig, vad ska jag önska mig?

Snyggaste toppen ever

Denna grymt snygga topp, prövade jag på Kappahl i söndags.
Den kostar 249 kr men jag vill vänta och se om den kommer på mellandags rean.
Om den inte är det så kommer jag strunta i det för då köper jag den i alla fall.

Just an ordinary day


Dagarna rullar på som vanligt nu och i skolan har jag gått med i Luciatåget, måste sänka min standard på vad jag är van vid för när musikläraren säger att det låter bra kan jag inte riktigt hålla med honom men sedan måste jag tänka att jag inte går i musikklass längre eller sjunger i kören.

Har lite svenska att göra och så ska jag ringa min ena APU-plats // Ida

Tidigt slut

Idag så gick jag bara till klockan 13, i vanliga fall slutar jag kl 16. Väldigt skönt. Har gjort engelska läxan och strukit våra Lucialinnen samt lyssnat på ljudbok. Ikväll är det kör sim gäller, nästa vecka har vi konsert. Tänk vad fort tiden har gått! Snart är det jullov och allt och sen börjar nästa termin. Helt otroligt! Vad tog tiden vägen? Någon mer som känner så?

My little black dress


Idag när vi var till Farsta C hittade jag inte mycket, Åsa och jag köpte dock julklapp till syrran men köpte inget mer där. Sedan när vi åkte hem klev av vid centrum och då gick vi till Kappahl och där hittade jag klänningen här över.

Är väldigt nöjd med den, kan användas till fest och till vardag och det passar mig perfekt. Prövade några klänningar från förra inlägget när jag skrev om Kappahl´s klänningar men gillade dem inte så mycket. Med ett rött sidenband till jul blir den nog väldigt snygg // Ida

Hanbollskväll



Övre bilden: Hp Lindesberg - OV Helsingborg
Nedre bilden: HK Tyrold - Brännans IF
Var i hallen vid 17.30 så vi hann se matchen mellan Lindesberg och Helsingbord, sedan satt Åsa och mamma Tyrolds och Brännas match och efter det satt jag med mamma då Helsingborg och Kroppskultur mötes. Gick ganska bra för mig, skriver arbetsprotokoll med alla mål så det blir en del att skriva. Tyrold vann sina båda matcher idag och jag hoppas de gör samma sak imorgon fast då ska ju varken Åsa eller jag sitta i sekretariatet. Vi åker nog till Farsta Centrum och fösöker hitta julklappar. Nu blir det film // Ida


Min första tårta

Hade helt glömt bort att visa er min första tårta som jag gjorde för några veckor sen på skolan. I ettan får vi knappt göra några tårtor men vi fick göra varsin prinsess tårta. Jag har även gjort rosen!


Too late - tAKiDA


Denna går hela tiden i mina högtalare! Får aldrig nog av den, så j***a i helvetets bra!

Farbror frost har varit framme







Foto: Åsa


Svårt att sluta

Har haft en ganska skön kväll med lite matte och sen så kollade Ida och jag på The Simpson movie. Fett bra! Och sen har det inte hänt så mycket. Lyssnat på Eclipce, helt underbar! Har svårt att gå och lägga mig eftersom jag vill fortsätta lyssna. Imorgon så är inget inplanerat förrutom att vi ska sitta i sekreteriatet kl 18 och 19:30. God natt!


Mysfredag

Nu tänkte jag sätta på lite skön musik och räkna lite matte. Jag tycker matte är ganska kul faktiskt men jag måste som med allt jag gör utmana mig själv för att jag ska tycka det är kul. Annars blir jag lätt uttråkad. Känske gör jag engelska läxan också men vi får se. Ha en trevlig fredagkväll, jag gissar på att de flesta av er kommer kolla på Idol.


Lovley weekend


Älsklingen frågar om han får komma in, han är så sött!
Att helgen kom nu passar verkligen bra och tänk att det bara är 20 dagar kvar till julafton och jag har inte köpt en enda julklapp. Men eftersom Åsa och jag inte har någon match den här helgen tänker vi nog åka till Farsta Centrum eller Nacka Forum på söndag och handla lite.

Annars blir det en ganska lung helg, har föstås lite plugg att göra men har en känsla av ett den kommer bli skön // Ida

Förskjuten skoldag

Är fortfarande hemma eftersom jag har förskjuten skoldag. Det är öppet hus på skolan och då börjar jag klockan 13:40 och slutar ca 17. Tänkte strax börja springa ner mot Friskis och köra igenom mitt knäpass i gymmet. Måste bara kolla när jag ska åka sen.


You say you really know me, but do you?


Sälen, sportlovet 2008
Det har ju blivit riktigt kallt på bara de senaste två dagarna och när de är så kallt längtar jag bara efter snö!

Åkte med pappa in idag och efter spanskan så träffade jag och Isabelle på de andra vid skåpen och då ser jag att Evelina inte har någon jacka. Jag kan verkligen inte fatta det, när jag åkte hemifrån så var det -4 grader men om hon inte vill ha det så ja, då får hon väll det. Det är ju hennes liv.
Spanska provet gick ganska bra idag, svarade på allt förutom 3 saker så att få ig kommer nog inte att hända.

Träningen är ju i vanliga fall idag men jag tränar inte för under träningen igår låg det en boll vid målet som jag trampade på och foten vek sig naturligtvis så nu är den stuckad igen, är samma fot som jag skrev om för ca två veckor sen. Nu blir det ett Grey´s avsnitt // Ida


Mys i mörkret

Är hemma ensam och har det så mysigt. Jag sitter här och lyssnar på Ljudet av ditt hjärta och dricker en varm kopp oboy kan man säga. Det är varm mjölk med choklad honung i, super gott. Rensar bilden som jag tog precis när jag kom hem. Frost är det vackraste som finns!


Konserttröja

Denna t-shirt köpte jag på Takidas konsert. Hade den redan på måndagen i skolan.

Kolla in Moas blogg, hon köpte en Sonic Sydicate tröja som är super snygg.


16-17 the new (hot) age

Tänkte efter här om dagen hur gammla rollerna som skådespelarna spelar och kom fram till att när de spelar 16-17 år är de riktigt snygga.

Edward Speleers spelar den 17-åriga Eragon och i den filmen är han ju så sött. Han är född 7 april 1988 (21) och är från Storbrittanien.

Till en annan Edward då, såklart Robert Pattinson som spelar den förevigt 17-årige Edward Cullen. Robert är född 13 maj 1986 (23) och är, som ni säkert redan vet, från Storbrittanien han också.

Till sist har vi Taylor Lautner, som är 17 år själv men spelar 16-årige Jacob Black. Men han fyller år snart igen, nämligen den 11 februari men han är ju född 1992 som jag gillar :D och han är ju från the u.s
Känner ni till någon annan skådespelare som är 17 eller spelar 17 // Ida


1/12


Foto; jag
Tänkt vad fort tiden går, kan inte fatta att det är första december idag. Är bara sexton dagar kvar tills jag slutar och då har jag gått en temin i Spånga, vart tog tiden vägen?

Men det märks sammtidigt att skolan inte är slut, har väldigt mycket nu och de kanske ni märker för jag skriver inte men jag hinner verkligen inte. Med det så måste jag sätta igång och plugga spanska // Ida

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu