Sommar!

Blev inte så mycket bilder från midsommarhelgen. I torsdags åkte vi upp till stugan, blev 3 dopp i sjön inkluvive mitt första för iår, ytvattnet var varmt i alla fall ^^
I lördags begav sig mamma och pappa vidare upp i landet medans vi stannade kvar och åkte hem igår kväll. 
Det första vi gjorde när vi kom hem var att ta cyklarna ner till Albysjön och bada, så himla fint och varmt i hela vattnet. Nu kommer vi vara hemma idag och imorgon innan vi åker till Bråvalla på torsdag, tagga!!! // Ida

Amazing!
Så jäkla awesome! Kommer kunna leva länge på dessa två dagar, när Ingrosso avslutade igår och fyrverkerierna lyste upp himlen. Så underbart!

Trots regnet och åskan igår var alla så jäkla glada hela tiden. Summerburst 2013 in my heart // Ida

Skåne land

Just nu ligger jag i Marcus säng med Jennifer och chillar efter vårat intagningsprov som var i morse. Det kändes bra men det är många som är duktiga men jag håller alla tummar att jag kommer in. Det är ju detta jag vill göra.
Jag har bara 3 arbetsdagar kvar nu sen blir det midsommar uppe i stugan och semester. Ida och jag stannar några extra dagar i Hälsingland innan vi drar till bråvalla!!! Kommer bli super kul, och nu är det mindre än en månad kvar till Grekland!!! <3 Åsa


klar!Då har jag jobbat mina första fyra dagar för sommaren på KI, lite ont i ryggen och knäna men skönt att vara igång. Nu är jag ledig i två veckor innan det är jobb igen.

Idag var jag ledig från jobbet för att kunna göra sista muntan för terminen, var i biologi den här gången men nu är jag helt klar! Gäller bara att komma in på höstens program nu.

Firar detta med två dagar av housemusik. Summerburst idag och imorgon. Let's go // Ida

Jun. 08, 2013


1. Mys med Moa igår
2/3 Min nationaldag: massa pluggandet inför omtentan i kemi + en promenad med Helena
Lite dålig uppdatering här men det har varit full koncentration på sista dagarna i skolan. Klarade kemikursen, vilket är helt sjukt! Trodde verkligen inte att det skulle gå för några veckor sedan. Har nu bara en liten rest kvar i biologi och så har jag klarat basterminen :)

Alla andra i familjen åkte till Hälsingland på onsdagskvällen men var tvungen att stanna hemma då jag hade omtenta igår fredag. Lite skönt att vara hemma själv då.

Idag då? Ska njuta av solen och att skolan är slut och ikväll är det 20-årsfest med filmtema. Hare // Ida

Cravings!

Åter igen finner jag mig besviken av att Stradivarius inte finns i Sverige, men då får man försöka göra det själv. Ska ge mig på jeansvästen // Ida

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu