En otrolig kväll

Och helt fantastisk. Jag kan helt lätt säga att Denna månad har varit den bästa i mitt liv! Först New Moon och nu Takida! Jag och Moa var sjukt tidiga så vi va typ 3:a i kön detta betydde att vi hamnade alldra längst fram på konserten, vilket var underbart. Vi var inte så tidiga, var kanske där vi lite innan 14 och ändå fick vi dessa bra platser. Sen väntade ca 4 timmar i kylan och jag hade inte alls bra kläder på mig. Hade behövt mössa, vantar, vinterjacka och långkallsonger för att klara mig och andra skor. Men det var värt det. Var så sjukt nöjd, Takida var super bra Sonic Syndicate var helt otroliga! Stod längst farm hela konserten och skrek mig hes som fan men som sagt så var allt väst det.

Köpte en tröja som ni får se sedan. Har fortfarande lite ont i halsen och ont som sjutton i nacken och har även ont armarna men det var så värt det. Jag glömmer det aldrig! Är bara så jäkla arg på att varken Moa och jag hade kamera men vi får hålla oss till våra minnen.  

Ensam til sist


Foto; jag (tagen förra helgen)
Kom hem från hallen för en stund sedan, Åsa och jag satt i sekretariatet på två F96-matcher och sedan spelade herrarna (de vann såklart), ville sedan stanna kvar för P93 skulle spela men mamma ville hem och jag hade fått gå hem om jag hade stannat kvar.

Är ensam hemma ikväll för Åsa är ju på Hovet och mamma och pappa är hos några bekanta, ska nog ta och se gårdagens Idol och sen blir det nog lite Grey´s // Ida


Takida på Hovet idag!

Idag smäller det! Ska iväg och se Takida med Moa. Alla kritiker hatar tydligen det bandet men de har tydligen inte någon smak! Älskar deras senaste album och längtar som sjuton till ikväll! Är det någon mer som ska dit?


Little black dress(es)



Idag såg jag reklam från Kappahl i tidningen, såg klänningen på den övre bilden och blev helt förälskad men när jag klickade in på Kappahl´s hemsida och såg klänningen som den var blev den inte lika snygg men jag måste nog se den på mig innan jag bestämmer mig.

Klänningarna på nedre bilden är också från Kappahl och priserna ligger mellan 299-399kr. Jag gillar den till höger mest, är ute efter en klänning till jul/nyår och om man tittar noga är det en rosett vid axelbandet, hur snyggt är inte det?

Men jag kan redkomendera att klicka in på Kappahl´s hemsida och titta för de har fått in riktigt snygga kläder. // Ida

Rösten

Har precis gjort klart idrottfrågorna. Blev lite sent eftersom jag blir distraherad när jag lyssnar på "När jag hör din röst" samtidigt. Men nu är jag klar. Tränade inte idag, eller det har jag gjort men på gymmet. Jag tränar handboll tisdagar och sen gymmar jag onsdag, fredag och söndag. Nu ska jag gå och sova. God natt.


Bild: google. se


Glömt!

Glömde i fredags(den 20) att säga att vi hade då bloggat i 2 år. Kan inte förstå det riktigt... Vart tog tiden vägen? Vi har gjort 1119 inlägg och vi har inga funderingar på att sluta // Ida
2007

2008


2009


091124


Foto; jag 
Idag är det en så kallad ”Sri Lanka dag” på min skola där vi samlar in pengar till de som blev drabbade av tsunamin. Det är ungefär som Operation Dagsverket men varje år går pengarna till Sri Lanka, Spånga har samlat in så mycket pengar att de har byggt upp en helt ny skola på ön. Har även en lärare som var med om själva tsunamin.

Man ska ju egentligen jobba på något företag men har inte haft tid att leta så mamma och pappa tyckte jag skulle ”rycka” Rulle och få pengar för det men efter det som jag skrev igår så har jag verkligen inte tid. Den här dagen måste gå åt att plugga, ska förstås ta en promenad och en omgång med kammen på Rulle men resten av dagen kommer gå åt till att plugga sen skänker jag nog hundra kronor. // Ida

Without saying a word, you light up the dark


Älsklingen i sommras
Säger som Åsa har sagt att det finns inte så mycket att skriva om just nu, skolan rullar på men vi försöker skriva när vi kan.
Idag på idrotten hade jag spinning, tänkte att det skulle vara kul att pröva eftersom mamma och pappa går på det ganska ofta. Och det var väldigt kul faktiskt så kanske jag följer med mamma eller pappa någon gång, om jag får tid vill säga...

På torsdag har jag prov i växt- och djurliv, sedan på måndag ska jag ha diskussion på samhällskunskapen fast den är jag inte så orolig för men spanska provet nästa torsdag är jag dock orolig för. Så jag ska fortsätta nu innan vi åker iväg på kören // Ida

En underbar bubbla

Vad ska jag säga? Fattar inte hur de som är storbloggare kommer upp med saker att skriva om. Mitt huvud känns ganska tomt, är alldeles för fullt med New Moon. Såg den bara för en liten stund sedan. Längtar redan tills den kommer ut på DVD, närmare bestämt 22 mars men det är ännu längre till Eclipce, 219 dagar vilket är alldeles för länge. Ska åka och gymma snart och även ta tag i idrottsfrågorna som jag har till på torsdag. Till dess kan jag vara i denna underbara bubbla.


Bilden är från Ericas Twilightnews


I now it´s much, but i can´t help it


Barcelona 2008
Vet att det har varit mycket Twilight på sista tiden men det är en stor del av vad vi gillar så det blir så när den kommer på bio.
Igår åkte vi ut till Skenora och var sov där en natt, pappa hade hyrt stugan över helgen och vi skulle varit där om vi inte skulle ha fest med kören ikväll, den börjar kl 18 och det är typ knytis gast alla har fått matuppgifter som de ska ta med, jag ska ha med mig skinka och Åsa bröd. Nu ska jag kolla när vi ska åka // Ida

Finns inga ord


Jag kan inte fatta att jag har sett den, såg nyss på lite klipp från filmen på Ericas blogg och om jag ska berätta hur filmen var så kan jag inte. Man kan inte beskriva hur bra den var, skådespelarna, effekterna eller hur de har filmat filmen. Allt var så jävla bra!
När jag åkte hem ville jag gå av vid Medborgarplatsen och köpa biljetter till en visning som skulle börja 15.30 men gjorde det inte fast jag ville så mycket.

Allt jag kan säga är att gå och se den! // Ida

Nu händer det!


Bild från Google
Ikväll händer det, äntligen! Har väntat sedan i mars tror jag och nu ska vi se den om bara någon timme. 
Kan inte fatta det, bussen går om 10 min // Ida 

OMG 1 DAG KVAR!!


Bilder från Facebook
Tänk! Imorgon är vi på bion vid den här tiden, lyckorus <3 // Ida

Regn hela dagen

Jag var så klumpig i morse. Precis när jag hade gått på bussen så kom jag på att jag hade glömt min engelska pärm. Då stod jag inför ett dilema: Åka till skolan och gå på lektionen utan bok eller komma sent med bok? Vad skulle ni göra? Jag gick ialla fall av bussen, gick hem, hämtade boken och åkte med nästa buss. Blev ca 10 minuter sen och vi använde inte ens boken. Blev lite irriterad kan man säga!
Var kvar länge i skolan eftersom jag hade Samverkansmöte och det börjar kl 15 och jag slutade mina vanliga lektioner typ 13 så det var en väntan. Men jag hade tid att göra klart idrottfrågorna. Var hemma vid halv 18.
Måste springa till träningen sen, inte så kul med tanke på vädret och att jag få göra det utan Ida.


You are beautiful in every single way


Är nu hemma efter en lång dag i skolan, när jag och Julia skulle ta bussen hem vid Klarabergstrand så visade det sig att den inte gick för vi har stadsbesök av Rysslands president, tror jag, så det var bara att gå till tunnelbanan.
Varför ska Stockholms befolkning behöva "lida" när de kommer stadsbesök? Visst att det är Ryssland men ändå.  

Stukade typ foten på idrotten idag, skulle göra ett rundhopp över en plint och när jag landade vek sig foten. Gjorde riktigt ont i början men i slutet av lektionen band min lärare foten så jag har lite stöd i alla fall, blir dock ingen träning för mig idag vilket alltid är tråkigt men har en del pluggande att göra. Så nu ska jag sätta igång // Ida

2 DAGAR KVAR!


Bilder från Facebook

Good days always end


Foto; jag
Idag fick jag åka med pappa in till Centralen, det är verkligen skön! Slippa träffa en massa andra människor och trängas på bussen.
Men den sköna början fick snabbt ett slut då jag hade hörprov på spanskan, gick verkligen sämst. Om jag får IG på det (som jag är 100% säker på) och nästa skriftliga prov tänker jag nog sluta på spanskan till våren, så vi får se.

Ska plugga lite Ekologi och Växt-Djurliv, sedan blir det träning // Ida

3 DAGAR KVAR!


Bilder från Facebook


Jag tror jag somnar

Känns som att jag sitter och sover men jag måste ta tag i läxorna nu. Har idrott, engelska och livmedelshygien att göra men vi har ingen kör idag så jag har mer tid än vanligt. Slutade tidigare idag, hade ingen datakunskap. Nu ska jag försöka vakna till liv.


What About Now


Daughtry


Westlife

Vilken tycker du är bäst? Jag tycker Daughtry gör en sådan bra låt och att Westlife förstör den. När man hör på radio "och nu kommer westlifes nya låt..." Allt westlife gör är covers, hitta på några egna låtar!
// Ida


Snö, kom nu!

Om någon säger imot mig nu så kommer jag tro att ni är knasiga. Jag hatar detta regn-gråa-tråk-väder! Så tråkigt att man typ vill lägga sig och sova, och det är så mörkt också. Jag tror jag föredrar sommaren av alla årstider men nu vill jag ha vinter! Vit vacker snö! Kan vi skynda på tiden? Jag önskade det.


Jag önskade att det var jag som tagit men så är ej fallet utan den är från googel, hihi.


The sun will shine, somewere


Nu sitter jag här och pluggar och städade precis klart huset, har spanska och matte och göra.

Gårdagen var riktigt kul, vi kom till Moa vid 18.30 och vi var först sedan droppade hennes kompisar in. var hemma vid 00 ungefär.
Träffar Moa igen kl 16 då det är samlig inför matchen idag, blir fullt lag så vi får hoppas att vi vinner // Ida
P.S DN hade idag ett repotage om TheTwilightSaga, de kan ni läsa här och här


November

Vad ska man säga om denna morgon? Vakande vid 9 av duschen, mitt rum ligger nämligen vägg i vägg med badrummet. Brukar aldrig vakna av duschen längre men idag gjorde jag det. Inte skönt, vill helldre vakna av mig själv.
Inget speciellt står på schemat idag förrutom att Ida och jag ska på födelsedagsfest hos Moa.
P.S. BARA 4 dagar kvar till New Moon!!


Marley & Me


Bild; Google
Har precis sett Marley & Me och tyckte det var en väligt bra film, måste nog läsa boken.
Både Owen och Jennifer spelade jätte bra och hela storyn var ju helt underbar. Fast jag borde veta att jag inte ska se sådana här filmer, speciellt med djur, speciellt hundar.

(Läs inte om ni ej har sett filmen eller läst boken)
Blev helt hysterisk i slutet och kunde inte sluta gråta, hyperventilerade och fick gå in till Åsa för att hon skulle kunna lugna ner mig. Vad gör jag när Rulle dör? Klarar jag att gå igenom det och se han somna bort? Nej, nej! Det går inte! Jag måste ha honom i mitt liv, han är en del av mig, jag en del av honom.
Har börjat gråta nu igen // Ida


Some day I fly away


Är hemma tidigt idag, hade inga datakunskap som förra vecka. Hade bara en lektion, engelska och då gick vi tillbringade hela lektionen till att få veta hur man skriver en "essay", var hur tråkigt som helst.
Kl 11 gick vi till aulan för att bli vaccinerade, sprutan tyckte jag inte gjorde ont. Om man har tagit vaccin mot Livmoderhalscancer så tycker man inte någon spruta gör ont för den gör riktigt ont. Har inte fått några bieffekter än så länge heller.

Har inget planerat idag, blir nog lite pluggande // Ida


Sovmorgon

Snart ska jag gå till bussen. Det var riktigt skönt att få sova längre idag, känner mig ganska pigg. Min första lektion är idrott och vi ska ha hinderbana, inte min favorit men man får väl anpassa sig. Efter skolan ska jag besöka Hammarbys behandlingscenter och kolla mitt knä, jag hoppas att jag får reda på vad som är felet. Jag vill inte ha ont längre

Slutet närmar sig

Det var ett tag sedan jag skrev men har inte haft det för mig helt enkelt. Jag tänker inte sitta och pressa fram 10 inlägg om dagen som man tydligen måste göra för att ligga på topp. Jag skulle få slut på saker att skriva om då, hihi. Har pluggat till ett svenska prov imorgon, jag skulle börjat plugga mycket tidigare i veckan. Känner min ganska trött så ska gå och lägga mig men jag får sova länge för jag börjar inte förrän 9:50!


It hurts


Foto; Åsa
Aj, aj, aj. Har fått riktigt ont i ryggen, i svanken. Det hindrar mig när jag ska böja mig och när jag sitter ner och ska ställa mig upp. Sprang till träningen igår och plötsligt hugger det till i ryggen och jag kunde nästan inte springa mer. På träningen började vi sedan med att passa och då hög det till varje gång så det blev ingen lång träning för min del.  

Sitter och gör lite spanska nu, håller på med preteritum och det är ganska svårt men jag kämpar på // Ida

Life goes on


Foto; Jag, Sälen 08
Vanlig dag idag, på engelskan fick vi ett oförbrett prov men det gick ganska bra.
Pappa kom hem igår från England men han hade inte köpt något, inte ens godis! Men han var lite sur att vi inte ringt på farsdag och jag får lite skuldkänslor men han överlever.
Träning idag igen och vi drar vid åtta. // Ida
8 dagar kvar tills New Moon :)

Not enough sleep


Känner för att gå och lägga mig en stund, är så himla trött fast klockan bara är 14.45 fast jag gick ju upp kl 06. Hade svenska sista lektionen men så kom aldrig läraren och det visade sig att den var inställd så fick sluta tidigare och det var skönt, sov på bussen hem ; )

Riktigt lungt i skolan annars nu, har redvisning i växt-och djurliv på torsdag så idag ska jag göra klart PowerPointen men annars har jag inget plugg.
Idag är det träning men den börjar först kl 20.30 så nu ska jag sätta igång med PP så jag kan sova :D
// Ida

091109



Bild 1, bild 2
Önskar jag var lika duktig på att fota och att jag hade en riktigt bra kamera.
Idag hade jag simning sista lektionen och det var riktigt kul, när vi var klara körde vi blindbock ; )

Vet att det inte varit någon bra uppdatering den här helgen men vi har haft ganska mycket att göra, eller inte kunnat sitta vid datorn. Igår åkte vi kl 9.30 hemifrån och var hemma 19.30 så vi var borta hela dagen och det blev pizza till middag något som aldrig brukar hända.
Har faktiskt kommit på att jag inte gillar pizza så värst mycket eller i alla fall dem som vi köper på Hörnet för de är så fettiga.

Kör står på schemat idag men ska försöka plugga lite nu. // Ida
10 dagar kvar tills New Moon!

Sängen väntar

Ska snrax gå och lägga mig, ska upp inte så tidigt i morgon men det bli ingen sovmorgon direkt. Vi ska iväg till Norrköping och spela steg 2 i junior SM. Får se hur det går eftersom vi inte har några avbytare. Matchen idag gick inte så bra, vi kämpade men förlorade. Vi ska inte tala om siffrorna men vi förlorade med ca 15 mål.


Derby i Tyresö


Idag kl 14 är det stort derby i våran hemma hall, Tyrold möter Tyresö och vi vinner troligen. Det är då herrarna som spelar och de har varit lite upp och ner den här säsongen men jag hoppas de vinner. Fullt i hallen kommer det nog vara i alla fall utan tvekan.
Efter den matchen spelar vi damer mot Haninge så vi får se hur det går. // Ida


Long time ago


Senaste jag la upp en outfitbild var den 5/11-2008, så det var ett tag sen. Gjorde det inte för jag orkade inte ta bilder varje morgon, sedan gillade jag inte min frisyr jag hade då.
Men varför har jag då denna vecka gjort det? Jo, tycker jag har fått ihop väldigt fina outfits den här veckan, dock inte onsdag för då gick jag i mjukisbyxor hemma.

Har ju varit slarvig och inte berätta att jag var och köpte den här klänningen i måndags, så det var den jag hade på tisdagen.

Men vad tycker ni? Vill ni veta hur jag klär mig? Vilken outfit var snyggast? // Ida

I almost fell into that hole in your life


Foto; jag, Polen 08
När jag kom till skolan idag fick jag en glad överraskning, vi skulle inte ha någon Datorkunskap för datorerna fungerade inte, så jag hade bara en lektion. Till lunch fick vi också äppelpaj vilket var ganska konstigt men gott. Så när vi hade ätit drog jag med några tjejer in till centralen/hötorget och gick omkring lite, hade såklart plånboken hemma så jag köpte inget men jag hittade lite julklappar som jag ska köpa.

Pappa har idag åkt till England så det är bara tjejer hemma nu, fast Rulle är ju såklart också hemma. Ska ta det lite lungt ikväll för imorgon ska vi hem till Jennifer i vårt lag och umgås lite "utanför planen" och på söndag är det JSM steg 2 i Norrköping och vi kommer spela utan avbytare så vi får se hur det går // Ida

Snart iväg

Ska snart gå till bussen och åka till skolan. Ska ha utvecklingssamtal, jag vet väl ungefär vad jag förväntar mig. Hade tänkt gymma sedan men Ida vill inte eftersom vi har fullt upp i helgen och det tyckte jag också + att jag vill vila mitt knä. Har bokat in en tid på Hammarbys behandlingscenter nästa fredag och vet ni vad undersökningen kommer kosta? 700 kr!!!. Men jag vill inte ha ont längre så det är kanske priset jag måste betala.


Mys i sängen

Denna morgon har varit bra men också lite dålig. Dålig för att en viss hund kommer in och väcker en när man vill sova och bra för att jag tog upp denna hund i sängen och myste. Han står nere och gnäller vid min säng så att jag inte kan sova men det var väldigt mysigt att ha honom i sängen.


Havrebollar



Foto: jag
Bollarna blev jätte goda och de var lätta att göra, hittade receptet här // Ida

A rainy day


Foto: Åsa
När jag gick hemifrån idag och det var kallt, blåste och regnade/snöade så tänkte jag ”fan vad jag hatar november!”
Nu är liksom höstens skönhet borta och man bara väntar på snön men innan den kommer får man slaks och blöt och kalla dagar, så jag såg inget positivt med november men sen kom jag på en sak…

Det är två veckor kvar tills vi ska och se New Moon, det känns så nära men är ändå så långt borta.

Om 45 minuter är det Niklas mat på SVT1 som vi brukar se för det programmet är ganska bra, han ger bra tips i alla fall. Men innan det har jag tänkt baka havrebollar // Ida

Get me started - Takida


Gud vad jag längtar till 28!

Ny frisyr

Eller nu är den ju gammal, känner att det redan har växt en bit.

Sen är det roligt att flumma till lite också:)


Ett Foto I Timmen

Här kommer nu fotona. Tog tillochmed flera foton på samma timme men vi kör på bara ett tycker jag:). Egentligen så tillhör ju frukostfotot det första.

Kl 10: En väldigt regning dag.

Kl 11: Lekte lite med min ögonskugga. Man blir ju bättre av att öva.

kl 12: Engelska läxa.

Kl 13: Dagens lunch. Bacon, pressad potatis och lite keso. Gott!
Kl 13-16: Kollat på Grey´s Anatomy.

Vet dock inte vart detta foto ska ha för timme men hela dagen har jag gått runt i nattlinne, mjukisar och söta strumpor. En väldigt skön ledig dag=).


Rolighetsteorin

Hittade dessa via blogg.se. Så roligt och smart. Jag gillade pianotrappan mest.





EFIT

Ska försöka åstakomma Ett Foto I Timmen idag och jag tror jag kommer lyckas. Det kommer nog inte bli så händelse rikt dock men så är det.

Ledig

Idag är det min tur att vara ledig. Det var riktig skönt att sova till halv 9. Det känns riktigt bra att sitta inne med tanke på vädret, jag ska inte gå utanför dörren idag. Ska plugga lite i alla fall. Skriva klart min bokrecension och göra lite engelska. Ha en bra dag.


Frukost måste man ju ha och detta är min.


Free for a day


Idag är jag ledig som sagt, känns som jag verkligen behöver det fast det är lite konstigt för höstlovet har ju precis varit. Men det är nog för jag var så länge i skolan igår.
Dagen ska spenderas med lite SO och sedan massa Grey´s Anatomy avsnitt // Ida

It´s always dark


Idag åkte jag hemifrån kl 07:47 och gissa när jag kom hem? Ca 18:20, så det har varit en lång dag. Hade utvecklingssamtal kl 17 och jag hade sista lektionen vid 14 så jag var i skolan 3 timmar och hade tråkigt. Men är ledig imorgon så får jag ta igen min lediga tid.
Ska som sagt drar iväg till träningen snart // Ida

Bullar hit och bullar dit

Blev inte riktigt som jag sa igår, gick inte och la mig direkt men försökte i alla fall. Ska om ca 1 timme och en kvart börja springa ner mot hallen. Vi ska ha spelar möte kl 8 och sen är det träning som vanligt mellan 21-22. Hoppas vi blir många.


Ska försöka fixa en ny bild på min nya frisyr men det blir aldrig av.


Stökigt i köket

Fy fan! Rent utsagt!
Jag är så jäkla trött! Ska direkt när vi kommer hem från kören gå och lägga mig. Sov inte så dåligt igår natt men var bara så trött när klockan ringde i morse och jag hade lite svårt att somna igår kväll, var helt enkelt inte trött. Plus detta så har jag ju stått och bakat hela dagen, det blir man också trött av men som tur är jag ledig på torsdag och fredag förrutom mitt utvecklingssamtal på fredag. Så jag tänkte ta det bara lungt, har inte så mycket plugg vilket känns väldigt skönt just nu.


Pärlor och skosnören



Igår gick vi iväg till centrum en sväng, Stina ville hitta en tjocktröja men hon hittade ingen. Jag hittade istället ett armband och ett par örhängen, har länge vilet ha ett sådant här armband och på senare tid har jag ofta lånat Åsas pärlörhängen, hittade den på Ur&pen.
Men jag var såklart dum nog att inte ladda mitt kort med pengar innan vi gick hemifrån, så jag skulle också velat kommit hem med tunikan och t-shirten på nedre bilden. Tunikan är bara så cool, mellan hållen är det typ skosnören och den kostar bara 199kr. T-shirten kostar också 199kr, vilket kanske är lite dyrt för en t-shirt, och jag har aldrig lyssnat på Rolling Stones men märker är himla snyggt. Kanske jag tittar in på Lindex här i veckan och slår till? // Ida

Bitarna faller på plats


Har inte varit någon top uppdatering i helgen men har gjort ganska många saker, mest umgåts med familjen. Igår kom kusin, morbror och moster hit och åt middag. Idag gick vi en lång promenad innan vi åkte med Stina till centralen.
Pusslet ovan har jag byggt på två dagar, Åsa har också hjälpt till, och det var riktigt kul att bygga. Fick flytta lite hit och dit men det blev till slut helt.
Ska försöka plugga lite nu, är så jobbigt för man orkar liksom inte men jag har prov imorgon så jag måste // Ida

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu