150525

Ja min helg och vecka har också varit helt okej. Saker och ting har övergått till det normala igen efter veckan innan som var knäpp. Blev lite nya naglar i onsdags, var där i två timmar och det kändes som jag aldrig skulle få gå hem men ska man vara fin så får man lida pinn typ ^^
 
I fredags träffade jag Agnes för middag på Boqueria, sjukt god tapas och efterrätten var inte fel den heller. Vi drog sen vidare till Humlan och drack lite drinkar. Hängde sen hos mamma och pappa innan Oscar hämtade mig vid typ 01.30 och så åkte vi hem till honom. Tog det sen lungt resten av helgen, pluggade inför tentan på onsdag. Igår träffade jag Julia och Jessica och tog en glass vid Nybrokajen innan jag åkte upp till Uppsala igen. Oscar gör GSU så han sov inte hemma därav åkte jag också hem men det var ganska bra då jag redan hunnit tvätta. 
 
Nu blir det lite mer plugg innan jag beger mig till skolan vid 13 för labrapportskrivning // Ida

Bästa helgen!❤️

Snart dags för tenta! Och jag kan inte skriva på telefonen med höger tumme pga att jag skurit mig på den, eller skärt mig som jag säger. Veckan har gått långsamt då det blev tentaplugg varje dag från måndag, hur många sätt kan man ställa en fråga egentligen. 
Jobbade kl 7-14 i lördags och efter jobbet drog jag hem till Petra, åt lite mellis och tog en sovstund. Sedan vid kl 16 så kom Olle, Mathias och Evelina och vi gick ut och satte oss i gräset för att föra innan alloverall. Har ju köpt studentoverall! Sjukt bra kväll! Jag och Petra var väl fulla vid sådär kl 18 men helt okej, det mesta hade ju gått ut då när jag kom hem vid 3:20. Fick en resorb av Gustav också som jag tror räddade lite. 

På söndagen så mötte jag upp Petra vid campus pizzerian och så gick vi till skolan och åt och "pluggade" en sista gång. Vid 20 över 15 så drog vi till maxi då jag började jobba kl 16, lite segt pass sådär på söndag kvällen men det gick bra. Sjukt bra helg! Nu ska jag dra på mig regnställt och dra mig till skolan. Åsa150519

Herregud snart har hela maj gått, hur gick det till?
Förra veckan får väl sammanfattas som väldigt jobbig, av skäl jag inte vill skriva men det har löst sig nu så jag tänker inte älta det. Gick iaf tre dagar i skolan, mycket laborationer och övningar blev det. Åkte sen till stugan med mamma, pappa och Stina på onsdagkväll. Åsa kom upp på fredagskvällen och Tommy lördagmorgon. Vi målade hela stugan + vedboden men hann också med födelsedagsfirande av Stina som fyllde 25 år på söndagen. Blev badtunna och grillande. Jag fick sen ta tåget hem då vi inte rymdes i bilen allihoppa, tog över 3 timmar då de gjorde ett arbete på sträckan mellan Uppsala och Gävle. 
 
Slutate plugga nyss och väntar nu på att Camilla ska ringa // Ida

150506

Min långhelg.
Det är så underbart att få vara ledig! Den började med valborgfirande i Uppsala, var hem till Elin och Amanda och åt lite frukost innan jag och Johanna gick och tittade på forsränningen. Rörde mig sedan ner till Sthlm och middag på Vapiano med underbara Barca-gänget, inte långt kvar till juli då vi åker. Avslutade Valborg med konsert med Joshua Radin, min födelsedagspresent av Åsa, väldigt bra!
 
Resten av helgen var jag med Oscar och hans familj i Norrtälje, vi röjde sly, åkte fyrhjuling och umgicks innan vi åkte tillbaka till Sthlm på söndagen för middag med mamma och pappa då pappa fyllde år i måndags. Jag var sen ledig både måndag och tisdag så har varit hundvakt och pluggat hemma hos Oscar.
 
Idag var det tillbaka i skolan men går inte så långa dagar den här veckan, 8-12 bara. Har även hunnit med att träna, tvätta och äta middag idag så nu måste jag plugga // Ida

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu