En vecka i Stockholm(nästan)

Förra veckan var jag i Stockholm från torsdag till tisdag. Främsta anledningen var att jag skulle gå på Konsumentföreningen Stockholms seminarium i måndags. Men hann med annars också.

På torsdagen kom Agnes över och vi åt middag, skönt att få prata av sig. Sedan på fredagen möte jag upp Carro på tunnelbanan och så åkte vi till Hökarängen och besökte en bageributik, Liv Sandbergs cake art. Var även ute och åt med familjen på fredagen, på restaurang Knut. Norrlandsinspirerat, jag en jättegod hjorträtt och resten av familjen åt tunnbrödspizza. På lördagen blev det mer fika då jag och Ida hade tänkt bjuda Helena på Winerkonditoriet men det var jättemycket folk så vi köpte med oss hem ist och fikade där, mysigt det med.

På söndagen följde jag med Ida till Tyresö för körrep. Roligt att träffa Anne igen och sjunga. Åt lunch med pappa på Pong buffé på måndagen då jag har en skoluppgift att jag ska studera en bufféservering. Och så seminariumet om Planetens hälsa som var väldigt intressant. Passade även på att hälsa på tomtebageriet, det var sig likt. Tog tåget hem i tisdags efter att ha ätit lunch på Idas jobb. Skönt att vara hemma och träffa älskligen❤️. Åsa


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu