Inget jobb i helgen

Nej det blev det inte även om det hade passat med tanke på att Olle är i Norrköping och kommer hem vid 19. Igår imorse så tvättade jag och så började jag känna mig seg, ont i magen, illamående, hade nog lite feber också. Idag är det bättre, städade lägenheten nyss men blev fortfarande inget jobb. Har inte spytt vilket känns bra. Med tanke på det jag läser i skolan just nu så undrara jag vilken mat som jag blev sjuk av, men men, det får jag nog aldrig veta.

I torsdags hade jag och Olle en liten dejt med middag på Pinchos och sedan bio då vi såg Suicide squad. Helt okej film, jag har inte sett något Batman film och den utspelar sig i det universumet. Får ta och kolla på dem någon gång. Mysigt var det med tid tillsammans iaf även om vi nu mera har fler kvällar tillsammans då Olle har byt jobb och arbetar dagtid.

Ett tips från mig: lyssna på Ligga med P3, deras avsnitt är sjukt bra och roligt. Har blivit några avsnitt när jag tagit det lungt i soffan. Oj glömde ju nästan att berätta att jag klippt mig. I måndags åkte det mestadels mitt hår och jag är så nöjd! Åsa


Stugan - Kroatien - Västerbotten

Hade två veckor semester nyss, de summeras såhär:
Började med en helg i stugan. Åsa och Olle kom upp på lördagen även mormor och morfar. Plockade lingon och myste.
Drog sen till Kroatien i en vecka med Erika. Spenderande dagar vid poolen, drack goda drinkar och åt god mat. Paddlade kajak, snorklade och åkte båt en dag. Vi bafann oss i Baska Voda på Marakeska rivieran, kan varmt rekommendera.
Avslutade semestern med att bli brunet igen och spendera helgen i Västerbotten. Mitt ena kusinbarn skulle döppas och då passade kusinen på att gifta sig, mysigt. 
 
Nu är jag tillbaka på jobbet på KI. Fortfarande inget nap på något annat jobb i miljö-väg men har fått fölängt till maj på KI så det är lungt. Nu ska jag strax iväg och träna med Agnes // Ida

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu