150227

Happy!
Efter en vecka med ångest och tjafs har den här veckan varit riktigt bra. Fick i onsdags veta att jag är klar med Allmän kemin, äntligen!! Och allt är åter igen okej mellan mig och Oscar efter lite strul. Sitter nu och väntar lite på att tiden ska gå innan jag ska röra mig mot stationen och sthlm. Ska åka till Odenplan och fixa naglarna, hade ju det mars-augusti förra året men nu när jag klarade kemin ska jag unna mig detta. Blir sen att åka hem till pojkvännen och se hur helgen blir. Oscar var nämligen magsjuk igår men verkar bättre idag, så återstår att se // Ida

150216

Så dålig på att ta bilder, här är en från förra helg ocg två från i helgen iaf.
Veckorna rullar på, stannar i Uppsala under vardagarna och Stockholm på helgen. Skrev resten i Allmän kemi i fredags och kan inte säga hur det gått. Verkligen osäker men hoppas på det bästa. Försökte släppa det ganska fort då jag var klar och åkte ner till Stockholm och spenderade fredagskvällen i Tyresö hos Moa med Åsa, Helena och Agnes. Vi planerade till en resa i sommar, nämligen Barcelona i månadsskiftet juli-augusti. 
 
Lördagen bjöd på mycket plugg hos mamma och pappa. Blev även en shoppingrunda då nya täckbyxor och gymhandskar införskaffades. På kvällen var det familjemiddag med karibiskt tema, första gången vi träffades hela familjen efter resan i julas. Åkte sen hem med Oscar till Tullinge.
 
Söndagen blev också en hel del plugg efter en mys-sovmorgon med Oscar. Åt sen middag hos hans mamma innan helgen tog slut. Så var det måndag och jag tog tåget tillbaka till Uppsala, lagom lång dag i skolan idag men imorgon går jag 8- ca 17 men på kvällen kommer Oscar.
 
Nu ska jag börja byta om inför boxpasset som börjar kl 20 // Ida

11-02-2015

Hej! det var ett tag sedan, hade tänkt skriva men har inte kommit till skott helt enkelt.
Åt precis middag, blev enkelt. Omelett med champinjoner och mozzarella, så gott efter 70 min skivstångintrevall. Jag gick ned till gymmet så fick en rejäl promenad, det tog ca 35 min. Dock tror jag att jag har stäckt mig i vänster lår, det gör ont i alla fall men kan också vara tärningsvärk från bowlingen jag var på igår. En serie fick jag ihop 122 poäng, tror det är mitt personbästa. 
 
Denna vecka är ganska skön. Hade bara föreläsning i måndags och har inläsning resten så jag varvar läsning med att skriva min inlämningsuppgift, som ska vara inne på fredag, och min bokrecension. Lite träning hinner jag som sagt också med. I helgen blir det sista passet på Vapiano, lite sorligt men ska bli roligt att se någonting nytt och nu har jag sagt upp mig två gånger så det får räcka. Men vem vet, kommer kanske tillbaka men jobbar då kanske mer miljöinriktat. Nu ska jag gå och duscha och sen blir det nog några fler Friends avsnitt. Kram Åsa

Growing up, 2004-2014

2004, 11 år gamla, Så himla små :)
2005, 12 år. 
2006, 13 år. Man blev tonåring och det syns verkligen om man jämför med året innan. Sjukt att man förändras så mycket över ett år bara. Ungefär vid den här tiden jag blev lite fjortis :P Även här som vi började färga håret för första gången tror jag.
2007, 14 år. Hittade inte så mycket bilder från det här året av någon konstig anledning
2008, 15 år. Byxmydig, man får köra moppe och konfirmera sig. Även det hör året jag klippte den sjukt fula frisyren nere till höger, why???
2009, 16 år. Sluta nian och börja på gymnasiet
2010, 17 år.
2011, 18 år. Myndiga. 
2012, 19 år. Studenter och klara med grundskolan.
2013, 20 år. Lagligt att köpa på Systemet
2014, 21 år.
Tycker verkligen det är kul att sammanfatta bilder såhär och se hur man har gått från barn till vuxet och hur Åsa och jag gått från lika till olika till ? Ja, vad tycker ni? Har vi blivit mer eller mindre lika? // Ida

150206

Fredag igen då!
Förra helgen bestod åter igen av allmän kemi pluggande men det lönade sig (halvt) var 0.75 poäng ifrån godkänt 😱 så kommer få göra en rest. Alltid något i alla fall då jag inte kan gå kursen i vår om allmän kemin inte är klar.

Den här veckan har jag spenderat måndag och tisdag i skolan sen åkte jag till Oscar och har pluggat här medans han varit på jobbet. Visst det är schemalagt föreläsningar varje dag men det är typ 10-12 respektive 9-11 per dag så skulle ändå pluggat hemma. Känner att jag får mer gjort då. I onsdags satt jag och skrev klart en restuppgift och igår satt jag nästan 8 timmar och skrev om fysik anteckningar. Så har inte så mycket att göra idag men något plugg ska jag väl kunna hitta på // Ida

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu