Long time ago

Hej bloggen! Så länge sen sist. 

I tisdags så sprang jag vårruset för första gången, efter att inte ha tränat på tre veckor. Fick ändå en riktigt bra tid, 5 km på 30 minuter, woho!!

Så idag blev det ett kärt återseende till gymmet, som jag längtat. Idag blir det jobb 17-23 och sen är jag ledig fredag och lördag så imorgon blir det utgång med tjejerna!!
Blandade bilder från senaste veckan. Klarade min mattekurs, yay!!


140519

Exkursion till Fjällnora
Födelsedagsmiddag för storasyster
Exkursion till Morga Hage
En händelserik helg har det varit med strålande sol som började med exkursion till Fjällnora, där vi i klassen fick pröva på olika metoder för att fånga markdjur i sjön. Vi kollade sedan på våra fynd i skolan. 
 
På lördagen hann jag sola och plugga lite innan mamma, pappa och farmor kom upp. Pappa fixade min rullgardin innan vi gick till Stina med tårta och presenter. Blev en promenad in till stan och till JayFu, riktigt god och bra kvalitet var det på maten. På kvällen kom sen Oscar upp, lite magsjuk dock så söndagen blev en lugn dag.
 
Idag var det fina vädret borta, hade endå en exkursion till Morga hage. Vädret var okej till lunch sen öste det ner, lite Åland deja vú kan man lugnt säga. Dyngsur blev jag när jag cyklade hem, inte alls kul. Nu ska jag hämta sista svängen tvätt innan jag börjar tentaplugga, tenta på torsdag // Ida
 

140512

Lite egopics från veckan som gått
Inte den mest effektiva bloggandet, men det har ju det inte varit på länge. Åsa bloggar aldrig och man glömmer som bort bloggen. Vilket jag tycker är tråkigt för det är så kul att titta tillbaka, ska försöka bättra på mig.
 
Ekologikursen forsätter i alla fall, har skrivit fösta tentan och det kändes bra. Den andra är om lite mer än en vecka sen blir det lite fältdagar innan terminen och läsåret är slut, sjukt fort det gått! Är sen ledig en stund innan jag börjar jobba på KI, ska bli skönt med lite sommarlov. // Ida

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu