Söndagsmusik; Joshua Radin


BILD: Google
Två av mina favoritlåtar av Johua Radin som även finns på Grey´s season 2 saundtracket, enjoy // Ida

The fear you won´t fall


Closer


Receptet för en perfekt hemmakväll


BILDER: Google / Ihopsatt Picasa3
Nu är min kladdkaka klar och uttagen ur ugnen, ska bli riktigt gott! Vi har dessutom vispgrädde hemma så det blir det till också.
Åt dock en bit när vi var i hallen idag, vi satt i sekretariatet två matcher och tittade på herrmatchen.

Om en halv timme är det dax för final i Robinson Karibien vet dock inte vem jag håller på, Mats kanske?
Även om det bli lite sent sen så vill jag se både Mean Girls och How to lose a guy in 10 days för de var så länge sen jag såg dem men får se om jag orkar // Ida 


Ett bra slut


Kvällens fika efter matchen som vi spelade ikväll, åkte till Nacka för att spelat mot Skuruiterna och vi vann (äntligen) precis som vi gjorde förra gången vi möte dem. Gjorde dock inget annat än att sitta på bänken så jag känner att jag inte bidrog till segern precis.

Sista dagen på stallet var det idag också och därmed är APU-perioden slut och både Anna och jag kunde medge att det kommer kännas lite konstigt att komma tillbaka till skolan men ändå skönt. Skönt för att få ordentliga rutiner även om vi går sent, på måndagar kommer jag ju gå 8-15:45 så den dagen kommer inte bli så rolig.

Det sista vi fick göra i stallet var att rida och det var jättekul, blir verkligen sugen på att börja rida men har varken tiden eller pengarna sen ska man väll börja när man är ganska liten på ridning eller? // Ida

Trött


Ojoj, har inte känt mig speciellt trött men plötsligt slog det till. Skulle kunna lägga mig i sängen och somna bums men har lite att göra framförallt plugga.

Att praktisera på ett stall har varit kul en så länge, dels för att jag gör det med Anna och för att jag får gåra saker som jag aldrig gjort förut. Men det är ganska enformigt för vi gjorde ungefär samma sak idag som vi gjordce igår. Har dock fortfarande inte fått rida men hoppas vi får göra det i slutet på veckan. // Ida


Ringklocka

Satt precis och funderade om det finns ringklockor? Skulle inte det vara smart. Sökte på google och denna sida kom upp. Väldigt smart, en sådan klocka vill jag ha.
Bild via länken ^^

Redigerad i Picasa 3

Tänkte visa skillnaden på en oredigerad bild och en redigerad bild. Nu för tiden gör jag det med alla mina nya bilder men ikväll tänkte jag sätta mig och redigera alla mina bilder, för det blir bättre om man gör det.
Oredigerad VS redigerad

Ett vykort

Har inte visat denna snygga tröja som jag köpte förra lördagen. Den var på rea på Kappahal och jag hade 20 % till så den kostade bara 100 kr ungefär. Jag gillar den verkligen och trycket är jätte snyggt.

Latmasken kommer fram


Dagen har inte riktigt utspelat sig som jag skrev igår, ska först börja plugga nu vilket kanske inte är så jätte bra. Men det har blivit så många hinder på vägen, vi städade sedan blev det en promenad med Rulle sen lite Wii och sedan blev det dax att göra middag men nu ska jag försöka komma till "skott" och börja att plugga // IDa  

Tjugotredje januari


Bilder från 2006
Då var lördagen slut och nu går vi mot söndag och den kommer gå till plugg. Måste börja plugga inför ett prov som jag har 2 februari. Hoppas kunna trycka in lite träning på kvällen också.

Matchen idag gick inte speciellt bra och då kan ni ju gissa hur det gick när jag säger så, fick stå i mål i alla fall men jag byta själv 21 minuter in i första halvlek för det gick verkligen inte bra för mig. Duschade i hallen efter det innan vi drog till Farsta C och hittade det vi sökte, blev skidjackor och varsin flis till Åsa och mig.

Kvällen har spenderats med Wii, Robinson och Fantastic 4 rise of the silver surfer som vi faktiskt inte hade sett och den var ganska bra. Nej, nu väntar en nybäddad säng // Ida

Dax för match

Vi ska snart åka iväg till hallen för att spela match, idag blir det mot Sorunda. Jag hoppas verkligen att vi vinner. Igår så var jag på gymmet och det gick jätte bra, mycket bättre än i onsdags. Det passar mig bättre när det är lite folk i gymmet.
Efter matchen så ska vi åka till Farsta centrum och kolla på skidjackor till Ida och mig. Hoppas vi hitta några bra, jag är också ute efter ett par nya vantar efter som mina snart kommer gå sönder och jag orkar inte laga dem.

Good things always comes to an end


BILDER: Luddes & Co Hundcentrum Ihopsatt i Picasa3 av mig
Då har jag gjort min sista dag i Bromma och det var väldigt ledsamt att gå därifrån idag, kommer sakna alla men de senaste veckan blev jag väldigt fast vid Donna som är på det nedre collaget nere till höger för hon är så himla go!
Hittade bilder på nästan alla hundar, de enda som jag kan komma på är Ludde, Queenie och Wesper men Wesper började den här veckan så det är ju inte så konstigt.

Fick ett väldigt bra omdöme av Brigitta plus presentkort på SF BIO på 120kr som jag inte hade räknat med och jag känner bara att jag måste åka och hälsa på någon gång fast jag lovar inget. // Ida
P.S Loue stavas Louie, råkade stava lite fel


All the colors fade


Går ganska trögt för oss att blogga just nu (om det inte märks) men har liksom ingen lust nu och Åsa verkar ha ännu mindre lust än vad jag har men vi bloggar ju inte heller för någon annan än oss själva. 

Min APU-tid i Bromma går mot sitt slut nu och jag kommer verkligen sakna alla hundar men får väll åka dit någon gång och ser hur de har det. 
Vi hade ingen träning igår för det var Herr-match men de förlorade liksom Sverige gjorde mot Polen, men eftersom det inte var någon träning igår så är den idag. Hoppas verkligen att det kommer ner så många som möjligt man börjar undra vart alla har tagit vägen // Ida                              

Vi leker Haiti


Såklart att man inte ska skämta om det som har hänt på Haiti men när Åsa slog sönder pepparkakshuset och sa "Vi leker Haiti" så blev det ganska roligt.
P.S Huset var ganska gott, även om det ståt framme länge // Ida

Glömsk

Idag när jag kom hem så tog jag en banan och gick upp och satte på datorn. Tänkte att jag skulle lyssna på lite nya Green day låtar och rensa lite bilder, kanske jobba lite matte. Jag gick ned för att slänga bananskalet så ser jag att Rulle är hemma. Jag blev helt ställd, vad gjorde han hemma? Sen kom jag på att det är tisdag och då är han hemma. Så det var bara att sätta på sig kläderna igen och gå ut med han.
Fattar inte att jag kunde vara så glömsk men jag gick aldrig det hållet genom köket så jag kunde se han heller. Ibland är man helt enkelt glömsk.

Svartvit från Kappahl


Bild; Kappahl.com/sv ihopsatt i Picasa 3
När vi var i centrum i lördags gick vi in på Kappahl och där fanns en outfit som jag blev helt förälskad i. Det var den här tröjan med en jeansjacka, liten axelväska och svart leggings till. Leggings:ena kanske inte föll mig i smaken men allt annat gjorde det, hittade dock varken jeansjackan eller axelväskan på Kappahl´s hemsida men får väll vissa om jag köper dem. Är väldigt sugen på att köpa tröjan och jackan i alla fall
// Ida

iPod utan batterier och vit varm choklad

Kom på en riktigt bra rubrik för en gångs skull tycker jag.
Ja, min Ipod dog på vägen hem och jag hatar att bara sitta på bussen utan att ha något att göra, jag måste gå och låna en bok. Resorna går mycket snabbare då. I morse så "sov" jag hela bussresan, var så trött. Då lyssnade jag också på musik, det avskärmar till det som händer runt omkring.
Jag var faktiskt väldigt aktiv idag, jobbade nästan hela tiden. Har teori även denna vecka men sen får vi baka ända fram till APU:n. Men nu till andra delen av min rubrik, Vit varm choklad. Ville pröva hur det smakade, även om jag har smakat en gång på ett kaffe men kom inte ihåg, bara att det var väldigt sött. Så jag gjorde det när jag kom hem. Det var inte alls gott, för sött. Fick äta en apelsin efteråt bara för att ta bort den söta smaken. Jag gillar vit choklad men inte så här, blä. Jag har gjort engelska läxan så nu ska jag gå ned och göra mat.

Sjuk? Nej!

Okej, först ska jag reda ut en sak. Jag mår inte bra, jag har varit i kyrkan och jobbat. Missade då jag skulle jobba på julmarknaden eftersom jag var på Takida då. Ida har trott att jag i ca 4 timmar har varit på toaletten. Däremot så var det mamma som mådde lite dåligt. Ja, min syster är lite knasig.
Nu ska jag rensa lite bilder som jag tog i fredags, har inte fört över dem från kameran än.
Just nu drömmer jag om sommaren, är lite trött på all snö.

Mys-helg med syster hemma


Lite dålig uppdatering i helgen men har inte haft tid att sitta vid datorn tills nu.
Igår kom Stina hem och det är alltid lika kul, vi gick en sväng till centrum och kollade på rean. Alla hittade någonting utom jag eller jag köpte inget men har spannat in några saker på Kappahl. När vi kom hem fick vi stressa för att hinna till Skogås för att spela match, vi förlorade, vilket kanske var väntat, men jag fick spelat ute igen och det är inte speciellt kul men allt för att stötta laget när vi är så få.

Matchen började först kl 16.45 så vi var hemma ganska sent men då var pappa hemma och hade gjort middag. Sen blev det lite "familje-mys" i soffan, först till Robinson och sedan till Benknäckargänget - krossa dem, vilket är en film jag har sett många gånger men den är ju så bra.

Idag har jag inte ens sett Åsa för hon mår inte så bra, ska plugga lite nu i alla fall och sedan ska jag följa med mamma och pappa och pröva på spinning för första gången på F&S // Ida

Grattis!


Idag fyller kusinen Erika 17 år, så vi säger grattis till henne. Vi ska dit nu vid 19 för lite tårta // Ida

Jäkla lokaltrafik


Den här veckan har jag kommit sent till min APU-plats alla dagar, inte så mycket men 5-10 minuter och det är för att bussarna aldrig kommer som de ska! Hatar det! Att behöva stå och frysa medans man väntar på bussen, finns inget värre än att komma sent för mig men sen tänker jag på hur människorna har det i Haiti och då blir får jag lite skuldkänslor, de har det ju värre än vad jag har.

Slutade 15.30 idag och kommer göra det imorgon också och då ska jag gå till närmaste ICA och köpa en stor godispåse, igår gick jag in på Pressbyrån och köpte en mjölkchoklad och gissa om den var god, har lite kvar som jag sparar tills imorgon innan jag har köpt den där godispåsen om jag kan låta bli.

Läste ut Ljudet av ditt hjärta för en stund sen men jag orkar inte börja på Så länge vi båda andas så det blir nog tv en stund istället // Ida 


Voff, voff, voff


Bild från ett hundagis som jag prao:ade på i 8:an
Har inte hunnit uppdatera för jag kommer hem så sent, idag och igår kom jag hem kl 18.30 men imorgon och på frdag ska jag få gå tidigare. Hundagiset är i alla fall helt okej, de går 1- 1 1/2 timmes promenader två gånger om dagen så man får gå ordentligt och alla hundar är jätte söta.

Ska strax göra mig klar för träningen, hoppas att vi är lite flera än igår då vi var 7 stycken och det blir så tråkigt då för man kan inte göra så mycket. // Ida

Choklad muffins med maräng

Dessa gjorde jag i söndags. Super goda!

Fullt med folk

Just nu är jag väldigt trött. Var och gymmade och det var jobbigt idag, gick inte alls som jag ville. Det var ganska mycket folk så jag kom inte in i min rytm heller. Orkar knappt tänka på träningen senare ikväll. Men om man ser det så här så är det torsdag imorgon, sen fredag och helg. Längtar! Och har en ganska bra helg att se fram emot, det är alltid roligt. Stina kommer hem på lördag och på söndag ska Nelly, Helena och Antonia komma hem till Ida och mig. Mera att längta till!


Hjälp oss veta skillnad!

Denna måndag har varit både bra och dålig men det var ingen bra start på veckan. Ida och jag skulle åka samma buss. Två bussar kom inte alls så den bussen vi hamnade på var dels helt proppfull, vi fick plats ändå men även försenad så jag kom till skolan ca 20 minuter försent. Ida började sin APU idag och då kom hon sent och det är inte kul att komma sent första dagen. Hela dagen har jag haft teori men det var ganska kul för vi har börjat en ny kurs, nämligen Projekt och företagande då vi ska "starta" ett eget företag. Jag har startat ett bageri/konditori med en liten servering. Det är ganska kul. Nu ska jag öva engelska.
Nu till rubriken!
Ofta så vet inte Ida och jag vem ni svarar till när ni svarar på kommentarer på bloggen. Vi skulle vara tacksamma om ni skrev, t.ex. Sv Åsa. Det skulle göra saker mycket enklare.

Lugn söndag


Inte så jätte bra kvalite på bilden men den visar i alla fall hur sött älsklingen kan vara :)
Dagen har varit riktigt lugn, dels för samma orsak som igår kväll: orkar knappt röra mig och min högra ljumske gör så jävla ont att jag knappt orkat göra någonting.

Vi var i alla fall ute med Rulle en sväng och bestämde oss för att knacka på hos Antonia och fråga om hon ville umgås en stund. Så vi gick hem till oss och spelade lite Wii, vi har även bestämt att träffas nästa söndag men då ska vi även träffa Nelly och Helena.

Nu är lovet slut så det bli tidig sängdax, ska bara kolla på filmen Click som börjar kl 21 på Tv3 // Ida

Söta drömmar

Nu går jag och lägger mig, inte så konstigt att jag är trött eftersom jag vaknade så tidigt i morse. Så jag tänkte bara säga god natt!

In focus: baby




Foto; Ida

Can´t move


Visst att det är kul och bra att träna men när det gör ont så fort man rör sig blir det inte så kul längre. Vi orkar inte ens gå till ICA för att köpa godis!

Matchen var riktigt tuff, vi var inga avbytare så jag fick spela ute och jag vet inte när jag ens gjorde det senast. Men matchen var inte bara tuff utan också väldigt jämn, vi gick hand i hand med Salem hela matchen och förlorade med en boll. Om vi bara hade haft en till person hade vi säkert vunnit, vilket känns så himla surt. Får lägga den bakom oss och tagga för nästa match.

Kvällen blir väldigt lugn, dels för att vi inte orkar gå någonstans förutom upp och ner för trappan. // Ida

Matchdax


Bild från 2006 när vi spelade derby mot Tyresö
Om en timme ska vi vara i hallen för mamma ska sitta i sekretariatet på herrarnas match och vi spelar efter den matchen, serien vänder nu så vi möter Salem igen och nu ska vi bara slå dom! Tagga, tagga, tagga.

Men det känns även lite jobbigt för träningsvärken är ännu värre nu som Åsa skrev men det är bara att bita ihop // Ida


Träningvärk

Är redan vaken och har vari det sedan halv 9 ungefär, ligger här i sängen och har läst lite bloggar och lyssnat på musik. Hade förväntat mig att jag skulle sova längre idag. Min kropp skriker för varje rörelse, har så jäkla mycket träningsvärk. Inte nog med att jag tränade igår och i förgår utan jag hade även idrott igår och vi körde skivstång. Känns som att jag kommer att ha jobbigt att röra mig på matchen idag. Nu ska jag palla mig upp ur sängen och hjälpa till med frukosten.
My two sweethearts<3

In focus: glass ball




Foto; Ida 8/1-2010

Ont i hela kroppen


När jag vaknade imorse var träningsvärken inte så farlig men nu börjar definitivt känna av den. Orkar knappt ställa mig upp eller sträcka armarna någonstans och den kommer säkert kännas ännu värre imorgon. Hade handbollsträning mellan 17-19 ikväll och det kommer nog säkert också hjälpa till.
Så Åsa och jag tänkte koppla av med popcorn och Pirates 3 // Ida

Time for the snow to disappear


Kom för en stund sen in med Rulle, var ute cirka en timme. Visst att solen skiner och allt men jag börjar tröttna på snön, och den kommer ju ligga kvar i sådär 8 veckor till säkert.

Försöker vända lite på dygnet men det går inte så bra, tänkte gå upp kl 9 idag men det blev kl 10 isället. Ska plugga lite nu i alla fall innan jag käkar lunch// Ida

22.56


Ska strax gå och lägga mig men först läsa en kapitel ur Ljudet av ditt hjärta.
Dax för sista dagen på mitt lov imorgon, har lite små saker jag ska göra bla lite spanska. Rulle är också hemma så måste ta hand om honom.

Teatern var i alla fall ganska bra, inte den bästa jag sett men en riktigt bra tolkning av sagan.
Kl 19.30 följde Åsa och jag med mamma och pappa till Friskis&Svettis men inte för att gymma dock utan för att gå på stationsgympa, det var faktiskt kul men usch vad jobbigt det var. Kommer ha så ont i kroppen imorgon och vi som har handbollsträning!

F&S har från och med idag 10 dagar då det är gratis att gå på alla deras pass, så ska försöka passa på. Vill pröva på spinning men blir svårt nu när min APU sätter igång. 
Nu kallar sängen // Ida 

It don´t matter to the sun - Rosie Thomas


"...but it matters to me"

Så jäkla fin låt det här är,
har dock bara hittat ett av hennes album men hittade henne först på Grey´s soundtracket (såklart) // Ida
(Låten tar slut vid 3:35, sen är den slut så ni behöver inte sitta och vänta)


Going for a walk


Bild: stadsteater.stockholm.se
Idag börjar Åsa skolan men inte jag, börjar först på måndag. Mamma börjar också jobba idag så hon och hennes elever ska på Bröderna LejonhjärtaStadsteatern och jag ska följa med för det finns biljetter över. Teatern börjar kl 12 så jag måste åka 11:15 men först ska Rulle få en promenad // Ida

Pysslar lite...

med designen men nu orkar jag inte mer idag. Time for Ljudet av ditt hjärta // Ida


Pirates of the Caribbean


Bilder från Google, ihopsatt i Picasa 3
Har suttit hela kvällen och titta på extra matrialet till P2, roligast var Bloopers:ena men både Åsa och jag blir så facinerade av att de är så mycket folk med bakom. Det kan man verkligen inte tro när man ser den färdiga produkten. 

Tittade såklart på filmen först och det är nog min favorit i trilogin, eller min favorit scen är i alla fall med. Hela scenen när de slås på det rullande hjulet är bara så klockrent. // Ida 

Lite duktig på lovet


Ska strax ta en promenad med Rulle men vill inte, det är så jäkla kallt men lite måste man ju offra sig. Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Men Rulle fryser ju också när vi är ute, igår när han kom in efter att pappa och Åsa hade vatir ute så la han sig brevid mig som han ville att jag skulle värma honom.

Läste ut När jag hör din röst och började med Ljudet av ditt hjärta igår men har inte läst något än idag, har varit duktig och pluggat lite spanska. Men det blir bättre om jag gör det den här veckan istället för att vänta och göra det när jag har APU för då kommer jag vara där hela dagarna.
Nej nu väntar Åsa och Rulle // Ida

Recension: Hon går genom tavlan, ut ur bilden

Författare: Johanna Nilsson

Handling: Hanna och Karin är bästisar och hela sommaren har de lekt och byggt kojor i skogen. Men när höstterminen börjar förändras allt. Karin vill vara med de tuffa tjejerna - och det blir med ens ett alldeles tomt runt Hanna. På rasterna gömmer hon sig för att inte bli retad eller slagen; för att syskonen inte ska se ringen av ensamhet kring henne. Hanna fyller elva men ingen i klassen sjunger för henne. Hon fyller tolv och har inget kalas; vem skulle vilja komma hem till henne? 
Flera år senare finner vi Hanna på ett mentalsjukhus. Hon står vid fönstret och lutar sig mot världen utanför. Där finns froståkrarna, längtansvattnet och mörkerskogen, där finns människor, närhet, hud. Hon undrar hur kyssar smakar. Vill öppna fönstret och släppa in luft, här är det tungt att andas, själen får astma, dårskapen växer. Hon är fortfarande ung, här kan hon inte stanna.

Omdöme: Detta är en helt fantastisk bok! Den är så smärtsam att jag vill gråta för varje stycke. Kan du förstå att du har fyllt år och ingen sjunger för dig i skolan? Det som slår mig mest är att detta är 10-11 åriga barn som gör så här, det är inte klokt! Det är helt sjukt! Att man sätter upp så många gränser för vad som är rätt och fel, och de personer som är "fel" blir så hemskt behandlade. På nått sätt så förväntar jag mig att kanske vuxna ska bete sig så här men inte barn! Hanna är bara "fel", då blir hon behandlade på ett sådant sätt. Johanna Nilssons skildring är helt fantastisk, hon skriver med såna känslor som man inte förväntar sig en 10-åring ska ha men som måste vara där. Det är så hemskt vad vi människor kan göra mot varandra.
Detta är definitivt den bästa bok jag läst på väldigt länge och den har verkligen öppnat min ögon!

Alla gillar Wii


Så här såg Rulle ut medans vi spelade vår lilla Wii-turnering. Han titta upp på en och undrar vad man gör, han är så himla sött! Turneringen är dock inte klar utan efter golfen så slutade vi för mamma ville se på Sverige-Norge som spelade. Jag och Åsa gick upp och kollade på Pirates 1 och den är ju alltid lika bra // Ida


En liten paus

Vi tar en liten paus i vår Wii turnering. Hela familjen spelar i vardagsrummet. Hittills har vi hunnit med tennis, bowling och vi håller på med golf. Denna dag har varit väldigt slapp, gick inte upp förrän vid 11, måste komma upp tidigare imorgon, börjar skolan om 2 dagar. Jag har bakat bullar och pappa och jag gick en promenad med Rulle. Annars så har jag spelat lite spel på datorn och bara tagit det lugnt.

4/1 2010


Liten ändring på designen igen då, men det kunde ju inte stå "we wish you a marry x-mas and a happy new year" längre. Men snöflingorna får vara kvar än så länge, vintern är ju inte slut än.

Idag har vi plockat undan julgranen och lite julsaker, städat, handlat och gymmat. Har knappt haft en lugn stund! När vi var och handlade på Ica Maxi så åkte Pirates of the Caribbean 1+2 ner i vagnen, vi har haft 3:an sedan förra julen men den kan man ju bara inte ha dessutom var de på rea och kostade bara 99kr/st.
Hade tänkt se den första nyss men de blir så sent då, gjorde istället om headern som ni ser och om jag hade sett filmen hade jag inte hunnit läsa något ikväll. Ville knappt sluta läsa igår för Alice har precis kommit tillbaka så nu ska jag läsa vidare // Ida

Recension: Avatar


Bild: Google
Åsa: Helt otrolig, verkligen bra! Jätte bra handling tyckte jag, effekterna var ja, otroliga!

Ida: Kan bara hålla med Åsa, filmen var verkligen bra gjord och effekterna var något sjukt bra! Vissa har tyckt att filmen inte har någon handling men det har den, vill inte förstöra för er nu men det var typ samma handling som Pocahontas och det är ju en bra film så denna blev också det.

Vi rekomendera er starkt att gå och se den!


3/1 2010


Idag har de faktiskt inte hänt så mycket, drog mig upp år sängen fast jag ville sova mera vid 10. Sedan gick hela familjen ut på en promenad och vi bestämde oss för att gå och se Avatar (skriver vad vi tyckte om den imorgon) Åkte in vid 15 till stan och åt middag på Ming Garden som ligger vid Medborgarplatsen (såklart) riktigt god mat var det i alla fall och jag kände mig som en rund boll när vi gick därifrån. Gick sedan över toget och till bion, när vi kom hem spelade jag, Åsa och pappa lite Wii och nu ska jag sova.

Känns konstigt att lovet nästan är slut, bara en vacka kvar nu // Ida

Längdskidor och Wii ^^


Rulle och jag efter att vi hade sett klart Twilight igår
Idag har vi varit ute och åkt längdskidor, mamma och pappa har lite bättre skidor så först åkte jag och pappa och när vi kom in åkte Åsa och mamma.
När pappa och jag hade duschat så sa han att han skulle åka och köpa sin julklapp (?) men han vägrade säga vad det var men jag gissade mig till Siba och det var rätt, så vi åkte dit och köpte Wii. Pappa installerar det just nu så får se om det blir något spelade idag. // Ida

Första bilderna

Har kommer de första bilderna av 2010, ni fick ju faktiskt se en igår också.
Foto: Åsa

30 december 09

Foto: Åsa

God morgon...

...andra dagen av 2010. Känns så konstigt att säga 2010, det borde fortfarande vara 2009. Det är samma sak när man bytte klass, man var så van att man gick i 7:an och nu skulle man helt plötsligt säga att man gick i 8:an. Tur att man har samma klassnamn hela gymnasiet.
Snart kommer jag lägga upp bilder från igår när Ida och jag var ute, vädret är så fint. Annars idag så ska vi springa en sväng men annars så vet jag inte vad vi ska göra. Jag vill bara njuta av de sista dagarna av jullovet.
Detta fotot tror jag pappa har tagit:)
Jag måste ju ha fått mina talanger från någon.

100101

Som så många andra har nog den rubriken idag också!
Har laddat ner lite ny musik idag, The kooks och Melee. Båda två riktigt bra band! Nu faller mina ögon snart ihop så jag tänkte bara säga god natt!

NewYorker

Japp, det sista jag shopade innan året 2009 var slut. Jag, Agnes och Ida åkte som sagt till Nacka forum och jag köpte tre saker på New Yorker, min favorit affär.
Allt var på rea men jag trodde att alla skulle kosta 99 kr men när hon i kassan slog in så kostade t-shirten bara 49. Jag gnäller inte! Det var allt jag kom hem med men jag är jätte nöjd. Jag lade föresten ut 2145 kr på kläder under 2009, det är ungefär 178 kr/månaden.

Sista shoppingen 2009


Första inlägget 2009 om kläder som jag köpt gjorde jag den 6 januari, kände inte som jag hade köpt så mycket kläder i år tills jag räknade ihop mina kvitton. Vägrar berätta hur mycket jag har spenderar…
(Det är mindre än Kenza i alla fall, hon spenderar ju 20 000 i månaden, haha)

3 saker fick följa med hem igår från Nacka Forum i alla fall och två var faktiskt på rea, butikerna hade faktiskt ganska bra rea där så jag kan rekommendera er att åka ditt. Vill åka dit en sväng till för vi hann inte gå i alla affärer.
Den stickade tröjan längts till höger kommer från H&M i alla fall och den kostade 100kr, 100kr rabatt blev det så den var definitivt värt det. Åsa var dock emot det för att det är akryl men jag bryr mig inte, gör du när du köper kläder?
Tröjan i mitten var ett riktigt kap, enligt mig själv, eftersom den bara kostade 49kr. Hittar alltid något när jag är inne på NewYorker och igår var det den här. Gillar ”nitarna” på axlarna annars hade jag inte köpt den.
Sen var jag tvungen att gå in på Gina Tricot och köpa min nya älskligs tröja, mönstret är helt i min smak och den går nog in på
listan bland bästa köp 2009 // Ida

Från ett år till ett annat


Lite bilder från igår, maten var god och det blev en väldigt bra nyårsafton. Fyrverkeriet vid tolvslaget var verkligen ett av de bästa jag sett här i Tyresö. Tycker bara så synd om Rulle för han blir så stressad, plus alla andra vilda djur. De som sköt raketerna har inte varit och plockat upp skräppet efter och jag hoppas verkligen att dom gör det för det är inte speciellt fint.

När vi sedan kom in vissade Svt1 Mr. & Mrs. Smith så vi satt uppe tills den var slut vilket den var vid 02. Hoppas ni fick en lika bra nyår // Ida

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu