160422

Förra veckan gick fort, Det var klädbytardag på skolan och mer skirvande på uppsatsen. Åsa kom till Uppsala på torsdagkvällen, då blev det utgång på nation. Innan vi åkte till Sthlm på fredagen tog vi en fika på Günterska, blev sen Djungelboken bio på kvällen med Carro. På lördagen blev det lite spa med Stina innan familjemiddag, hela familjen har inte setts sen i julas så det var på tiden. Sofia och David hade sen inflyttningsfest i Hagsätra som Åsa och jag var iväg på. På söndagen var vi hem till Agnes för lite lunch innan vi lämnade mamma och pappa och sthlm.
 
Den här veckan har jag varit i skolan mån-ons, för igår var jag med Mathilda, Elin och Fia till sthlm och Framtidsmässan på Münchenbryggeriet. Det är Sveriges största mässa för offentliga sektorn. Riktigt bra var mässan då jag fick ett bra intryck av att jobba inom offentliga sektorn och det verkar finnas jobb att söka iaf. 
 
Idag har jag inte varit speciellt produktiv. Tog sovmorgon till 9 sen pratade jag med Amanada ca en timme. Lunchade hemma hos Johanna och nu får jag se vad mer jag hinner göra innan det är dags för spinning vid 16. // Ida

160411

Redan inne i april och vi har hunnit fylla år. Hade en fin födelsedag med frukost på Stockholms nation med Helena sen blev det fika med Johanna på eftermiddagen. Dagen efter, 1 april, hade jag födelsedagsmiddag med tjejerna i Sthlm följt av utgång med Agnes. Förra veckan var jag till Kajsa på Creative zone, klippte/färgade utväxt och det blev även lite lila i nacken för omväxlingens skull. Hade även en del obligatoriska moment i skolan men annars har jag bara fortsatt skirva på uppsatsen. Är iaf tillbaka på Friskis igen nu blev 5 pass förra veckan, så har ordentlig träningsvärk idag. Undrar hur det kommer gå på boxen ikväll ^^ 
 
Har fått tillbaka 2 av de 3 tentorna jag skrev sist och har klarat de båda, väntar spänt på den sista. Firade detta lite med att gå ut och äta på nation med några tjejer från klassen. Nu: tillbaka till uppsatsen // Ida
 

A friend like you

Alltid lika skönt att få ligga kvar i sängen och bara mysa led älsklingen på lördagmorgon. Inga måsten förrän kl 16 då jag börjar jobba. 

Förra helgen var det full fart. Jag var med och anordnade Tjällossningen, en overallsresa till Örebro. Typ 300 pers kommer till Örebro för att träffa andra studenter och umgås och festa. Lite problem under helgen blev det men alla var nöjda i slutändan. Jag var dock sjukt trött i söndags, var på campus från 11 till 05:30 typ så det var en lång dag. 

Håller på att skriva B-uppsats just nu. Det går riktigt bra, skriver med Petra och det flyter på som vanligt. Igår var även Petra och Rasmus här för spelkväll. Jag vann ju sista spelet iaf, ticket to ride. De har ju förlovat sig! Är så glad att jag hittat så fina vänner, tror de kommer finnas kvar hela livet. Kram ÅsaLadda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu