Chrismas cupcake?


Denna kan man dock inte äta. Köpte den på Åhlens i Umeå för 60 kr. Lite dyrt men jag tyckte den var så söt så jag kunde inte låta bli. Tänkt att dom redan har tagit fram julsakerna!


<3 familjen

Idag så har Stina kommit till Tyresö för att spendera helgen! Ska bli så kul att ha henne hemma för hela helgen, hon har inte varit hemma sedan hon flyttade i början av augusti. Tänk att det var så länge sedan. Detta betyder att jag inte vill sitta speciellt mycket framför datorn utan vara nere men henne istället. Ha en bra fredagkväll!


Where did my money go?


Det här shoppade jag i Umeå: halsduk från Indiska som kostade 159 kr. Gick in i alla affärer och kollade efter en sådan här halsduk och det var först på Indiska som det fanns en.
Väskan är från Accent och kostade 149kr istället för 299kr, så blev väldigt nöjd med den. Sjalen är köpt på Rut m. fl. och den kostade 99kr.
Men jeans leggingsen är jag nog mest nöjda med, de kostade 199kr/st och visst ser de ut som riktiga jeans? De hittade jag på Nicole. // Ida


Umeå 26/10 - 29/10


Måndag:
Vi blev hämtade av Katrine och Agnes och när vi kom till deras hus fick vi reda på att vi skulle laga mat med Agnes för det var bara vi som skulle äta. Efter maten försökte vi spela Tjuv och polis och Monopol Junior men det gick inget vidare. Jag och Åsa ville se Svärdet i stenenYoutube men Agnes gillade den inte så vi såg inte klart den. Kvällen slutade med att vi läste.


Tisdag:
Elin kom med flyget från Stockholm och när alla var klara åkte vi ner till stan, Åsa och jag lunchade med farmor och sedan möte vi upp Agnes och vi gick och shoppade. Jag köpte lite saker som ni får se sen. När vi hade gått i alla affärer så gick vi in på Skopunkten och prövade en massa högklackade skor. Sedan blev vi hämtade av Elin och de blev middag och Monopol som jag vann, att spela Monopol kommer nog bli en tradition mellan mig, Åsa, Agnes och Elin nu, spelade ju det när de var här för ca två veckor sedan.
Blev också lite Singstar och sedan She´s the man.


Onsdag:
Vi hade egentligen tänkt gå på bio den här dagen men det fanns inga bra tider så vi lätt bli, blev istället en dag på stan igen. Vi gick till caféet Stationen som hade jätte god varm choklad. Vi köpte ansiktsmask och hårinpackning på Åhléns och efter middagen hade vi ett mini spa. Sedan blev det 4 Grey´s Anatomy avsnitt.

Idag:
Det blev våfflor till frukost sedan en promenad innan vi såg ett till Grey´s avsnitt, sedan åkte vi till flygplatsen. Tack för 3 härliga dagar tjejer.

Home, sweet home

Är nu hemma från Umeå, var jätte kul. Ska överföra lite bilder och skriva ett längre inlägg om det nu
// Ida

Umeå

Är som vanligt upp alldeles för tidigt när jag inte behöver det. Tänkt gå upp kl 9 men vaknade vid 7 och var inte trött längre. Idag ska Ida och jag packa och sen bär det av till Umeå, vi är där till på torsdag. Ska bli så himla kul men vi får se hur det blir med updatering, tror inte att det kommer bli så mycket. Men ha en bra start på höstlovet!


Only time will tell


Hösten 2008
Är nu hemma från konserten som gick jätte bra, är lite trött nu bara. Bästa låten vi sjöng tyckte jag var
"Water Night" (vi gjord en bättre version)
Matchen förlorade vi, tyvärr, spelade inte men Soffan var riktigt bra idag så det gjorde inget.
Blir ingen träning nästa vecka för vi ska ju till Umeå och vara där tills på torsdag, men försöker nog ta en springrunda i alla fall. Har inte packat för resan än men gör nog det imorgon, flyget går först 15.30 så vi har några timmar men vi får ingen lång sovmorgon.

Känns som klockan ska vara mycket mer än 20, har inte ätit någon riktigt middag, vi körde in på Max efter matchen och åt i bilen så det blir nog et kvällsfika snart // Ida


Glöm inte att ställa om klockan


Bild från Google
Dax att ställa tillbaka klockan en timme för inatt blir det vintertid // Ida


Time to kick some ass, tomorrow...


Bild från Jellos facebook
Ska sitta uppe ett tag till men sen blir det läggdags. Har ett ganska hektiskt schema imorgon, kl 12 är det match i Solna och min klasskompis Isabelle ska komma och titta så det blir kul, hoppas vi bara inte förlorar
Sedan blir det att dusha i hallen, äta på vägen hem och direkt ut till kyrkan. Har konstert imorgon och genrepet börjar kl 14 men vi blir lite sena men det får bli så, konserten är sedan kl 18. Men en sak i taget, först match // Ida


Ibland får man fixa det själv

Har precis sytt om några av mina knappar på min höstjacka. Några var på väg att lossna och då tycker jag att det är bättre att laga dem innan de ramlar av. Tror jag sydde om 4 knappar. Lite irriterande att knapparna inte var bättre sydda men det brukar ju vara så på alla plagg med knappar. De är sydda i maskin, det är säker därför det blir så. Nu ska jag och Ida ta en sväng med Rulle<3 Ha en bra lördagkväll!


Slumdog Millionaire


Bild från Google
Blev "Slumdog Millionarie" ikväll, satt hela familjen och det var länge sedan så det var mysigt.
filmen tyckte jag var riktigt bra, skådespelrna som spelade barn gjorde en jätte bra insats och det var spännande nästan hela tiden. Men filmen fick ju också 8 Oscarstatyetter och de tycker jag var ett helt rätt val, fast Twilight var faktiskt bättre...^^ // Ida 

Ingen sovmorgon

Ska starx gå och lägga mig, måste upp ganska tidigt imorgon eller senast 8. Vi ska ha rep inför vår konsert som vi ska ha på söndag. Vi har repetitipn mellan 9-12 men sen är vi lediga resten av dagen:)


Härligt höstlov


Har nu äntligen fått höstlov, behövs verkligen. Har dock lite att plugga som vanligt, spanska och idrott.
Åt middag nyss och kvällen blir nog lugn, pappa har hyrt "Slumdog millionaire" som vi kanske ser men jag vill också se "Ella den förtrollade" som Åsa såg för några dagar sen men vi får se. // Ida

Full på handsprit

Var inne på svt.se och hittade denna artikelt. Helt sjukt! En 4-årig flicka hade druckit massa handsprit på dagis och blivit full. Jag ska aldrig köpa handsprit då jag har barn! Det säger jag bara.


Bild från google

Nu ikväll har hela internet varit ovanligt segt! Snacka om störande!

Sometimes the hardest thing and the right thing are the same


Min äskling <3
Nu är jag klar med alla läxor eller var det för ett tag sen, fast kom på att jag inte hade skrivit klart svenskan så skrev klart den nyss. Man skulle skriva om när man var riktigt rädd så jag skrev när Rulle blev biten av en hund. Fick tillbakablickar och började nästan gråta :( 

I igår när jag köpte biljetter till Twilight / New Moon kvällen så såg jag det först när jag hade komit hem och läste på Ericas blogg att biljetterna var släppta. Jag försökte boka över internet men kunde inte för jag har troligen inte en sådan tjänst, så jag ringde mamma och hon sa att jag antingen fick vänta tills hon kom hem eller åka in till stan. Jag är ju såklart så uppspelt så jag åker såklart in till stan och skiter i att jag har prov och läxor ^^

Men nu ligger biljetterna här på skrivbordet och på vägen hem från stan svävade jag på moln :D Längtar så jävla mycket!!
Ny trailer ligger ute förresten, den hittar ni här // Ida


Vem skriver?

Denna dag har varit bra och det är allt vad jag vill ha!
En fråga: Ni som läser bloggen, skulle ni kunna se skillnad på när jag eller Ida skriver? Utan att vi skriver våra namn? Undrar bara:)


Slöseri med tid


Börjar med en bild på det norrländska skogen när den är som bäst<3
Idag så skulle jag egentligen haft elevråd men det blev inget så jag hade väntat i skolan i ca 40 minuter! Blää, fick göra det för två veckor sedan också! Dom måste ju meddela oss som sitter med om det är elevråd eller inte!
Aja, ska snart åka till hallen för Ida och jag ska sitta i sekreteriatet och sen efter det är det träning. Känns som att vi har fått flera läsare! Känns som att det kommer fler kommentarer och det är så kul! Man blir glad varje gång man läser en kommerntar! Tack så jätte mycket! (Åsa)


Kan inte beskriva hur lycklig jag är just nu!


Kärlek // Ida


091020


Tagen av mig
Idag hände en riktigt bra sak, skulle egentligen haft prov i växt-och djurliv men läraren var sjuk så det blev framflyttat tills på torsdag (förmodligen) Behöver verkligen pluggar mer till det provet så det känns jätte bra för mig. Blir så irriterad på att alla lärare lägger in prov veckan före höstlovet!
Hade i alla fall bara 3 lektioner idag och kommer ha det imorgon också för lärarna i idrott och kretslopp har utvecklingssamtal med sina elever. Men det blir ingen slö eftermiddag för mig endå, har fortfarande mycket att plugga.

En sak måste jag ta upp, det finns några i min klass som inte pratar när vi ska disskutera. Jag kan köpa att man kanske inte vill säga framför hela klassen men när man är bara 5st i en gupp kan man väll säga något. Blir så irriterad på sådana människor.

Har ni sett nya klippet från New Moon föresten? Det hittar ni här En månad kvar nu!// Ida


Ella den förtrollade


Jag har precis sett Ella, Den förtrollade.
Riktigt bra film, men som alla kärleks filmer, lite förutsägbar. Den var rolig och sorlig, jag grät tillockmed några gånger. Rekommenderar den verkligen!
(Åsa)


Kort, kort, kort dag

Är redan hemma, slutade vid 11. Skulle köpt med mig saker från Brödbutiken till kören ikväll men det var lunchstängt. Ska om drygt 30 minuter till centrum för att klippa mig, det gjorde jag inte i lördags eftersom det inte fanns någon tid. Jag har tänkt mig att klippa kort, till hakan ungefär. Så det är bye, bye till mitt långa svall. (Åsa)


Hektisk söndag


Tagen av mig
Ja, den här dagen har minsan varit hektisk! Gick upp kl 10 och åt frukost och kl 12 var vi på gamla skolan och hade körrep, sångerna börjar sitta nu fast vi får ha noter på konserten som är nästa söndag.
Repet pågick till 15 och sen var det hem äta och packa och åka till Sprallenhallen som ligger vid Eriksdal och spela match mot Bolton, vi förlorade tyvärr och jag fick stå första halvlek men byte sen själv i andra för jag tyckte inte att det gick bra. Vi har alltid ett ganska bra försvarsspel men vi gör för få mål framåt så vi måste jobba på det.

Mamma och pappa kom till hallen lite innan matchen för de har varit i stugan i Hälsongland den här helgen och nu är min älskling hemma igen. // Ida


Me and a movie? Nice


Inte så jätte stor skillnad på frisyren men lite men jag ville ju bara putsa på den lite.
Har pluggat spanska i typ 1 1/2 timme men slutade kl 21 för jag tycker att man inte ska plugga efter det för det är sent.
Är helt själv hemma nu så jag tänkte se om vi har några popcorn hemma och sätta på Twilight, sitter och lyssnar på massa twilight låtar som Erica har dragit ihop. Hoppas jag hinner se klart hela filmen innan jag möter Åsa när hon ska komma hem. // Ida

Mat


Nu ska jag gå ned och göra mat. Sen ska jag iväg och jobba på nattcafet. (Åsa)

En lördag i centrum




Har varit i centum i 3 timmar kanske, fick bara med mig en ny mascara hem fast också en ny frisyr. Den ser lika dan ut bara lite kortare, hade börjat bli så långt i nacken. Ni får se sen.
Träffade Moa och vi fikade och kollade i affärer men jag var den enda som köpte något, mascaran kostade 139kr på Kicks och prövade den nyss och den verkar vara jätte bra. Nu ska jag plugga // Ida

Från igår kväll


med vänner, mat och charader // Ida

Lördag

Igår blev det ingen uppdatering för direkt efter skolan så åkte Ida och jag och gymmade och sen på kvällen var vi på klassfest med gamla klassen. Det var jätte kul att se alla igen!
För inte så länge sen så kom vi ham från Tyresöhallen där vi skulle sitta i sekreteriatet men det blev inte så. Stannade ändå och kollade på när A-pojkarna spelade, gud vad sugen man blev på att spela handboll men vi har ju match imorgon. Strax så ska vi till centrum och Ida ska klippa sig, jag ska också göra det om det finns tid. Våra föräldrar är inte hemma för de är i stugan så vi har huset för oss själva! (Åsa)

Takida

Jag och Moa ska gå på Takida, den 28 november på Hovet!
Ska bli jätte kul! Min första konsert! LYCKORUS!
(Åsa)


Update: Ja, det är ståplats!

Marängspöken






Dessa söta små marängspöken har jag gjort idag! Smeten var jätte god:)
(Åsa)


Rock on girl


Klänning: 349kr T-shirt: 49,50kr Halsband: 249kr

Jag är helt förälskad i den här outfiten, såg den för ett tag sen i H&M Magazine. är inget stort fan av skin men den här klänningen får mig att ändra den åsikten lite, den måste dock sitta ganska bra för den har ju inga axelband. Utan halsbandet hade outfiten inte varit lika snygg tror jag, det är som priket över i:et. Det är lite väll dyrt dock, 249kr skulle jag inte betala för ett halsband men man kan alltid drömma. // Ida

15 oktober

Jag har inget att göra nu för tiden. Har knappt några läxor alls, fast det ska man väl ta posititivt. Slutade tidigt idag eftersom jag gjorde ett prov på engelskan och så mötte jag upp Ida vid Norra Sköndal för vi skulle hämta ut några saker på Sportsgear. Om en liten stund ska ni få se mina marängspöken, dom är jätte söta. (Åsa) 


Jag och Ida i Barcelona för snart ett år sedan<3
Vill tillbaka!


Jag dör...

Det här är helt sjukt! Den här killen är typ helt dum i huvudet, kolla in hans blogg! Jag dör. Och sen påstår han att han är gravid, man bara "ähhh, okej?" Jag förstår mig inte på världen ibland.
(Åsa)

091014


Tagen av mig
Idag under spanskan snöade det! Och riktigt kom en stund också men inget låg så klart kvar på marken, önskar jag hade haft med mig min kamera.
Lektionen efter var engelska och då gick såklart brandalarmet, så vi fick stå ute och frysa en bra stund, thanks a lot!

Träning om ca 1 ½ timme, men ska plugga i en timme och sedan börja röra mig nedåt // Ida


13 oktober

Har precis gjort klar idrottsläxan, den var inte så jobbig. Idag har jag bakat winerbröd, ska aldrig äta det igen! Det är så jävla mycket smör i det så ni vet inte! Blää! Men det är ganska roligt att göra.
Ikväll är det träning som står på schemat och jag hoppas att jag inte får något prblem med knät, kände av det lite på matchen i söndags. Kramar, Åsa


Just nu...


har jag inget benutrymme fast nu gick älsklingen <3
Rulle ligger ofta under mitt skrivbord men jag fattar inte varför, vem vill ha en surrande datorn vid örat?   
// Ida

Mörkare tider väntar



Så där mörkt var det när jag gick ut och hämtade tidningen imorse och det var bara 2 grader! Så det var bara att plocka fram mössa, halsduk och tjockare vantar men jag frös ändå när jag stod och väntade på bussen.

Hade spanska första timmen och i slutet fick vi se resultaten på provet som vi gjorde för två veckor sen, hade inga stora förhoppningar men trodde inte jag skulle få IG men jag ska inte hoppa av utan fortsätta kämpa, eller försöka i alla fall. 
Nu blir det matte och engelska // Ida
 


The season changes and so do we

Med många om och men är nu den nya designen nästan helt klar, vill bara flytta ner menyn några steg men är väldigt nöjd. Tog mycket hjälp av DesignaDinBlogg.se
  
Ville egentligen ha den första bilden men då skulle headern blivit jätte stor så den funkade inte, tycker ni vi skulle tagit någon annan?

Gick upp kl 9 och åt frukost sen att jag hela tiden och jobbade med designen tills jag skulle åka till Åsa skola kl 11.55, missade såklart bussen för jag glömde bort tiden. Men hennes skola var fin, önskar bara att hon hade visat mig runt lite mer.
Vi stannade vid centrum och tog en fika på Espresso House, jag köpte ett nytt nagellack på Kicks och Åsa en mössa från Kappahl.
Måste gå och hjälpa Åsa med maten nu // Ida


En liten paus

Håller på med Idrotts teori, inte så jätte kul men ändå ganska okej. Tar bara en liten paus inna jag fortsätter svara på frågorna. Ida har gjort ett FANTASKTISKT jobb med den nya designen, gillar ni den? Nu ska jag fortsätta. Kram, Åsa


Under Ombyggnad

Kommer försöka göra en ny design till bloggen så den kanske ser konstig ut när ni tittar in // Ida

Vinst

VI VANN! VI VANN!
Vi vann mot Sannadal med en boll! Så jävla skönt! Det blev 24-23 och jag gjorde två mål samt gjorde så att vi fick en straff eller två. Kommer sova så himla gott inatt, tänkte just göra det. Gå och lägga mig, bussen går 07:20 och imorgon kommer Ida till min skola! Fast bara strax innan jag slutar. God natt, Åsa

Paint my life in red



Tagna av mig
Idag ska det pluggas matte, har prov nästa vecka och det känns inte bra just nu. Skulle egentligen åka till chokladmässan på Nordiska mussét idag men vi kom upp vid tio och orkade inte. Vi har dessutom körrep kl 16-19 och sen match kl 19.45 så vi får det lite stressigt.

I fredagskväll tror jag det var som jag målade mina naglar, har slutat bita och fått riktigt långa så nu är det kul att måla dem. Använde mammas nagellack från Isadora, "Wonder Nail nyans 182 summer red".
Få se nu 1+1=3 eller? // Ida


Lördagskväll

Hade en jätte bra kväll igår! Det var jätte kul att träffa Agnes och Elin, Elin bor numera i Stockholm eftersom hon pluggar här så henne träffar vi oftare men Agnes inte så ofta men vi ska till Umeå på höstlovet. Nu får ni se bild maraton från kvällen.

Ida och Elin innan förrätten.

Förrätten: Mozzarella och tomat tallrik.

Drinkar

I väntan på huvudrätten.

Huvudrätt: Kycklingwok med äggnudlar, super gott!

Efterrätt: Chokladtryffelkaka

Godis är gott!

Efter maten blev det Monopol
 

Prövade Ahlgrens Rattar! 10% av försäljningen går till Brönstcancerfonden.


Ida vann en massa pengar

Det byggdes hus...

...och sedan hotell, det var dyrt att gå på gatorna

Elin ville hamna i fängelset eftersom där behövde man inte betala något.
Tack tjejer för en rolig kväll<3! Kram Åsa


Upptagen

Någon mer uppdatering kommer det inte bli ikväll. Kommer stänga av datorn nu tänkte jag. Ville ju umgås med Elin och Agnes så mycket som möjligt. De kommer nog snart. Ha en bra lördagskväll, Åsa


10 oktober

Bara Ida och jag hemma just nu för mamma och pappa har åkt iväg, de ska vara med våran kompisar Henrik och Catrine hela dagen. Sen ikväll kommer deras barn hit, Agnes och Elin. Vi ska laga och äta middag tillsammans. Ska bli så himla kul! De bor i Umeå så vi träffas inte så ofta men jag och Agnes håller på att planera något på höstlovet.
Men innan de kommer har Ida och jag lite att stå i. Handla och städa samt ta hand om hunden. Jag ska även se om jag hinner skriva klart min bokrecension. Jag ska försöka låta bli att inte rikta på min bild som jag håller på med i Paint, får nämligen kramp i fingret då. Vad ska ni göra denna lördag? Puss, Åsa

P.S. Det är bara 40 dagar kvar till New Moon!


Övergett kladdkritan




Åsa började för några dagar sedan måla/tecka över en bild i Paint, så idag tänkte jag ge det ett försök och det var ganska kul eftersom man kan anpassa färgen så den blir så lik som möjligt. Tog ganska lång tid eftersom jag var petig, jag gissar på att den har tagit ca 5 timmar. Men blev väldigt nöld med den. Vad tycker ni? // Ida


Fredags mys

Sitter här vid datorn och lyssnar på musik och ritar. Jag ritar i Pain, fick idéen av en blogg, kommer dock inte ihåg namnet. Rulle ligger och gottar sig i min säng och det ser väldigt skönt ut men jag har det mysigt där jag sitter också, ska bara tända ett ljus så är allt perfekt.
Jag har en fråga: Varför skriver vissa ordet DET bara DT? Orka ta bort en bokstav på det lilla korta ordet. Hoppas ni har en bra fredag kväll. Kramar Åsa


Sorry - Maria Mena

And I say baby, so I feel stupid to call you, but I'm lonely
And I don't think you meant it when you said you couldn't love me
And I thought maybe if I kissed the way you do, you'd feel it too

He said I'm sorry
so sorry
I'm sorry
I am sorry

LYSSNA! Jätte fin låt! Kram Åsa


The weekend starts now

Yippie! Är på ett väldigt bra humör dels för nu har jag fyra dagars helg framför mig, ska bli så skönt!
Har hemstudiedag på måndag och blev ledig imorgon för annars skulle jag bara haft en lektion, datakunskap. Så vi pratade med våran lärare och fick ledigt.
Men har endå en hel del läxor att göra, labrapport i växt-och djurliv och ekologi och matte att göra. Så det är bara att sätta igång för kl 19.10 och kl 20 ska Åsa och jag sitta i sekretariatet på två matcher, blir våra första matcher men mamma ska vara med om vi behöver hjälp. // Ida

Barcelona 2008


Fy fan...

..vad jag saknar det som var förrut! Kollade nyss på bilder med gamla klassen och andra bilder och GUD, vad jag saknar det. Jag vill tillbaka! Jag känner för att gråta, jag saknar alla så grymt mycket! Någon mer som känner så? Kram, Åsa

Glosor = tråkigt

Men vad är glosor annars? Ska strax sätta mig och öva på engelska glosorna. Vissa ord som vi har tycker jag verkligen är onödiga att vi lär oss, jag menar när kommer jag använda ordet "sulk" (som betyder tjura)? 
Dagens höjdpunkt var att vi inte hade någon spanska, missar den imorgon också för jag har orientering hela dagen eller från 10.45 och typ 2 timmar framåt. Time to study // Ida


Första riktiga dagen

Som jag har bakat. Har tidigare bara haft två halvdagar som vi har bakat men nu bakade min klass hela dagen. Min grupp bakade limpor, baguetter och drömmar samt att vi förberedde två egar till imorgon och till onsdag. Dumma jag! Skulle tagit hem engelskan men jag hinner göra den imorgon också. Puss, Åsa

Man ska inte byta plats på...

...tvålen och handkrämen. Vi har både handkräm och tvål i pumpar som ser likadanna ut men man kommer ihåg vilken som är vilken för de har alltid stått så att tvålen är till vänster och handkrämen är till höger. Men nu när jag skulle tvätta händerna så tog jag handkräm istället för tvål för någon hade bytt plats. (Tror det var pappa för han städade i badrummet idag). Ibland så blir det fel, hihi. Puss Åsa


Uppsala shopping del 2


Dessa tre saker fick följa med hem igår från Uppsala: den lila polotröjan från NewYorker kostade 99 kr, har ganska länge velat köpa en polotröja som har en annan färg än svart men det har inte blivit av men nu tog jag chansen. Den långärmade t-shirten är lite mörkare än vad som syns på bilden och den kostade 129kr, har också ett tag velat ha en annan färg på en sådan här tröja och gillade den här så jag slog till. Kofta tycker jag mest om och den är jag verkligen super nöjd med, trodde först när jag såg den att den kostade 300-400 men blev glat överasskad när den bara kostade 199kr. Man fick också i lördag 25% rabatt på hela köpet på Kappahl så det blev lite billigare. 
Jag har verkligen en svaghet för koftor, älskar dem! Att under en mörk höstkväll krypa under en mysig kofta är verkligen något som jag gillar. // Ida


Your arms feel like home - 3 doors down


I LOVE THIS SONG! Är verkligen super fin, lyssna och njut! Kram, Åsa


Uppsala shopping

 
Även jag handlade när vi var i Uppsala och denna lila kortärmade polotröja fick följa med hem. Den är från Newyorker och kostade bara 100 kr. Snygga detaljer på sidorna och i ryggen. Dom hade så mycket snyggt där, önskar att det fanns fler affärer i Stockholm.
 
Även denna basic tröja köpte jag. Kostade 129 kr men jag tror det var 25 procent. Snygg med kort ärm och knappar fram.

Ock tillsist denna halsduk från Cubus. Ger färg till min svarta höst kappa. Kostade 200 spänn men jag fick 30 % rabatt. Väldigt nöjd med mina köp vilket alltid är ett plus. Kramar, Åsa


Big dreams, high hopes

Är hemma nu efter att ha varit hos syrran i Uppsala hela dagen, kom dit vid 1-tiden ungefär och då åkte vi till Uppsala centrum eller city, vad man nu vill kalla det, och shoppade lite. Det första vi gjorde var att fika, sedan shoppade vi loss. Jag köpte en långärmad, basic, tröja och en kofta från Kappahl plus, i Uppsala finns NewYorker (överlycklig) och där blev det en lila polotröja. Orkar inte ta bilder nu så ni får se hur de ser ut imorgon.
Var tillbaka i deras lägenhet kl 17 och då gjorde vi mat och när alla var mätta blev det 3 gånger Buzz, vilket är kul. Vi spelade två och två och mamma och jag fick inte vinna någon gång men jag klarar mig, det kommer väll fler tillfällen.

Imorgon har vi match kl 12.30 i Eriksdalshallen och vi har tänkt åka kommunalt dit för det är ingen svår väg och det tar inte så lång tid heller. Det betyder ingen lång sovmorgon imorgon och det är ju alltid trist. Kram // Ida


Storasyster<3

Snart ska hela familjen åka till Uppsala för att vara med Stina. Jag saknar henne när man inte träffar henne så det ska bli jätte kul. Vi ska shoppa vinterskor och en vinterjacka till henne och jag är ute efter en mössa och en halsduk, studiebidraget kom ju igår:). Så vi hörs nog inte på hela dagen för vi kommer inte hem förräns ikväll. Puss och kram, Åsa.


Ida, Stina och jag på Idas och min avslutningsbal i 9:an.


I want you

Har varit lite dåligt med uppdatering av mig denna vecka men har haft en del läxor att göra, sen har det varit träningar och kören också. Så då halkar tyvärr bloggen ner på listorna för det man ska göra. Just det, vi gick ju också på en funktionärskurs i tisdags.
Nu ska Åsa och jag iväg till kyrkan och jobba lite, eller Åsa ska. Jag är inte anmäld till att följa med till Taizé nästa i sommar men om jag kommer nu kanske jag får en plats. Ska vara där halv så ska gå alldeles strax // Ida

Stekta äpplen med kanel

Så jäkla gott!

Dela äpplena, vi har en äppelklyftare hemma så jag använde den.
Smält smör i en stekpanna och stek äpplena så att de får lite färg.

Strö på socker och kanel, ta så mycket du vill och låt äpplena få stekas någon minut till.

Häll upp på en tallrik och ät, helst med vaniljglass, super gott. Ett lite onyttigt mellanmål men man förtjänar det på en fredag tycker jag. Puss och kram, Åsa


Krykor hela dagen

Skriver nog ett litet längre inlägg idag för jag har en sak att förklara.

Igår på träningen så var det kanske det näst sista anfallet jag gjorde, jag skulle hoppa och skjuta. När jag sedan landar på vänster benet så landar jag med lite lutning åt vänster och jag känner att utsidan av knät tar störta delen av min vikt. Det jag lite ont men jag kör ett anfall till, då skjuter jag inte. Gör ont i vänster knä men inte så jätte farligt, tänker att det ska gå över tills imorgon.

Det gjorde det då inte, utan det blev bara värre. Det började med att jag kände när jag vaknade att jag inte kunde sträcka ut vänster benet. Det tar helt enkelt stop och sen när jag skulle gå till toaletten så kan jag inte stödja på benet, mitt knä bara viker sig. Allt slutar med att jag går med krykor hela dagen. Jag kan inte sträcka ut benet, det tar bara stopp. Jag kan gå utan krykor men då har jag benet väldigt mycket böjt och jag försöker gå så normalt jag kan. Får se hur det är imorgon, men det är inte svullet eller något. Vi vet inte riktigt vad det är men jag får se om det gå över. Ska prata med min idrottslärare imorgon och fråga om vad hon tror att det är och sedan får jag se om jag går till skolsyster också.
 Jag tänker att ibland händer sånt här, det finns inte mycket att göra åt. Jag och Ida har klarat oss så bra ifrån alla skador så det var väl dags att bli drabbad. Nu ska jag trösta mig själv med lite cashewnötter. Puss och kram, Åsa


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu