150623

Två bilder från 70tals festen i lördags.
Jag är äntligen ledig efter ha jobbat i tre veckor. Blir midsommar i Dalarna med Åsa och Olle och sen vidare till Västerbotten på söndag. 

Förutom att jobba har jag träffat vänner och tränat lite, ska försöka komma igång ordentligt nu. Myste med Helena och Erika i fredag kväll, fest i lördags som sagt hos Julia Aronsson. Kom i säng först vid 05 på söndag morgonen. Så ni kan ju förstå att resten av söndagen blev lugn.

Nu ska jag få i mig frukost och packa innan jag ska träffa Jonte för en lunch innan jag åker mot Örebro // Ida

Snart midsommar

Åh så skönt att få landa hemma i några dagarn innan jag drar vidare till nästa ställe. Imorgon kväll åker vi upp till Dalarna för att fira midsommar på Olles landställe. Herre Gud vilka turer det varit om midsommar, Dalarna, stugan, Örebro och så blev det Dalarna iaf. Även fast jag och Ida var tidigt ute med midsommar i stugan med vänner så kunde i stort sätt ingen vilket gjorde att vi ställde in. 

Jag har spenderat förgående vecka i Tyskland med min kör. Mysig vecka och riktigt trevligt. Dock blev resan dit skakig, pga av flygstrejken. Direkt efter konsert i Örebro så åkte vi buss till Oslo, sov på hotell i 50 min innan vi åkte till flygplatsen. Flög till Köpenhamn innan vi flög vidare till Düsseldorf. Sedan buss i tre timmar. Vi var lite trötta när vi hade konsert samma dag men den gick bra. Hade konsert på fredagen och en högmässa på söndagen annars hade vi ganska mycket fri tid vilket var roligt. Hemresan gick som planerar iaf. 

Efter midsommar åker vi till fällfors, var där 2014 senast så det blir kul. Hoppas på bäbismys med mina kusinbarn. Åsa
160613

Så har jag flyttat tillbaka till sthlm. Spenderade första helgen i juni i stugan med föräldrars och morföräldrar. Myste och fick lite sol. Började sen jobba den 7:e men var ledig på fredag då det var första dagen av två av Summerburst. Fjärde året jag går. Dock var det så dåligt väder att Åsa och jag drog hem vid 21, inte värt att bli blött och kall. Dag två var bättre med sol. Åt lunch hemma hos Erika först som flyttat till Skarpnäck. Igår hade Åsa och jag en mysdag med massage och kurbad på Sparadiset, vår födelsedagspresent till varandra. 

I veckan väntar mer jobb, träning och häng med vänner, som sommaren brukar vara // Ida

Examensbal, 28 maj 2016, Sveriges lantbruksuniversitet

 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu