151130

Sista november då och inatt har det snöat i Uppsala vilket finns även kvar nu på eftermiddagen. 
Min vecka var rätt lugn, blev mycket jobb hemma då jag bara var i skolan onsdag och torsdag i samband med redovisning. Har granskat Uppsala kommuns översiktsplan så nu vet jag allt vad kommunen har tänkt göra i framtiden ^^
 
I fredags åkte jag till Sthlm redan vid 9-tiden, hade planerat att fika med Helena innan hon åkte till Linköping. Vid lunch gick jag till Blodcentralen och gav blod, femte gången så fick en liten pinn :) När mamma sen kom hem på eftermiddagen gick vi på julmarknad vid Hovstallet, blev lite brända mandlar. Sen begav jag mig till Bromma och Agnes för middag, vi sågs senast i oktober så det blev mycket att prata om.
 
På lördagen åkte jag med föräldrarna och tittade på nya Mall of Scandinavia. Mycket folk och butiker men bara pappa som shoppade, man blir som så matt när det är mycket folk så man orkade knappt gå in i butikerna. På kvällen tog jag mig till Tullinge för middag hos Jessica, blev thai-mat, glass, godis och hundmys. Avslutade min helg med att gå på spinning+core när jag kom tillbaka till Uppsala.
 
Har inte den roligaste veckan framför mig, hemtenta för hela slanten. Började lite förra veckan och har hunnit en bra bit idag men det gäller ju att få med allt men jag har ju avsatt mycket tid för den så det ska nog gå bra // Ida

En gång i månaden

Ja om Ida bloggar en gång i veckan så gör jag väl det en gång i månaden, haha.
 
Sitter i skolan och väntar på att klockan ska bli 16 och jag ska träffa min sjukgymnast för behandling av min rygg. Har ont i svanskotan och det har strålat ned i rumpan men var två gånger hos honom förra veckan och det är redan mycket bättre. Kanke också ett lyxproblem när man inte kan sitta eller ligga på rygg. 
 
Just nu läser jag miljötoxikologi vilket är mycket kemi som är lite krångligt men dte är bara ge de ett tag till så ska jag nog fatta. Den stora nyheten just nu är väl att jag och Olle har fått tag i en lägenhet! Som jag letat varje dag och gav nästa upp men så damp det ner ett mail och en trea i stan och snart ska vi skriva på kontrakt, halleljua! Inflytt blir i februari så det är ett tag kvar men tiden går fort. Tänk snart har jag läst halva tiden, det går så fort. Ikväll ska jag hem till Stephanie som har födelsedagsmiddag hemma hos sig, mysigt såhär mitt i veckan. Kram Åsa

151124

Oj oj ett tisdagsinlägg. Många selfies blev det förra veckan ^^
Förra veckan innehöll som vanligt skola och träning, roligast och jobbigast i veckan var väl när jag hjälpte Stina att flytta i lördags. Jag var förste skåpbilsförare (vilket var jättekul) men bar såklart en hel del lådor också (blää inte jättebra för min rygg). Vi var nio stycken ett bra tag så det tog ca 7 timmar inklusive paus med pizza. Helt slut drog jag till Sthlm och spenderade söndagen där.
 
Har jobbat hemma både igår och idag men har tagit pauser och varit iväg till Friskis båda dagarna. Idag tog jag även en längre paus och lunchade med Johanna, mys! // Ida

151116

Tre bilder från min helg.
Hösten rullar på med föreläsningar, rollspel, träning och omtenta. Hade dock en super trevlig helg, drog till Sthlm efter att jag slutat på fredagen för att fira Helena som fyllde år på torsdagen. Blev middag och drinkar på Vapiano, blev dock ingen utgång för i en månads tid har jag, Julia, Jessica och Camilla planerat att hänga hos mig i Uppsala över en dag. Runt 12 på lördagen drog vi från Sthlm i Camillas Saab, det blev fika, middag och mys innan de åkte hem runt 23, så himla mysigt att få umgås en längre tid. Var ett tag sen jag träffade dem, framför allt Jessica, så det behövdes verkligen. Igår, söndag, skrev jag omtentan i LCA-kursen, hoppas att det går den här gången, sen blev det annat plugg innan jag körde core och spinning på kvällen. Fick även en ny bokhylla av Stina igår, då hon flyttar i helgen behövde de den inte, så då passade jag på att få den gratis. 
 
Nu är det dags att byta om för boxen // Ida

151109

Första veckan i november bjöd ju som sagt på kursstart av två kursen, dels GIS som jag skrev om förra veckan men även Miljökommunikation, planering & miljökonsekvensbeskrivning, längesen det var ett så långt namn på en kurd men den verkar riktigt rolig. För en gång skull läser jag en samhällsvetenskaplig kurs, det blir lite - "ska jag tänka själv?". 
 
Jag hade onsdagen och torsdagen schemafria men blev en del plugg ändå, på torsdagen var jag hemma hos Jonte och pluggade inför omtentan på söndag. Har dock avbrutit pluggandet med en shoppingrunda och middag på stan med Stina på onsdagen, fika och konsert med Norlie & KKV med Amanda på lördagen och har även hunnit med en sväng till gymmet, två spinningpass och ett corepass utöver boxen. Satsar väl på något liknande den här veckan med att börja med box ikväll // Ida
 
BTW i fredags när jag skulle cykla hem fick jag stå vid ett rödljus i ca 10 min för att kungen skulle passera med alla sina 20 säpo-bilar, inte så kul när man bara vill hem.

151102

Så blev det november.
Sista veckan i oktober gav en hel del tentaplugg inför tentan i fredags men hade även redovisning i LCA-kursen. Blev även ett till pass på Friskis i form av spinning på onsdagen. På fredagen var det som sagt i tenta i Enviromental problemsolving, tror att det ska ha gått bra, satte mig sedan på ett tåg mot Söderhamn vid 15 och kl 17 var jag på plats i stugan med morföräldrarna, föräldrarna, Åsa och Olle. Blev en riktigt myshelg med lite (lite!) svamp och lingonplock, spel av alla dess slag och god mat. Åkte tillbaka med mamma och pappa igårkväll.
 
En av de nya kurserna började idag - Geografiska informationssytem, GIS - verkar vara en bra kurs utan tenta :O lite konstigt men ganska skönt ändå. Har bara föreläsningar och sen såklart en hel del dataövningar som ska lämnas in.
 
Ikväll blir det ändligen box igen då Stina är frisk, min rygg är dessutom bra nu så det här kommer bli grymt // Ida 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu