Snart 16

Hej! Är hemma ensam nu för Ida jobbar och föräldrarna åkt norrut men det är kanske bara bra för då hinner jag plugga lite. Ikväll så kommer Helena över för middag och bastumys, hennes födelsedagspresent från Ida och mig. 

Julafton spenderades i Uppsala hos Stina, vi var 10 personer och det var riktigt mysigt och en perfekt julafton, bortsett från att Olle inte var där, hehe. På juldagen så var Nordharna över på middag. Länge sedan jag träffade min moster och morbror och Emil så det var kul. I lördags så blev det en sväng på stan, nya jeans och träningstrosor köpte jag. Sedan gick Ida och jag på bio och såg sista hunger games. Har inte läst böckerna så tycker att de två sista filmerna har varit lite sega. 

Imorgon åker jag tillbaka till Örebro och min älskling, saknar han så mycket. Ska försöka skriva en årsresume också. Blir jobb och nyårsfirande såklart. Kram Åsa

151223

Dan före dopparedan, året är ju nästan slut. Rätt sjukt alltså.
 
Har jobbat min sista dag för den här veckan, är tillbaka som "vanligt" på KI. Jobbar även mån-ons nästa vecka.
 
Sista skolveckan då? Lämnade in sista obligatoriska övningen i GIS-kursen sen blev det projekt resterande. Vi skrev det sista i söndags så nu är det jullov ordentligt 😊 fast körde lite julavslutning redan på tisdagen då jag och några kompisar gick ut och dansade på nation. Hade även julmys hos mig på onsdagen för att önska alla God jul.
 
I fredags åkte jag till sthlm. Spelade biljard med Camilla och Tobias på kvällen och på lördagen åkte jag med mamma och pappa till Örebro för att lyssna på Åsas konsert. Så duktig så ^^ I söndags blev det julpynta för hela högen. 
 
Efter första jobbdagen var det julmiddag hos familjen Grönberg, Åsa och Olle kom också till sthlm då. Igår kväll julmyste jag med Julia, Jessica och Camilla så lite julkänsla har man inför imorgon // Ida

151214

Inte mitt bästa collage men ibland blir det så. Detta visar iaf hur mitt hår var innan och efter jag varit hos Kajsa på CreativeZone i onsdags. Blev rakat med mönster i nacken, lugg och kallare blond nyans. Uppsalavattnet är så hårt så det är bättre att det är lite för kallt i början då det tvättas ur. Hur som helst blev och är jag supernöjd, det är dock så dyrt att jag kan räkna det som  min egen julklapp men Kajsa är så sjukt proffsig och duktig att det är värt det. 
 
Förutom att vara hos frisören blev det projektarbete och en del träning förra veckan. Har varit uppe i 4 pass i två veckor nu, blir nog bara 3 den här veckan då jag åker till Sthlm på fredag för julledigt. Jag hade tänkt köra ett 4-timmars spinningpass i lördags men var illamående från fredag lunch :/ Blev promenad med Stina istället och igår var vi en sväng till Ikea. 
 
Lämnade idag in den sista övningen i GIS-kursen så nu är den klar, det som återstår nu är att få klart projektet + redovisning men det är först efter jul // Ida

151207

Som jag skrev sist blev det hemtenta för hela slanten förra veckan, den är nu klar och inlämnad så nu är det bara att vänta på rättning. Spenderade dock mina kvällar på Friskis för att göra av med lite energi. Följdes dock av lite musiktrubbel, under spinningen förra söndagen stannade skivan mitt i utmaningslåten och boxen förra måndagen fick vi köra med en annan skiva för ledaren hade glömt orginalskivan. Sen blev jympapasset i torsdags näsan utan musik, ledaren tappade sin mobil i golvet precis innan passet skulle börja men det gick bra ändå. 
 
I fredags träffade jag Hugo och Jonte och driskuterade tentan, så man har tänkt lika med svaren och kan ge varandra tips om man glömt något. Men på kvällen orkade jag inte vara hemma längre så drog tll Sthlm och var där till söndag. När jag kom hem igen blev det städning och mer träning.
 
Bara två veckor kvar i skolan nu och vet inte hur mycket jag kommer vara i skolan faktiskt. Har två övningar kvar att lämna in i GIS-kursen och ett projektarbete i andra kursen som min grupp på onsdags ska sätta igång med ordentligt. Det är troligt att vi bestämmer att vi ska jobba mycket hemma // Ida

Blåst

Så kände jag mig när jag hämtade min cykel inne i stan idag. Lämnade in den igår för att få en ordentlig framkorg och var då tvungen att flytta på framljuset. Än så blir det ingen riktig helg för mig. Jobbar 7-14 imorgon och 8-13 på söndag men vi ska ha julfest hemma hos Evelina imorgon så det blir nog roligt. Musikquiset, julklappsbyte och pepparkakshus tävling. 

Jag gillar årets julkalender, som historieätarna. Nu ska jag bara vänta på mannen min så ska vi se dagens avsnitt, sen blir det en sväng till maxi och trängas med fredagsfolket för att handla mat och sen laga matlådor för komma de vecka. Kram Åsa 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu