130830

Lite smått och gott från min instagram
Nu är det bara två dagar kvar av augusti sen är sommaren slut och allvaret börjar. Det börjar kännas i min mage nu att jag snart börjar skolan, spännande!
 
Har hunnit med att fira mamma hela två gånger då hon fyllde 50 år i måndags. Först med fest i lördag och sen i måndag, då vi drog iväg till Hasseludden och myste. Varit ledig resten av  veckan och förbrett lite skolsaker och hängt så mycket med Oscar som jag kan. 
 
Idag då? Solen kanske skiner men min himmel är mörk, för att den här dagen är här. Håller ihop det just nu för hans skull, men när han är borta kommer mörkret bli för mycket ♥ // Ida

130817


Fattar inte hur veckorna kan gå så fort, plötsligt är det helg igen. Har bara en vecka kvar på KI nu sen är jag ledig en vecka innan skolan börjar.

Lite bitter är jag dock, livet är så bra nu att jag inte vill ändra på det men men jag måste följa min plan.

Idag står det kräftskiva/hemmafest på schemat hos Jessica. Så imorgon tänkte jag vara bakis ^^ // Ida

Time goes by

Tiden bara försvinner och man glömmer att blogga. Inspirationen är väl inte direkt på top.
Jag jobbar på iaf men hinner också njuta av värmen på helgerna och ha kul när vi drar till Sommar! var där både i fredags och lördags. Har även hunnit med en överasskningsfest för Julia som fyllde år, sitta på Sofias balkong och snacka skit med mina fina tjejer, mysa med CamillaKulturhusetstak och lära känna massa nya härliga människor.
 
Njuter av livet som 20-åring och veckorna innan plugget börjar // Ida

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu