Stressig och kul helg i Katrineholm

Min kropp känns ganska bra efter 4 träningar på tre dagar. Kom till Katrineholm kl 19 och vi fick stressa för att träningen började kvart över. När den var slut installerade vi oss på rummet. Gick inte så bra för mig dock, min dubbelmadrass vägrade blåsa upp sig med den inbyggda pumpen så jag satt i 1 ½- 2 timmar med en elektrisk pump men den blåste ändå inte upp sig helt och det var troligen ett hål. Så vi tänkte gå och fråga i de andra rummen om någon hade en madrass att låna ut och en tränare för F97 hade en så varje gång jag såg honom i korridoren sa jag typ ”tack så himla mycket”.

Sov väldigt bra första natten, nog för jag stressade upp mig så mycket med madrass-dramat. Gick upp kl 8 för frukosten stängde 8.30, första träningen började 9.30 sen åt vi lunch och kl 13.14 var det målvaktsträning som vi äldre skulle hålla i men jag och Sofie skulle själva behöva en målvaktstränare så det gick inte så bra men herrarna har en målvakt som är duktig och han kunde mycket.
Andra träningen var kl 14 och sen duschade, åt middag, gick till Ica och var på rummet resten av kvällen.

Idag hade vi träning vid 10.45 så vi plockade ihop alla saker, tränade, åt lunch och åkte hem. Ingen var hemma när jag kom så jag slappade vi teven innan de ringde och bad mig fixa middagen. Sen har jag sett på Top Model 12 och har typ redan skaffat mig några favoriter. Har ni? // Ida
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu