160125

Herregud snart är årets första månad slut. Kan tiden sakta ner lite va? ^^
Första skolveckan var lugn trots kursstart för tre kurser; miljörätt, miljöanalys och statistik, men det ska nog gå bra. 
 
Även tillbaka på Friskis igen efter lovet, blev box, spinning, core, gym och dans EDM. Min rygg har dock varit lite konstig igen men var till naprapaten idag. Är egentligen bara stel så nu är det stretch, stretch, stretch så det blir bra.
 
Spenderade fredagskvällen hos Amanda, snackade en massa och tittade på handboll. I lördagskväll var jag hemma hos Stina och myste med hennes nyadopterade katter, mys! Och åt semlor såklart 😊 // Ida

En vecka

Hej! Snart denna vecka till ända som har varit den första som jag läser i Grytgyttan.Lite segt att åka två timmar varje dag för att komma till skolan när man har vant sig vid att ha det inom gångavstånd men det ska gå bra. Vi hade kursintro i måndags, följt av en föreläsning i livsmedelshygien på tisdagen, den var lite seg, det mesta har jag ju hört förut. Plus att vi satt i en för liten sal så de hade extra bord och stolar som inte var så bekväma så det var bara att uthärda 3 timmar. Sedan så har vi kört i kök i tre dagar. Denna vecka läste vi tillsammans med de som läser kock år ett så det var ganska fullt i köken och inte så mycket att göra på onsdag och torsdag men på fredagen så gjorde jag svamp och löksoppa som blev väldigt god. 
 
Igår tog vi det bara lungt och städade lägenheten och så hade jag personalfest på strömpis. Åkte hem vid kl 23 för jag kände inte för att dansa och orkade inte klä upp mig, trött efter veckan plus mens var helt enkelt lite för mycket. De spelade också hög musik så det gick inte att prata heller vilket var synd. Idag har varit typ likadan, jag åkte iväg till Varberga och sålde min dammsugare. Nästa vecka är vi i kök hela veckan, vi ska laga ett klassiskt svenskt smörgåsbord med leverpastej, sill, ostkaka, köttbullar, pate och korv bland annat.
 
Äntligen har min förkyldning släppt och jag kan sova utan nässpray! Det blev två gånger till gymmet i veckan också men har kört ganska lungt men nu kan jag nog köra på lite mer. De har även börjat med box på öster igen så är fett taggad!! Kram Åsa

160117

Nu har jag sovit sista natten i sthlm på ett tag, åker tillbaka till Uppsala senare idag. Sista veckan har det blivit mer jobb (mån, tis, ons fm och fre) och avslutning i 10 HP kursen jag läst. Hade redovisning i torsdags som började kl 8 på morgonen så sov hemma mellan onsdag och torsdag. Fick dock stå ute i kylan och vänta på bussen i ca en kvart på torsdagsmorgonen, inte kul! 
 
Helgen har sen varit lugn, träffade Helena en sväng i fredags och skulle träffat Jessica och Julia igår men pga sjukdom och jobb fick vi ställa in. 
 
Imorgon går sista terminen igång på SLU. Inte alls taggad dock men det blir nog bättre när kurserna väl sätter igång // Ida

året 2015

Vad skrev jag inför 2015? HItta kärleken, förhoppningsvis. Och som alltid slår mina nyårslöften in.
 
2015 började med att jag klarade båda mina kurser på våren och fick gå på sommarlov med ett VG till och med. Bytte jobb i mars och började på Ica Maxi som försäljare i delikatessdisken. Närmare till jobbet och bättre betalt men sorligt att sluta på Vapiano, trivdes ju så bra där. 
 
I februari träffade jag en kille vid namn Olle som jag sedan blev tillsammans med i början av Juni. 7 månader senare har vi varit "sambo" sedan augusti och flyttar till vår egen lägenhet om en månad. Känns som att vi har ett spännande år framför oss tillsammans. 
 
Sommaren spenderades mycket i Örebro med jobb men också Summerburst såklart och som Ida skrev en trip till Barcelona med vänner. 
 
Hösten har varit tuff i skolan med C-kurser i miljövetenskap som jag fått kämpa med men det har gått bra. Tentamen om ca en vecka som jag hoppas ska gå bra. Firade nyår med älskling och fina vänner. 
 
Jag är så tacksam för detta år. Många nya fina vänner som jag fått och som jag tror kommer finnas med livet ut. Ibland mister man också någon men what dosent kill you makes you stronger. Kram Åsa
 

2015

Summering av 2015 - a lot of selfies och många stunder med mina underbara vänner.
Det är ju en del av året men det var svårt att göra en årsresume med bilder då det inte blir datum då jag importerar dem från mobilen.
 
Men året började väl okej, nyligen hemkommen från Tobago men därefter gick det väl utför. Februari blev kanckigt för Oscar och mig så drog till Åsa en helg för att komma bort. Firade dock in födelsedagen på ett väldigt bra sätt med de bästa och jag var lycklig och livet kändes rätt bra igen. I maj blev det skit igen då Oscar faktiskt gjorde slut, livet faller ju ihop då. Spenderade mycket tid i stugan då, först med familjen för att måla om stället sen en helg med Jessica och Julia. Firade sedan in sommaren med Summerburst som vanligt och började jobba på KI som vanligt. Hade semester i tre veckor och drog till Norrland, först en vecka hos Amanda i jämtland sen till Västerbotten. Avslutade semestern och juli med fem dagar i Barcelona. Började sedan sista året på utbildningen och sammanfattning av det så har de varit en riktigt rolig höst och början på vintern. 
 
Så utbildningsmässigt så har det varit ett bra år men kärleksmässigt sämst. Oscars och min relation är komplicerad och den jag hade med Moa vet jag inte om jag någonsin kommer få tillbaka efter saker som hände i höstas. Men jag tittar framåt för iår tar jag examen! :) // Ida

160106

Gjorde ett inlägg i morse men råkade radera det så nu prövar jag igen ^^
Ovan är sista bilderna från 2015 iaf. Blev jul hos Stina i Uppsala som sagt, nyår med Helena i Danderyd och en del jobb där emellan. Har jobbat totalt 8 dagar över tre veckor och bestämde i veckan att det blir lite jobb nästa vecka också då det är lugnt i skolan.
 
Idag har det varit födelsedagsfirande för Jessica som fyller år, så då är det traditionellt fika hemma hos henne. På fredag åker jag tillbaka till Uppsala för att träffa projektgruppen inför redovisningen på torsdag nästa vecka.
 
Annars har lovet varit bra bortsett från att jag är förkyld som jag hoppas ska släppa för det blir ju ingen träning pga det :/ får väl annars ta tag i det när jag är tillbaka i Uppsala på heltid // Ida

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu