God morgon

hej!
Idag så vet jag inte vad jag har tänkt göra, ligga ute och sola men jag vill också gå till centrum och försöka hitta en vit klänning men då måste mamma följa med eftersom mitt kort har blivit indraget av banken. Hare bra
// Ida

zzzzzzz

Känner mig jätte trött och som om jag har ont överallt, speciellt axlarna. Jag ska väll om en stund börja fixa mig för att sova, just nu sitter jag och kollar runt lite på andra bloggar,Åsa och Stina kollar på "Ondskan" på TV4 och mormor och morfar har gått och lagt sig. Jag måste läsa vidare på min bok även om jag läste mycket när vi satt ute och solade. Vi hörs imorgon.
// Ida 


Sommrig fredag!

Hallå!!

Hur mår ni? Jag har inte bloggat på ett tag, satt kanppt vid datorn igår. Men nu gör jag det igen. Idag va vi i skolan. Eftersom jag gick hela copper testet när vi gjorde det i oktober så fick jag en riktig förbättring, min tid blev 16.01. Jag gick en liten bit innan upploppet och det va ju dumt för annars hade jag fått bättre tid. Vi slutade typ 13:45 så vi va hemma strax före 14. Eftersom det va så fint väder så satte Ida och jag på oss bikini och gick ut i solen och läste.

Nu ikväll så har Mormor och Morfar kommit och vi har ätit. Just nu så kollar jag på TV för det är OS-kvarl och Sverige mötter Polen. Det är lika just nu i halvlek. Imorgon ska jag kanske gå en sväng till centrum och sedan ska vi över till Nordharna. 
Dagens outfit:
 
Ha det bäst | Åsa

onsdag/torsdag/fredag

Hallå! Och sorry för dålig uppdatering, här kommer en liten resume vad som har hänt de senaste dagarna:

Onsdag:
Vi hade Operation Dagsverket, vi städade köket. Väldigt tråkigt om man har ont i huvudet och magen. Det blev ingen träning för vi hade so prov att plugga till och kl 21 satt vi bänkade framför teven för Pussycat Dolls.

Torsdag:
Skolan igen, vi hade prov i religon kl 8 men det gick ganska bra för mig, jag hade spanska och då fick jag reda på att min lärare hade sänkt mitt betyg till G, inte så kul. Men mitt humör blev bättre när jag fick MVG på min novell i svenska. På kvällen följde vi med pappa och mamma på en picknick och det var kul.

Fredag:
Idag så hade vi idrott på morgonen och vi gjorde copper, jobbigt men jag förbättrade min tid från 15.53 till 15.19, sen har vi övat och övat och övat på låtarna till vårkonserten, sen när vi kom hem har jag legat ute och läst min bok och sammtidigt fått lite färg hoppas jag. Ikväll kommer mormor och morfar för att våran kusin har tagit studenten idag och vi har vårkonsert på tisdag.

massa kramar
// Ida

God morgon

God morgon!
Fast jag har ju redan varit upp i ca 1 1/2 timme, jag ställde klockan på 8 men jag snoozade till 8.15 och sen låg jag och gossade med Rulle, det var jätte mysigt. 
För en stund sen åt jag frukost och nu håller jag på med no/sv tills Åsa kommer hem, då ska vi börja städa köket för vi har ju Operation Dagsverket idag och då måste man jobba någonstans och vi jobbar hemma. Sen ska jag nog sätta mig ute och försöka få lite färg och i kväll har vi träning kl 18:30 och jag hoppas verkligen att vi inte springer 4km igen! Ha en bra onsdag.
// Ida

Tisdag

hallå!

idag så hade vi idrott på morgonen, vi hade ultimate frisbee. det va jätte kul. pallar inte förklara. sedan så åkte vi iväg till nacka för övning av vårkonserten. fick stå ganska mycket men det gick bra, fast jag måste öva på sångerna. vi va typ hemma 16:20 och stina hållde på med maten men den va inte klar så vi kollade på prodjekt runway. sedan käkade vi och nu har ida och jag varit ute och tagit lite bilder och så har vi gungat.

imorgon så har vi operation dagsverket då vi ska vara hemma och städa.
massor med kramar

*Åsa

måndag

förlåt för dålig uppdatering :(
idag var det skola igen och vi började kl 9 som vanligt med mentortid, sen blev det so,språk/lunch, bild, (en liten stund musik, ca 20min) och no. efter skolan gick jag åsa och helena till centum och kollade på present till nelly. vi tittade bara men vi har en anning om vad vi ska köpa. när åsa och jag kom hem var stian inte hemma och det tyckte vi var konstigt för hon är ledig idag och sen ringde mamma och sa att hon hade bli kidnappad av sin kompisar eftersom hon fyllde år förra helgen ;P
sen åt vi middag och jag och åsa jobbade vidare med våran no/sv som vi är klar med nu.
vi kom precis in efter att ha varit ute med rulle, vi var bort till våran kolonilott och vattnatde.
nu ska jag lägga mig och läsa min bok om en stund eller kolla på teve innan jag går och lägger mig, hoppas ni har haft en bra måndag
// Ida

dagen

ska snart lägga mig och läsa min bok, läser "PS jag älsakr dig" och den är riktigt bra.
när vi hade lämnat av åsa gick jag mamma och pappa en sväng runt flaten/drevviken sen åkte vi hem och när vi kom hem var klockan ca 15:15
så jag gjorde färdigt min so och jag jobbade vidare med no/sv.  sen kom stina och åsa och då åt vi tårta som det står här i inlägget under och sen har jag duchat.
hoppas nu har haft en bra söndag
// Ida

Veckans

känner verkligen at det är dags men jag tänker börja med att lägga upp hela veckans kläder.
håll till godo :)
(tog ingen bild på månddagen, konstigt nog :S )
                    
tisdag            onsdag           torsdag      fredag       lördag          söndag
mycket blandad vecka, funderar på att ha klänningsvecka nästa vecka
vilken är er favorit?
// Ida

Söndagen

Heej!!

idag så hade jag äventyrsdag vid flaten badet. vi fick firas ned för ett stup(inte så läskigt) och göra olika samarbets övningar. sedan så missade jag och tre(och fyra ledare fast dom hade bil) till bussen tillbaka till tyresö så vi fick skjus av våran präst. i församlingshemmet så pratade vi om resan, jag kan inte fatta att det bara är 2 veckor kvar tills vi åker. och sedan så var det mässa. när jag kom hem så firade vi mamma, det är ju morsdag.

nu kommer lite bilder från helgen.
 
Mammas tårta.              Mina nya skor som jag inhandlade igår och mina nya solglasögon.

Ha det bäst <> Åsa

söndag

ska precis sätta mig och plugga har so och biologi som måste göras.
de som såg melodifestivalen, visst var björn skön! typ alla andra länder tror typ att han är dum men vi svenska fatar ju. as kul.
// Ida

grattis mamma

                                            
Grattis mamma och alla andra mammor på morsdag
vi har inte uppväktat våran mamma än för vi är inte alla döttrar hemma än.
vi ska göra det ikväll
grattis!

skolavslutning nästa

        
hittade den här fina kläningen på forever21.com och jag tycker den är så sött.
perfekt till skolavslutningen
// Ida


lördag

hej! kom nyss in efter att ha gått en sväng med vovven. innan det åkte hela familjen till farsta eller stina hoppade av vid sköndal för hon skulle till en kompis. i farsta såg jag en hur fin klänning som  helst på axelsons, det var en tubklänning som var vit men den var värkligen jätte fin. fick faktist inte med mig något hem men det fick åsa, hon köpte ett par skor som hon får skriva om sedan.
// Ida

24/5

sitter här insvept i mitt täcket och jag har ätit lite fruksot men nu måste vi städa :( aja dagen måste ju börja man kan ju inte sitta och såsa hela dagen. vi kanske skulle åka till farsta men jag vet inte riktigt.
ha en bra lördag
// Ida

Nytt: Veckans stilikon

Hallå!!
har kommit på en ny grej till bloggen: veckan stilikon.
liksom jag tar en känd eller inte känd person och den får vara veckans stilikon. jag lägger ut lite bilder på snygga outfits och så. håll tilll godo.
Veckans stilikon: Leighton Meester


Man känner inte igen henne när man hör hennes namn men det är ialla fal hon som spelar Blair Waldorf i Gossip Girl.
Hon är 22 år och har varit med i flera filmer. Jag tycker att hon är så söt och hon klär upp kläder väldigt bra.
kramar Å

Nya solisar

heej!!

som sagt har jag köpt nya solglasögon. ville verkligen ha nya för jag gillade inte mina gamla, helt fel modell för mig.
jag vill köpa nya innan jag åkte till italien och nu har jag ju gjort det och jag känner mig verkligen nöjd.
det är inte så långt kvar tills jag åker till Italien. jag längtar verkligen. det är typ 2 veckor. imorgon så har vi en äverntyrs dag då vi ska klättra, typ.

jag funderar oxå på att köpa en digitalkamera. jag har 3000 spänn att handla för men jag är lite snål :P.

ha det bäst Å

pinsk dreams

jag är så förälskad, nu är vi var på farsta så var vi på onoff och då fanns det en så snygg rosa kamera. sen när åsa skulle handla sina solglasögon fanns det ett par rosa DG-glasögon som jag typ passade perfekt i, jag behöver ju inte glasögon men nu ville jag ha det.
     
här är kameran, hittade tyvärr ingen bild på glasögonen
se ya
// Ida

fredag

hej!
idag vaknade jag glad eftersom det var så fint väder + att jag visste att vi hade kort dag, men vi började i alla fall med idrott och vi körde fotboll nere på bollmoravallen. lite elakt tycker jag eftersom vi hade friidrotts dag igår och jag har jätte träningsverk i mina lår. sen gav vi oss tillbaka til skolan för att ha musik med 9:orna, sen blev det lunch, svenska/no och engelkska. vi slutade ca 13:15 och det var så skönt.
åsa och jag åkte hem tog rulle och gick till centrum för vi skulle handla lite. jag stannade utanför med rulle och åsa gick in men sen var hon tvungen att gå till ica istället för konsum för de hade inte det som vi skulle ha där. så jag gick hem.
sen gjorde åsa mat och resten av familjen kom hem, sen tänkte pappa åka till farsta för att köpa en kamera så åsa och jag hängde på för jag skulle byta storlek på en tröja som jag fått av kusinen i födelsedagspresent och åsa skulle hitta ett par solglasögon och vi hittade allt.
här i kväll har jag väll inte tänkt göra så mycket, ska nog se på kill bill vol2 såklart men annars vet jag inte. ska nog äta lite godis också som mamma köpte är hon var fram och tillbaka till åland.
hoppas ni har haft en bra fredag
// Ida

tröött


kolla in min älskling!! är han inte för söött
men jag känner mig verkligen trött nu, vi började kl 8 med so sen gick jag på hälsokontroll hos sjuksyster och allt såg bra ut för mig + jag slapp matten, sen blev det av att cykla till trollbäckens ip för friidrottsdag. vi började med höjdhopp(som jag suger på) sen blev det kast med liten boll, kula, längdhopp och 80 meter som jag blev bäst av tjejerna i klassen på med 12,33 och jag blev riktigt nöjd. sen körde alla 800 meter och det gick inte så himla bra för mig där för jag sprang för fort i början. sen fick vi sluta och vi var hemma ca 14:30 och sen dess har jag duchat, gått ut en sväng med vovven och pluggat. och nu vil jag bara sova. är så trött.
kram Ida 

onsdag

gud var veckan går fort redan onsdag (!) kom hem för en stund sen från skolan. jag började kl 8 med spanska och vi hade prov, jätte kul när maninte har haft spanska på ca 3veckor. men jag svarade på allt i alla fall och det är jag nöjd med. sen hade vi so fast det blev mer som en metorstid för vi tog upp saker om friidrottsdagen imorgon och saker om våkonserten men vi hann i alla fall gå igenom protestantiska kyrkan. sen blev det musik med 7: orna och jag tycker det var bra för vi har ju liksom konsert om 13 dagar !!! efetr det fick vi lunch, det blev tjockpannkaka som mest smakar ägg. sen fortsatte dagen med svenska, musikteri (fast vi sjöng) och krock eller vi spelar instument ( gitarr, bas, kibord och trummor) och jag åsa och antonia spelade lite på " vem vet" , åsa och jag spelade gitarr och antonia spelade kibord. fast vi hann ju inte så långt och det här var sista onsdagen på terminen.
nu har jag tänkt plugga lite mer på so:n och skriva in det på datorn sen måst jag laga mat och sen är det träning, men nu ska vi i alla fall inte sprina 4 km och om de tänker låta oss göra det så kommer jag bli sur.
dagens outfit blev jag så himla nöjd med:

sen hade jag mina svart pumps till.
vad tycker ni?
kram Ida

Vem vet

Vem vet inte du?
Vem vet inte jag?
Vi vet ingenting nu, vi vet inget idag.

Kram Å

gårdagen

igår blev det en hel del pluggande men vi hann också med att gå en sväng till centrum och jag handlade lite på hm
     
tröjan är igentligen inte så blå utan den har ett inslag av grönt i sig.
kl 20 blev det att titta på tv4 för det var "det var en gång" som är jätte kul och sen blev jag lite sur för cashmere maffia har slutat. men idag måste jag värkligen ladda för först är det Gossip Girl och sen Deaperat HouseWives
    
kram Ida

Regn

Är det någon mer än jag som älskar ljudet av regn??
Dropp, dripp.
Som ljuv musik i mina öron.
Det öser ned utanför mitt fönster.
Jag var tvungen att öppna fönstret.

Kram Å


Utan skor

somliga går med trasiga skor.
säg vad beror det på??

kram Åsa

Lite tips för dagen

som sagt har vi studiedag idag. ska plugga SO.
nu kommer lite tips på hur du kan prestera bättre. det hittade jag i DN.

1. Ät frukost varje dag - med kolhydrater, fett och protein.
2. Drick vatten, 5-8 glas per dag.
3. Drick måttligt med alkohol.
4. Om du röker - SLUTA omedelbart!
5. Öka din kompetens regelbundet - läsböcker och gå på kurser och sarsa på det du är bra på.
6. Rör på dig regelbundet.
7. Sov minst 7 timmar per natt.
jag gör nästan alla. jag dricker för lite vatten. nu ska jag sätta igång med pluggandet.

Ha det bäst, Å

studiedag

ja idag har vi som sagt studiedag men det kommer ändå bli en hel del pluggande som jag alldeles strax ska sätta igång med, sen ska nog åsa och jag gå en sväng till centrum för det är ju fint väder idag och då kan man inte sitta inne hela dagen.
men nu måste jag plugga, kram Ida

söndag

idag har det värkligen inte hänt nått, iof sig så har jag ju inte gjort nåt heller. jag klav upp kl 10 och sen blev det en riktig grötfrukost som vi har i den här familjen på helger. mamma och pappa tänkte gå ända till hellas gården men jag hängde inte på utan både jag och åsa satt vi datorerna, sen tänkte vi gå till centrum men då satte jag på teven och sen satt vi kvar där tills mamma och pappa kom hem. de var ute i ca 3 timmar. stina kom hem medans de var borta och hon började med maten när de kom hem, det blev laxpasta och det var jätte gott. sen åkte åsa och jag iväg till alby för träning, vi blev bara fem och det gick inte alls bra för mig att springa. vi sprang 4km igen och jag försämrade min tid med ca 2minuter :( jag fick hål och ont i magen men det kan ha beråt på att vi åt så sent, vi åt 1 timme innan vi tränade och igentligen ska man mins äta 2timmar innan.
hoppas ni har haft en bra söndag, Ida

lördag

idag började dagen med att jag blev väkt kl 9 för att vi skulle sjunga för stina, sen åt vi frukost och sen började jag hålla på med min garderob för jag behövde rensa lite och vika ihop kläder för allt var liksom huller om buller. efter det städade åsa och jag övervåningen medans mamma pappa och stina hållde på nere med den nya fläkten.
vid kl 17 kom nordarna över och vi åt middag, sen gick jag åsa och erika ut med rulle en sväng och sen tittade vi på glasklart och ishockyn sen åkte dom hem och stina drog i väg till trollbäcken.
jag ska väll snart gå och göra mig iordning för natten ska bara försöka hitta min mobil som jag lagt någonstans (?)
imorgon ska jag någ gå en sväng till HM och sen har vi träning kl 18
kram Ida

Lördagens

Dagens humör: Glad, vanligt helg humör
Dagens klädsel: Jeans och t-shirt
Dagens älskling: Stina
Dagens lekkamrat: Rulle
Dagens saknad: Sommaren
Dagens behov: Att färga håret
Dagens tur: Att färgen blev SÅ bra
Dagens otur: Att det va fetaost i salladen
Dagens musik: Lite radio
Dagens besvikelse: Att det va mulet i morse
Dagens tv-program: Glasklart
Dagens irritation: Vet ej
Dagens glädje: Att Stina fyllde 18 år
Dagens dumaste: Är lite trött så jag kommer inte ihåg
Dagens vinst: Att tårtan blev så bra

nattis Å

Frågor

Så fort du ser detta så
har du blivit utmanad att
 svara på alla frågor


Namn - Åsa
Födelsedag - 31 mars
Ögonfärg - Grönblå
Hårfärg - Mörkbrun
Längd - 184 cm
Högerhänt/vänster - Höger
Stjärntecken - Vädur
Skostorlek - 43/43
Är dina föräldrar skilda - Nej
Sport - Handboll
Helgdag - Lördag
Årstid - Sommar


HAR DU NÅGONSIN
Varit kär - Ja
Blivit dissad - Ja
Föreställt dej ditt ragg naken - NEJ
Skolkat - Nej
Sovit utomhus - Ja
Sett en död människa - Ja
Retats - Ja


THIS OR THAT
Cider / Öl - Cider
Pepsi / cola - inget, båda är äckliga
Kärlek / sex - Kärlek
Jordgubbar / blåbär - Jordgubbar
Kött / veg - Kött
Tv/film - Tv
Gitarr / trummor - Gitarr
Adidas / nike - Vet ej
Kinesiskt / mexikanskt - Kinesiskt
Mtv / vh1 - Mtv


SENASTE DU
Skrattade -
För knapps 20 min
Grät - kommer inte ihåg
Filmen du såg - Igår
Tuggade tuggummi - 3 veckor sedan
Drog ett skämt - Vet ej
Sjöng en sång - Vet ej

kramar Å


Åsa gose browni

Heej!!

nu har jag färgat mitt hår(igen) men nu är det brunt. jag passar bättre i mörka färger och jag hade en utväxt som inte va så snygg. jag är super nöjd med resultatet. jag använde, natural & easy från schwarzkopf, nyans 574.
min hårfärg

idag så fyller våran storasyster 18 år. jätte mycket grattis.

klicka för att läsa vad det står.
kväll så kommer kusinerna över och ska käka. jag har gjort en jätte fin hallon mousse tårta. föresten jag har varit väldigt aktiv med att baka i veckan. jag har gjort drömmar och två olika nötkakor + cupcakes.

kramar Å

Lite roligt:)

det här har jag snott av min kus, erikass.blogg.se
det är ett test för att se hur bra man skriver sitt namn på datorn. vi får se hur det går för mig:)

skriv ditt namn: åsa
utan att se: åds
med hälen: äääåswaq
med hakan: +å´+sda
med lillfingret: åsa
med armbågen: ¨åsas
med pannan: ++´ååedswwsqaqa
med näsan: åsa

nu har jag hittat på lite egna,
skriv med axel: öpäåszxaz
det va den enga jag kunnde komma på, hehe.

ha det så bra, kram Å


-

har suttit här en stund snart och jag ska snart börja gå och göra mig i ordning ska bara lyssna klart på i`m yours som är en favorit hos mig.
det blev lite pluggande här ikväll men det är inte lätt att plugga när man har en dator framför sig, men jag han klart en av uppgifterna i alla fall.
natti natti / Ida

Fredagens

Dagens humör: Trötter
Dagens klädsel: Jeans och långärmad tröja
Dagens älskling: Rulle
Dagens lekkamrat: Har inte lekt
Dagens saknad: Praktiken
Dagens behov: Att få sova länge
Dagens tur: Att jag fick presenter från praktiken
Dagens otur: Att praktiken har slutat :(
Dagens musik: Lite radio
Dagens besvikelse: Att det regnade och var kallt i morse
Dagens tv-program: Så ska det låta
Dagens irritation: Att det va massa saker i köket när jag skulle baka
Dagens glädje: Allt, hela dagens liksom
Dagens dumaste: Vet ej
Dagens vinst: Min present påse

kram Å

fredag

åhh, gud va skönt med helg fast jag har ju börjat tio varenda dag på min prao men nu är det över lite synd och jag kommer ju sakna alla hundar och så. kommer bli ovant att komma tillbaka till skolan för först var jag ju i italien och sen kom praon så det känns som jag inte varit i skolan på hur länge som helst.
men nu i helgen blir det ganska mycket att göra, imorgon fyller storasyrran 18 och då ska våra kusiner från vendelsö komma hit, sen på söndag blir det träning igen nere i alby och då ska vi springa 4km (igen) och sen måste jag plugga lite på vårat so arbete om bibeln, har typ 6 uppgifter som  ska göras och jag har börjat med två. så jag har tänkt göra klart de två ikväll och sen ska jag sätta mig framför teven och kolla på kill bill som går på svt1 kl 21:30.

ha en bra fredag kväll
Ida

träning i regnet

eller inte direkt, vi slapp faktist regnet men vi var tvungna att springa runt 4 km. det var jobbigt men det känndes jätte bra när vi kom tillbaka. desutom kom jag först av oss fem som tränade, jag sprang på 24 min och 45 s. så jag är nöjd för jag har faktist inte tränat på nästan 3 veckor.
sen tog jag en lång duch och pilade mig så nu känner jag mig riktigt ren.först använde jag budy scrub och sen blev det body butter men det blev inte i samma serie från body shop.
        
scruben blev deras nyaste som heter moringa body butter och sen blev det passion fruit body butter, båda luktar jätte gott och om man inte har body butter hemma så rekomenderar jag dem starkt från body shop. jag har två body butter hemma just nu den ena är ju passion fruit och den andra är olive budy butter och det som är så konstigt är att jag inte gillar att äta oliver men den här är bara så bra, jag använder dem typ hela tiden
kram Ida

Länge sedan

heej!!

nu är det länge sedan jag skrev. har haft tid men inte lusten och kanske inte nått att skriva om. har praktik den här veckan oxå. i måndags va jag på leksakerna, i tisdags på underkläderna och idag har jag varit på kolonial, det vill säga i mitten av butiken. jag fick packa upp saft och flytta läsk och vatten till den nya dryckes avdelningen. lite svårt att hitta allt men jag börjar vänja mig nu. efter lunchen så ville Helen ha hjälp på skönhet så jag gick dit.

ikväll så har vi träning kl 18:30, men jag vill verkligen inte. har inte lust att springa när det är kallt och blött. men jag har hittat den perfekta morsdagspresenten. jag tänker inte säga den så ni får höra nästa söndag. nu ska jag gå ned och göra mat.

kram Å

1,2,3 konfimerad

ja det är precis vad jag är nu eller jag blev det igår. inte för att det känns något anurlunda men endå. det 'är ju liksom speciellt, för mig i alla fall. gudstjänsten var jätte fint
sen gick jag med hela familjen (mamma, pappa, stina och åsa) plus helena ut till notholmens cafe och där fick jag lite presenter. av farmor fick jag en guldkjedja med ett guldkors, av mormor och morfar fick jag ett guld armband och av familjen fick jag en tårtspade i guld naturligt viss.
kram Ida

strawberry

det blev en liten trip till centrum men jag köpte inget på HM men jag hittade ett halsband från guldfynd

      
79 kr
och jag är väldigt nöjd men nu ska jag ut i solen och steka lite
Ida

lördag

gud! vilket fint väder det är ute. det är ju sommar för sjuton. och ändå sitter jag här, inomhus och vid datorn. helt otroligt Ida! men jag ska snart gå ut, åsa och jag har tänkt att gå till HM och jag hade tänkt handla upp mitt presentkort, har 300 kr så det gäller att passa på.sen tänkte jag titta in på guldfynd för jag har 100 kr där också.
men jag lovade ju bilder på mina nya kläder igår kväll, så:

image134             image135     
den här koftan köpte jag                           och den här koftan, samt det vita linnet

image136
det blev också denna blommiga topp som jag har tänkt att ha imorgon på konfermationen
alla kläderna är från märket "clara"
ha en trevlig lördag
Ida

på tiden

ja, jag skäms lite faktist att jag bara har gett ett inlägg sen jag kom hem. så det är väll på tiden att jag gör ett

som sagt har åsa och jag haft prao den här veckan, det kommer vi ha nästa vecka också, och åsa praktiserar ju på ica maxi och jag praktiserar på ett hunddagis och det är jätte kul. lite enformigt men kul. det är ca 27 hundar där så det är ett ganska stort hunddagis. det som har varit lite jobbigt är tiderna som jag har där. jag börjar kl 10, vilket inte är så jobbigt, men sen så slutar jag kl 18. så det är sent men jag klarar mig endå.

men nu måste jag väll berätta om italien iaf. det var jätte kul.
på fredagen den 25 skulle vi vara på arlanda kl 8 så pappa körde mig, vi flög till roms flygplats. när vi kom dit åkte vi direkt till klostret som vi skulle tillbringa natten på. sen gick vi till peterkyrkan som var så häftig och det är ju världens största. sen på kvällen gick vi "rom by night" och då fick vi se fontana di trevi och colluseum, sen var först dagen i rom slut.
på lördagen var vi i katakomberna och vi åkte till assisi. det var en ganska stressig dag kan man säga för vi visste inte vilken buss vi skulle ta osv.
sen så spenderade vi resten av veckan i vackra assisi, med inte så god fruksot, äckliga italienare, god glass och många finna minnen
så jag hade det jätte bra, här är lite bilder:
              
peterkyrkan                  fontana di trevi           colluseum

när jag anlände till arlanda hämtade pappa och storasyrran mig sen åkte vi upp till stugan som ligger i hälsingland och där var mormor, morfar, mamma och åsa och hon hade saknat mig jätte mycket fick jag veta. jag handlade också lite kläder där uppe och jag vissar bilder på dem imorgon.
men nu ska jag gå och sova
kramar Ida

Fredagens

Dagens humör: Lite trött
Dagens klädsel: Har haft flera men favoriten är: kjol och t-shirt
Dagens älskling: RulleBulle
Dagens lekkamrat: Har inte lekt så mycket idag heller
Dagens saknad: Att vara ledig
Dagens behov: En ny vit BH
Dagens tur: Att vi fick fredags fika
Dagens otur: Att jag var tvungen att gå upp tidigare
Dagens musik: Lite radio
Dagens besvikelse: Att jag fick gå upp tidigare
Dagens tv-program: Så ska det låta
Dagens irritation: ??
Dagens glädje: Att få komma hem
Dagens dumaste: Vet ej
Dagens vinst: Mikshaken till lunch

kram Å

Rihanna VS. Salisha

Är inte Salisha så himla lik Rihanna?? Jag tycker dom är nästan identiska.
image125  image126
Eller iallafall med frisyrerna.
kram Å

Onsdagens

Dagens humör: Lite trött men glad
Dagens klädsel: Jeans och t-shirt och arbetskläder
Dagens älskling: Rulle
Dagens lekkamrat: Har inte lekt så mycket:P
Dagens saknad: Mina vänner
Dagens behov: Att sova
Dagens tur: Att jag slapp springa med pappa
Dagens otur: Att behöva jobba SO
Dagens musik: Lite radio
Dagens besvikelse: Att det va lite kallare imorse
Dagens tv-program: Americas next top model, kl 21.00
Dagens irritation: Att jag fick packa upp blöjor(NYA)
Dagens glädje: När Ida kom hem
Dagens dumaste: Att jag glömde mitt kort på skåpet
Dagens vinst: Att jag köpte Mcflurry på donken när jag hade slutat

kramar Å

Jag=kändis?

eller vad man nu ska säga. hittade en sida via en blogg och den sidan heter www.myheritage.com . och där kan man kolla om man är lik någon kändis. jag va lik Gisele Bundchen, Scarlett Johansson men mest lik Michelle Williams som är med i dansons crek och Hale Berry.

jag har oxå hittat en jätte knäpp sida med massa konstiga saker. www.coolstuff.se .
  image120                       
underhållnig:),         toalettpapper.          till din älskling<3.   om du inte orkar röra själv.
  
Borat mankini  nagellacks torkare.  lys som en stjärna när det regnar:).

kram Å

Praktik

heej!
nu är ju vi ute på prao och jag praoar på ica maxi i haninge. det har varit en rolig första dag. jag fick vara på hälsa och skönhet, där fick jag packa upp massa varor. det är roligt på något sätt att göra det. det låter skit konstigt men så är det. lite minus är att det går jätte trögt ibland med dom här klaffarna vid hyllorna. och att jag har ont i armarna, benen och fingrarna efter allt kartong öppnande.
men stora plus till all presonal som är jätte snäll. det kommer att bli 2 super bra veckor tror jag. jag slutar ganska tidigt oxå, 14.
nu ska jag gå ned och titta på lite TV.

kram Å

hemma

hej!
igår så kom jag hem eller jag kom ju hem i fredags men nu kom jag liksom hem hem. men jag har haft det jätte kul i italien. jag skriver ett längre inlägg när jag kommer hem för jag måste snart åka till prao:n.
ha en bra måndag
/ ida

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu