131125

Det blev ett rätt så bra slut på en vecka som började så dåligt. 
Oscar kom ju upp och sov hos mig på torsdagen, blev inget bilköp men B&J och mys istället. Åkte sedan hem till Stockholm (som vanligt) på fredagen. Träffade då Jessica och Julia och hade mysfika. Lördagen bjöd på maskrerad ute i Grödinge. Kvällen slutade väl inte så bra då Oscar drack lite för mycket och medan han låg bakis på söndagen åkte jag in till mamma och pappa för brunch med systrarna Grönberg. Åkte sedan hem till Oscar igen med en B&J, kunde ju inte åka hem när han var så dålig. Sov över där tills idag och åkte hem imorse, har sedan suttit och skirvit klart min uppsats idag.
 
Har äen hunnit tvätta idag och ska nu iväg och handla, // Ida

131120

Livet går upp och ner. Efter en superhelg då jag fått veta att jag klarat mattetentan, hunnit fika med Julia och Camilla, äta middag med mamma och pappa, fira HelenaHard Rock Café och umgås med kärleken så har inte veckan börjat bra.
 
Tågkaos i måndags morse då jag skulle åka hem från Stockholm till Uppsala. Kom inte sent till föreläsningen men stressar upp mig själv lätt. Igår tänkte jag vara duktig och träna innan skolan, så skippade sovmorgonen och var på gymmet kl 8,00. Det första jag gör då är att stuka foten när jag går av crosstrainern (syns sådär på bilden på mina fötter, titta på utsida vänster fot) Så tyckte synd om mig själv igår så köpte en B&J medans jag pluggade till omtentan som var idag. 
 
Var lite rädd ver hur dagen skulle utspela sig idag men ingen har hänt, tack och lov! Dessutom får jag träffa Oscar redan imorgon, tummar upp för det :) Han ska nämligen upp till mig och titta efter en ny bil, då han fick skrota sin efter att han krockade :/ 
 
NU: sova // Ida
 

131113

Lite bilder från förra veckan.
Matematiktentan gick super! Firade det med att åka hem och gå ut med Agnes och Åsa (plus Oscar och Kalle såklart). Gick till Göta Källare som hade premiär efter att ha haft stängt i typ 1 1/2 år, saknat det stället! Lördagen och söndagen tog jag och kärleken det bara lugnt. Vilket man behöver efter en intensiv matteperiod.

Igår började kemikursen, har samma lärare som jag hade på basterminen vilket är både bra och dåligt då jag vet hur hans tentor ser ut men det ska nog gå ändå.

Har även spenderat tid på vårdcentralen idag, urinvägsinfektion igen -_- inget kul alls men fått medicin så det ska nog bli bra det med.
Nu: spinning // Ida

131104

Jag och <3 trötta efter fest i fredags
Tiden går så himla fort just nu, veckorna flyger iväg och helgen går alldeles för fort. Var hemma i Sthlm i helgen, åkte redan hem i torsdags då jag var ledig på fredagen så fick tre hela dygn med Oscar. Sov även hos honom inatt då jag var ledig idag. Helgen har också bjudit på fest och shopping.
Veckan kommer innehålla matte, matte och matte. Tenta på fredag :S // Ida

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu