130925


Åland summeras med ett ord: blött!!
I stort hade vi regn hela tiden, lagom kul sådär men vi försökte hålla humöret uppe.

Mitt hyreskontrakt är påskrivet och klart. Mindre än en vecka kvar nu, spännande! Lite kaos är det här hemma, jag flyttar ju 1 oktober till Uppsala och resten av familjen 3oktober till sthlm. Detta hade inte varit en sådan stor sak om jag inte var i Dalarna med skolan just 1-3 oktober. Så Stina får hämta ut nyckeln och så får de skjutsa upo grejer så för mig blir det direkt från dalarna och in i nya rummet :P

Helgen bjöd på sängbygge, i fredags hos mig då både jag och Åsa fått en varsin 120 säng från föräldrarna :) på lördagen tog vi en av 90 sängarna till Oscar och satte ihop den med hans 90 säng. Så nu är det stora sängar överallt ^^

Nu taggar jag inför helgen och att jag bara behöver pendla sthlm-Uppsala två dagar till // Ida

130913

Sitter och njuter av solen på lunchen så pressar in ett inlägg också :)

Andra veckan i skolan är snart avklarad, början av veckan var fortfarande mycket upp och ned men känns mycket bättre nu. Har dessutom fått nap på ett korridorsrum som jag flyttar in i 1 oktober, både spännande och nervöst.

Det är som svårt att balansera tiden rätt med skolan, träning, Oscar och vänner men ska lyckas!

I början av nästa vecka åker min klass på en exkursion till Åland, ska bli kul men först: helg! // Ida

Upp och ner

Förra helgen var mest upp men mycket ner också. Tog bort Rulle i fredag och det var såklart skitjobbigt! Höll mig hemifrån typ hela helgen och var hos Oscar, mycket roligare där då hans pappa skaffat en labrador ;)

I måndags började skolan, pirrigt men kul. Känner som i våras då jag började och går runt med magont hela tiden. Har inte blivit så mycket nollning dock, förskylning och halsont har gjort att jag inte varit med på mycket. Åkte inte ens till skolan idag då jag sitter på vårdcentralen och väntar på besked. Tror nämligen att jag fått urinvägsinfektion, sämst alltså!

Oscar kom över igår och tog hand om mig iaf, bästa medicinen // Ida

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu