B-day!

FÖDELSEDAG!!! Idag blir Åsa och jag hela 21 år, första födelsedagen vi firar på varsitt håll men vi firade i helgen...
 
Skrev tenta i fredags och när jag lämnat in den med en bra känsla i magen så åkte jag ner till sthlm. Åkte och hälsade på Åsa på jobbet, hon fick göra en sallad till mig :)  Runt 17/18 så åkte Åsa och jag iväg med pappa, vi åkte ut på Djurgården och Cirkus för middag och musikalen Spök. Riktigt bra sång!
 
Innan folk kom över på lördagen hann Åsa och jag födelsedagsshoppa, jag fick en ny väska och Åsa fick nya träningsbyxor. Hann även se en musikföreställning i S:t Johannes kyrka. Runt 19 droppade folk in, blev tårta, presenter och massa prat. Mysigt! Några av oss drog sedan vidare till Kristall och dansade lite.
 
Söndagen blev lite av en bakisdag. Hjälpte Åsa att städa innan jag och Oscar åkte till Tullinge. Tog det bara lugnt och vid 00 var han den första som sa grattis ♥ // Ida

Livet.

Lyssnade nyss på Norlie & KKV´s låt ”Där jag hänger min hatt” och blir bara så förundrar att livet blir som det blir. Framför allt då man träffar nya människor.

Tänkt att jag, Julia och Jessica valde samma gymnasium och nu har vi känt varandra i snart 5 år. Sjukt vad tiden går.

Jag blir också förundrad över hur jag och Oscar träffades och blev tillsammans. Att han satte sig precis vid det bordet jag satt på Sommar! och att vi hittade varandra då vi kom ifrån varandra. Att jag valde att sms:a dagen efter och att han svarade och nu är vi här 7 månader senare. Tänkt vad livet kan hitta på. // Ida


Bra helg i bagaget

I fredags var det Julias födelsedag så jag åkte ner till Sthlm för förfest med bad i Sofias jacuzzi, middag, bearpong och utgång. Det verkade som Julia i alla fall hade en bra födelsedag vilket är det viktigaste. Roligast var att träffa Camilla igen, för länge hade det gått. Jag och Jessica gjorde sällskap hem vid 01, vill inte att Oscar ska behöva sitta uppe och vänta på mig hur länge som helst.
 
I lördags träffade jag Åsa och Agnes. Blev shopping inne i stan några timmar innan vi åkte hem till Agnes lägenhet i Bromma, första gången jag var där. Blev middag och prat innan Åsa och jag drog oss hemåt.
 
Har verkligen inget minne av söndagen, vilket antagligen betyder att jag och älsklingen inte gjorde något speciellt som vanligt :P Måndagen spenderade jag också nere i sthlm då jag inte hade något lärarlett i skolan. Umgicks med Enzo och pluggade hemma hos Oscar. Så skönt att få en extra dag i sthlm och vakna en morgon till brevid honom. Extra roligt då vi varit tillsammans i 7 månader idag ♥
 
Nu måste jag cykla till Ica och handla och se om det finns någon tvättmaskin ledig i tvättstugan // Ida

140317

Lite jag och Oscar när vi åker bil :P Kanske inte riktigt men jag har en grej för just biceps, Åsa som skickade bilden till mig.
Har haft min första lugna helg på länge, i nästan en månads tid har det legat tentor på måndagar eller mitt i helgen. I fredags träffade jag Julia och Jessica på Baresso, länge sen man var där. Hann också med att äta middag med mamma och pappa på lördagen men resten av tiden har jag bara myst med kärleken och i princip inte gjort något alls men det är skönt med sådana helger också.
 
Idag var jag hem till Johanna en stund med Micaela för att jobba på ett grupparbete, vi arbetade kanske i 2 timmar och sen drog jag vidare till Frikis då Johanna bor typ 3 minuter därifrån. Fortsätter med att cykla och göra stabilitetsövningar för knät, känner inte alls av det förutom att jag inte kan böja knät ordentligt. Var till ortopeden förra tisdagen och han sa: "det kommer läka av sig själv, fortsätt träna som du gör" värt att betala 300kr för det liksom.
 
Nu tänkte jag laga lite middag // Ida

140310

Lite bilder från helgen
Tentan i lördags gick sådär, hade ingen bra känsla när jag lämnade tentasalen i alla fall men vi får se.
 
Var nere i Sthlm runt kl 14 i lördags och hade lite pappa-dotter tid med en glass i solen. Inte så ofta jag bara träffar pappa. Runt 19 kom Moa, Julia och Jessica till Odengatan, gjorde pizza och taggade för utgång. Runt 21 kom sen Oscar och Kalle. Sedan drog vi vidare till Solidaritet på Östermalm, helt okej ställe med bra musik. Tog sista tåget hem.
 
På söndagen kändes det verkligen som helgen behövde vara längre, förlorade ju som en dag pga tentan. Hann mysa ordentligt med Oscar i alla fall + fira hans lillebror och färga håret en gång till, tyckte det var lite för gult men nu är jag nöjd.
 
Tog sen tåget hem imorse och nu sitter jag hemma då vi slutade kl 12. Riktigt skönt! // Ida

Blond igen

Har gått och blivit blond. Efter nästan 5 år utan att ha färgat håret och haft min natrliga hårfärg, blev jag blond i söndags. Tycker resultatet blev lite gult dock, ska kolla efter en toning imorgon.
Som nyblonderat började jag veckan med att skriva tenta i Genetik, gick inte bra alls :/ Men omtentan i organkemin gick desto bättre. Nya kursen Organismvärlden har dragit igång men har fått mycket tid att sitta med allmän kemin som jag har omtenta i imorgon. Inte speciellt kul att de lägger omtentan på en lördag men men får ta det i alla fall.
 
Direkt efter tentan åker jag ner mot Sthlm för middag + utgång med vänner och kärleken // Ida

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu