160929

Oj vad sommaren går fort, snart augusti. Efter en vecka i Västerbotten har jag fortsatt jobba, spenderat helgerna i Hälsingland dock med mamma och pappa mfl.

Körde gokart med tjejerna för ett tag sen, riktigt kul! Det var Camillas födelsedagspresent som måste göras om. Något annat som ska göras om är att paddla kajak som jag gjorde med Erika, Helena, Filip och Johan i onsdags. Annars tar jag det mest lugnt efter jobbet, tränar inför Midnattsloppet och försöker få lite sol. Jag och Erika planerar dock att åka till Kroatien i början av september, så taggad // Ida


En dag i Köping

Hej! Efter att jag pratade med Petra i söndags slog det mig att varför åker jag inte dit över en dag? Sagt och gjort så spenderade jag dagen i Köping. Vi har pratat massor, ätit gott och druckit vin, en riktig bra dag som verkligen behövdes. En riktig vän-dag.

Tack för att det äntligen är lite svalare. I lördags efter jobbet så bestämde jag och Olle att vi skulle åka och bada. Jag skulle vara kartläsare, något som inte gick helt bra men efter att kört fel så hamnade vi vid en sjö iaf, Tisaren. Skönt att bada och så åt vi middag där. Jobbade även söndagen. I helgen väntar jobb igen och på lördag kommer mamma och pappa för de ska spela SM i bridge. Åsa


Västerbotten 2016

Några lediga dagar hemma innan jag ska jobba, i för sig bara två dagar men men. Bestämde mig i söndags då vi kom tillbaka till Uppsala att jag skulle åka direkt hem till Örebro ist för att åka hem på måndagen. Pojkvännen blev ju överasskad eftersom det var planerat att jag skulle komma på måndagen.

Det var bra i Västerbotten. Inte allt för kallt men dagar blandade med både sol och lite regn. Vi träffade kusinerna med respektive och barn, mysigt. Annars tog vi det mest lugnt förutom då Ida tjatade att man var tvungen att göra något. Lyssna på radio och lösa sudoku.

Idag väntar tvätt och städning och så ska jag se till så att det finns lite matlådor i kylen. Åsa


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu