Midsommar

Efter en arbetsvecka var det riktigt skönt med ledig dag och midsommar. Även om vädret var piss så körde jag kjol och klackar i alla fall. 

Vi var iaf hemma hos Agnes föräldrar, de vanliga tjejerna (Moa, Helena, Astrid, Carro) åt och drack gott men skiljdes åt strax innan tolv så blev inte jättesent. 

Idag blir det Orange is the new black maraton här hemma och sen kanske utgång ikväll, vi får se // Ida

Vaken hela natten!

Jag och Erika sitter och ska hålla oss vakna till damerna spelar mot Australien kl 2, de spelar i Kanada så. Idag har mamma haft sin första semesterdag så vi har städat, tvättar och jag har bakat bullar. Hade tänkt baka bröd också men surdegen är inte riktigt redo så blir på torsdag ist. 

Jag och Ida var på gymmet igår och idag körde vi en löprunda. Måste jobba för att få en bra tid på midnattsloppet i augusti. Längtar ihjäl mig till efter midsommar då jag ska få åka till Olle i Norrköping, måtte tiden gå fort! 
Helgen var magiskt iaf, summerburst levererade som vanligt men nu med super bra väder, brända axlar, hello! Blev en trevlig födelsedags brunch med Agnes också på lördagen på mr french, super gott. Åsa


150609

Jag är tillbaka i sthlm efter att vårterminen tagit slut. Skrev en omtenta i måndags och åkte ner efter det så blev mest plugg i helgen. 
Jobbade första dagen på KI idag, ändå alltid lite skönt att komma tillbaka och träffa alla igen och rutinerna sitter i ^^ Jobbar bara två dagar till för sen är det Summerburst för hela slanten 😊 // Ida

Snart sommar!

Sitter i skolan efter att min grupp precis har skickat in våran rapport för andra gången, hoppas vi får lite mindre kommentarer denna gång. Annars har jag bara tentamensgenomgång idag och sen har jag inget mer schemalagt, men har inte fått resultatet på tentan än men jag hoppas att jag har klarat den. Annars ligger omtentan på lördagmorgon den 13 och är ju på Summerburst på fredagkvällen men på något sätt ska vi kunna lösa det. Jag oroar mig inte innan jag behöver. 
 
Inte mycket hände i helgen, förutom att jag blev helt knäpp på dagarna. Jobbade på fredagen så det kändes som lördag och sen hade jag konsert med kören på lördag så det var som söndag. Mysig måndag blev det iaf som spenderades i sängen med Game of thrones. Ikväll kör vi avslutning med middag och sen utgång på Strömpis, fast de kommer nog vara galet med folk så vi får väl se om vi kommer in. Sedan jobbar jag i helgen och hade tänkt åka hem till stockholm på måndag men nu har de lagt fiskutbildning på jobbet på tis-ons så vill inte missa det så tror jag åker hem på onsdagkväll ist. Sen är det Summerburst och det lovas bra väder! Åsa
Vi spelade bingo på fredagen, beroendeframkallande:)

150601

Från min underbara helg i Hälsingland med Julia och Jessica.
Börjar väl med det tråkiga först, det jobbiga och turbulenta har till slut fått ett slut. Oscar och jag är inte längre tillsammans. Väldigt tråkigt och jobbigt men det är för det bättre, det är Oscars beslut men jag måste acceptera att han känner som han gör och föhoppningsvis kan vi hålla kontakten på något sätt för det blir så konstigt att bara sluta prata med en person som man varit så nära väldigt länge. Bästa 21 månaderna i mitt liv i alla fall och jag ångrar ingenting!
 
Vidare till lite roligare saker. Jag åkte ifredags upp med Julia och Jessica (+lilla Oliver) till stugan. Vi åkte tåg till Bollnäs och fick sen låna morfars bil för att ta oss till stugan. Har haft det super mysigt och det var verkligen välbehövt. Åkte ju till Gotland för två år sen så det var på tiden.
 
Nu det helt plötsligt juni och sista veckan i skolan, skrev klart sista grupparbetet nu idag och tentan skrevs förra veckan. Men kan inte slappna av för det, omtenta om en vecka // Ida
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu