Barcelona here we come!

Nu drar vi, har det så bra tills på söndag. Kram

Hittade en passande låt:

// Ida och Åsa

29 Oktober


Polotröja; Lindex
Skjorta; Lindex
Jeans; Crocker
// Ida

Mitt i

God morgon!

Nu har jag packat klart tror jag, men man vet aldrig för när man väll kommer till stället som man ska vara på känner man att man har för lite kläder med sig. Men jag är ganska nöjd endå med vad jag har med mig.
Det ska bli skönt att komma bort och kanske få lite mer värme, fast pappa kolade på en sida och då ska det bli mellan 10-15 grader men det är bättre än minus graderna som vi har här hemma. Nej nu måste jag packa skor.
// Ida

28 Oktober


Polotröja; Lindex
Över; Kappahl
Jeans; Dany`s
// Ida

En dag i city

Hej!

Nu är jag mätt och glad efter att ha ätit soppa med mamma och Åsa, lite trött också efter att ha gått en hel del i stan.

När vi kom till cityterminalen fick vi vänta en stund på att Agnes skulle komma men det finns lite butiker där också och vi gick in på Pocket Shop och jag köpte nästan Den du inte ser av Mari jungstedt, när Agnes till slut kom med flygbussen så irrade vi oss tillbaka till T-centralen och Åhlens, där letade vi en stund efter ett par skinhandska till Åsa men de kostade 499-599 kr så vi gick vidare och ut på Drottninggatan. Vi gick in på ett flertal butiker och Åsa och jag hittade skinhandskar och en plånbok på Kappahl. Vi åt lunch på Hellmers Cafe och fikade på Cafe La Rose. När klockan blev 15 gick vi tillbaka till T-centralen och Agnes tog den blå linjen medans vi tog den gröna linjen hem. Det var jätte kul att träffa Agnes och prata om olika saker och hon ska kanske komma ner till oss någon helg.


79 kr från Kappahl

Ikväll händer det inte så mycket, Åsa har Taziemöte och jag ska nog slappa framför Augly Betty och Desperate Houswives. Jag ska nog börja packa lite också inför Barcelona. Kram
// Ida

Let`s go

Hej!

Så där ja, nu har jag varit ute med Rulle och vi ska snart gå till bussen för att åka in till stan och möta Agnes. Det kommer bli jätte kul för vi träffades senast i sommras. Det blir nog lite lunch eller fika och shopping, inte för att jag ska köpa så mycket men iaf. Ha en bra dag.
// Ida

Moving

Hej!

Då har man rört lite på sig den här veckan, det kommer inte bli något mer eftersom vi åker till Barcelona och det är ingen match den här helgen.
Det gick ganska bra med foten har fortfarande ganska ont men det är okej, imorgon ska vi träffa en kompis från Umeå och vara i stan och prata, kanske shoppa lite. Jag behöver en plånbok iaf för min är trasig.
// Ida

Träningsdax

Hola!

Här sitter man och gäspar, jag måste snart börja göra mig klar för träningen men jag är lite orolig för jag har fått ont i min höger fot. Jag vet inte vad jag gjort för jag har inte klivit snett eller nått sånt. : S Sen tror jag att vi ska springa innan träningen och då kommer det säkert bli jätte mycket motvind. Kram
// Ida

Första dagen på höstlovet...

...är jätte bra. Så himla skönt att slippa skolan men jag har skolarbete ialla fall. Jag har jobbat med HK-uppgiften, vi var ju i centrum och då jämförde jag priser på olika varor. Den här uppgiften är faktist kul, det enda som är dåligt är ju att jag kanske inte kommer få det betyg ja förtjänar p.g.a våran lärare. Just nu så chillar jag bara, lyssnar på musik och bara tar det lungt. Imorgon så ska vi träffa en kompis som bor i Umeå så vi träffas jätte sällan, ungefär 2 gånger om året. Men hon kommer till Stockhom imorgon så då ska vi umgås i city. Inte shoppa så mycket, vill ju spara pengarna till Barcelona, det är bara 2 dagar kvar nu!
*Puss och kram, Åsa*

Another week

Goder morgon!

Jag åt precis frukost med Åsa, mormor och morfar och nyss borstade jag tänderna men nu känner jag att jag inte har gjort det så bra ; ) Idag har vi inte så stora planer, jag, Åsa och morfar ska gå till centrum och göra några ärenden, jag ska låna en bok på bibloteket i alla fall. Vi måste också ta hand om Rulle, laga middag och det är träning idag. Det ska bli skönt för jag vill bli av med min träningsverk som jag har i höger vad. Ha en bra dag.
// Ida

Cool sunday

Go kväll!

Hade tänkt dra mig mot lakanen nu öven fast man fick sova en extra timme i natt, idag har vi inte gjort så mycket. Städat, varit ute med Rulle, middag och spelat kort med mormor och morfar. Det gick inte så bra för mig den här kvällen på kort, jag har också rensat lite musik och byt namn på vissa låtar.
Hoppas ni har haft en bra dag.
// Ida

Vecka 43

       
Det blev bara 5 outfits den här veckan för idag och igår har jag gått runt i mjukisbyxor och t-shirt. Mina favoriter är tisdag och torsdag, vilka/vilken är eran?
// Ida

Ta-hand-om-hemmet-dag!

Ja, det har vi alla gjort idag. Ida och jag städade huset fast det blev lite pauser för mamma putsade fönsterna så vi fick vänta ibland. Mormor har skalat potatis till kroppkakorna som vi ska äta ikväll, det låter kanske äckligt men det är så himla gott. Sen så har jag strykigt gardiner för vi har bytt på övervåningen och i vardagsrummet och köket. Nu är det bara Ida och jag hemma för morfar och pappa är ute med rulle och mormor och mamma är och kollar på en ny jacka till mormor. Jag orkade inte föja med, man blir ganska trött av att städa.

Nu känner man att det verkligen är höst. Himlaen är grå och träden börjar bli kala men det är ju en bra dag för att göra saker hemma. Jag ska kanske baka bullar för det är slut här hemma, men jag vet inte. Vilka är era favorit bullar? Kanel, vanilj eller nått annat. Jag brukar göra med mandelmassa men jag tycker nog bäst om vanilj.
*Kram Åsa*

Glöm inte klockan!

Go kväll!

Ikväll har det varit ganska lungt, jag titade på två A shot at love 2 with Tila Tequila och sen var det middag, det blev lamstek och åsa gjorde en jätte god efterrätt. Kanske hon lägger upp receptet. Efter middagen stjutsade mamma Stina och Tommy till centralen och Åsa till kyrkan, när mamma kom hem började vi spela kille och mit i allt ringer Åsa och vill bli hämtade för det blev inte något med kyrkan, så mamma åkte tillbaka och hämtade henne. När de kom hem fortsatte vi alla sex att spela kille och pappa vann. Efter det spelade vi grunka och jag vann.

Imorgon har vi inte så stora planer, mormor vill köpa en jacka och då följer jag så klart med.
Glöm inte att ställa om klockan till vintertid i natt, hoppas ni har haft en bra dag.
// Ida

Vinst

Hallå!

Ja, vi vann matchen mot Tumba och det var jätte skönt. Vi spelade lite dåligt i början men sen släppde det och vi drog iväg och vann. Jag tog en av fyra staffar och jag tycker att jag spelade bra. Det var speciellt kul att vinna idag för våran tränare fyller år idag. Grattis!

Just nu gör jag ingenting, Åsa är nere och bakar kaka men jag tror att jag ska titta vidare på A shot at love with Tila Tequila. Ha en fortsatt bra lördag.
// Ida

Lördag morgon

Godmorgon!

Eftersom det fullt hus här just nu så sov Ida och jag på våran stora luftmadrass inatt. Det gick bra, den är ju skön. Idag så har vi som sagt match mot Tumba hemma. Jag tror det är dom som ligger förre oss i serien. Vi ligger 3:a. Nu måste vi gå och packa och göra oss klara.
*Puss och kram, Åsa*

Musik

Har lagt in nya låtar på ipoden.
Ibland så blir det lite problem för när jag synkar så hittar inte iTunes låtarna så jag får leta upp dom själv. Lite jobbigt men okej. Det var allt för stunden.
*Kram Åsa*

On And On - Agnes


24 Oktober


T-shirt; Butik
Kofta; Race Marine
Jeans; Crocker
// Ida

Äntligen höstlov!

Känns som att man har väntat på det SÅ länge. Sitter och snackar med en gamal bekant som jag inte har träffat på länge. I Helgen så har vi match kl. 11.40 typ. Sedan så ska jag jobba lite med kyrkan i försammlingshemmet, kl. 19:30-00.00 så det är sent men jag är ju ledig. Men det är ju en lördag så jag vet inte om man räknar det. Ikväll så ska vi väl mest umgås med mormor och morfar.
*Kram Åsa*

Thank god it`s friday!

God morgon!

Äntligen, sista dagen före lovet. Kommer bli så skönt attt kunna sova ut och sen ska vi till Barcelona med pappa, det kommer blir jätte kul.
Fredagen ser som vanlig ut annars, vi börjar med musik och sen rullar det på. Mamma sa att hon skulle och shoppa när hon kommit hem, kanske jag ska följa med men jag måste spara mina pengar till Barcelona. Men just nu är ju euron så hög ( himla finanskris) så jag vet inte. Idag kommer också mormor och morfar fast ganska sent, kl 22.
Nej dax att åka till skolan, ha en bra dag.
// Ida

23 Oktober


Polotröja; Lindex
Kofta; Kappahl
Jeans; Dany`s
// Ida

Torsdag

Hejsan!

Här sitter jag och äter päron. Är trött. Ska snart gå och lägga mig tror jag, kanske. Träningen sög idag, eller vad man nu säger. Det var inte jätte dåligt men det var inte bra.
Det var bra i skolan, SO:n gick bra. Våran klass skulle säkert ha kunnat debatera i timmar. MIn svenska redovisning gick också bra fast jag pratade väldigt fort. Vi har inga mera läxor den här veckan och det är skönt. Fast jag måste jobba med HK:n under höstlovet. Imorgon kommer mormor och momrfar hit!! Har inte träffat de på jätte länge, eller sedan i sommras. Nu har jag inget mer att säga.
*Puss och kram, Åsa*

It`s Thursday

God morgon!

Vi ska alldeles starx dra iväg till skolan, vi kommer börja med språk och jag har för första gången (typ) glosor, men de sitter ganska bra nu. Jag övade nyss på spellic.com och hade alla rätt. Efter det kommer vi ha SO och fredskonferansen, hoppas det går bra bara. När skoldagen är slut är det hem plugga lite och sen iväg till träningen, vi har också match imorgon mot Handen, hoppas att alla är friska och att Elin och Carro kan hjälpa oss. Ha en bra dag
// Ida

Lockigt V.S. rakt

 
Vilken gilla ni bäst?
Jag gillar att jag kan ha både och:)
*Kram Åsa*

Ommöblering

Ja, jag har klagat på att när jag sitter vid mitt skrivbord så drar det för jag sitter vid fönstret men nu har vi gjort om lite. Sängen har flyttats, och bokhyllan och skrivbordet har bytt plats. Jag är jätte nöjd, bli lite trött på att ha samma stil hela tiden. ikväll så har jag övat på franskan och det gick överaskande bra. Alla satte sig jätte snabbt. Men jag ska kolla en gång till.
*Kram Åsa*

Hablas español?

Hola!

Just nu håller jag på med spanska glossor, har dem tills imorgon. Jag håller också på med SO, vi har fredskonferansen imorgon också och jag är Tyskland så jag och de i min grupp har alla odds mot oss.

I skolan var det som vanligt, på krocken skulle vi spela några visor och jag suger verkligen på gitarr så det gick inte så bra, men det underlättar om man har en hemma och det har inte vi. Sen var det idrott och då simmade vi vilket var kul, tycker inte att det är så svårt att livrädda heller.

Men nu måste jag plugga vidare innan jag tittar på Make Me A Supermodel och Grey`s Anatomy.
// Ida


22 oktober


Kofta; Intrama
Jeans; Crocker
// Ida

Snart dax för skola

Det kommer att bli en lång dag idag. Går till 16.20
Men jag ser ändå lite ljusglimtar i det för vi ska ju simma och det är kul. Sedan så har vi Krock och det är ju också roligt...
Finns inget mer att säga tror jag.
Igår blev det TV-kväll med Ugly Betty och DH, mina favorit serier förutom ANTM och Grey´s Anatomy som är ikväll.
Nu ska vi snart dra till skolan.
*Kram Åsa*

Vad är min mentala ålder?

( X ) Vet hur man kokar kaffe

( / ) Tvättar kläderna själv, inte så ofta men jag kan

( X ) Kan laga mat själv

( / ) Tycker politik är spännande

(  ) Mina föräldrar och morföräldrar är intressantare än mina vänner

Total: 3

( X ) Går i skolan alla veckodagar

( / ) Har en penna med mig överallt, iaf i skolan

( X ) Har aldrig fått kvarsittning

( X ) Har sett talkshows, vem har inte sett Oprah?

( X ) Vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det

(  ) Dricker kaffe minst en gång i veckan

Total: 4,5

( X ) Vet hur man startar en diskmaskin

( X ) Kan räkna till tio på ett annat språk

( / ) När jag ska göra något, så gör jag det. oftast

( X ) Föräldrarna litar på mig

( X ) Kan klippa gräset

( X ) Kan få vuxna att skratta utan att säga något dumt

( X ) Kommer ihåg att vattna blommorna

( X ) Pluggar när jag borde

( X ) Lyssnar och tar till mig på lektionerna, hur får man annars MVG?

( X ) Kommer ihåg att mata djuren

Total: 9,5

( X ) Kan stava till skicklighet utan att slå upp det

( X ) Kan städa upp efter mig själv

(  ) Det första jag gör när jag vaknar är att dricka en Cola light, aldrig!

( X ) Kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver

( / ) Förstår skämt första gången jag hör dom, ibland

( X ) Kan skriva snabbt på tagentbordet

Total: 4,5

( X ) Har kommit på att vädret ändras varje timme

( / ) Kan se något het utan att tänka på sex, nja....

(  ) Har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar

( X ) Kan läsa ut en bok

Total: 2,5

Min mentala ålder: 24 år

Jag måset säga at jag är ganska gammal för min ålder, nästan 10 år äldre.
// Ida


Gör si, gör så

Hejsan!

Ja, vi har haft lite diskutioner kring min HK uppgift. Våran lärare är ju knäpp och hon har inte förklarat nått alls, bara: Gör den här och den ska vara inne då. Den ska vara inne imorgon. Jag hade get upp med uppgiften, först så skulle jag göra MVG uppgiften, sedan VG och till sist G men mamma och pappa var jätte bestämda att jag skulle göra åtminstånde VG. Jag kännde bara att jag inte ville för jag får ändå inte det betyg jag förtjänar men nu har vi bestämt så att jag inte ska göra någonting utan ta med papret(där uppgifterna står på)och be henne förklara för jag måste ju ha kunskaper om sakerna innan man börjar.

Bla, bla, bla. Nog med det nu. Skön dag idag eftersom vi går så kort. Nästa tisdag blir jag kanske klar med gossedjuret på syslöjden. Imorgon så har vi simming och jag tycker det inte är något fel med det, det är ju roligt att simma. Jag har laddat ner ny musik till min dator. Nya favorit musiken är Nickelback. Älskar vissa låtar. Jag är faktist en rock-tjej även fast jag inte känns som en. 
 
Nickelback - Animals
*Kram Åsa*

Hot N' Cold - Katy Perry



Gillar inte videon men låten är bra
// Ida

Gårdagens och idag


Topp; H&M
Kofta; Race Marine
Jeans; Lindex


Polotröja; Lindex
Oversizetröja; Gina Tricot
Jeans; Crocker
// Ida

Favorit tisdag

Hej!

Vi kunde inte skriva igår för Com Hem kråglade, vi hade inget internet och Tv funkade inte heller. Så det var ganska skönt att åka iväg på träning, vi spelade mot damerna och det gick ganska bra, om det hade varit riktig match hade vi vunnit. Vi har ett bra försvar men det är bara jag i målet som snackar och damerna fick gå igenom några gånger för våra spelare inte står på tårna och pratar, så det lämnar mig alldeles ensam och då kan jag inte göra så mycket. Så blir jag arg och ledsen och släpper in mer bollar och så frågar jag våran tränare vad jag ska göra, skäll på dem ännu mer och kasta bollen på dom. Okej? Men det är det som jag får göra, ibland blir jag så sur så jag nästan vill gå av planen.

Men nog om det, idag är min favorit skoldag. Eftersom vi har roliga ämnen och slutar tidigt men när vi kommer hem måste jag plugga i 3 ämnen tror jag, ha en bra dag.
// Ida

Ny vecka på ingång

Hej!

Nu är det fullt hus här hemma, Stina och hennes kille Tommy kom hit och han ska tillbringa veckan här för han har höstlov. Det vill jag också ha nu inte gå i skolan en till vecka, med tanke på att vi kommer ha No prov + inlämning, svenska redovisning och So prov veckan som kommer.

Så idag har jag pluggat lite No men det är så himla tråkigt eftersom det vi jobbar med nu är kemiska bindningar, atomer och periodiska systemet. Så roligt! Jag har också gjort klart svenskan men det är mycket roligare, där håller vi på och jobbar med svenska författare, jag skriver om Mari Jungstedt.

Tidigare ikväll gick Åsa och jag ut med Rulle och när vi kommer ut ser vi Emma och Copine ( två goldenretriver valpar) som leker och Rulle vill ju såklart vara med och leka men han är lite gammal och tycker att de kan bli lite jobbiga ibland så efter att ha sprugit lite med Copine går han iväg och ställer sig och tittar på långt avstånd, vad han är töntig må jag säga. När vi kom in tittade vi på Gossip Girl och det är så spännande. Serenas mörkaste hemlighet avslöjades ju, OMG. Nej men jag tycker serien är ganska bra även om jag inte har läst någon av böckerna, det har faktist kommit ut 12 stycken.

Nu har jag inte tänkt göra så mycket mer idag och jag ska snart börja göra mig klar för natten.
Hoppas ni har haft en bra söndag och helg.
// Ida

Hejsan, hoppsan rumpnissar!

Kom inte på någon bättre rubrik:)
Har precis duschat. Det gick bra att spela med damerna, fick inte spela så mycket men vi vann med 24-7 tror jag. Jag gjorde dock inget mål. Vi ska börja träna mera med damerna och det tycker jag är bra för ibland så är vi jätte få och då är det ju bra om de som är nere ändå får träna.
Jag ska försöka komma igång med lite plugg. Jag måste göra NO och HK(äventuelt engelska) . Har verkligen ingen motivation till HK:n, känner bara att jag vill skita i den och det spelar ändå ingen roll för betyget på den oavset om du lämnar in efter. Men jag ska försöka.
*Kram Åsa*

Vecka 42

           
Så har en till vecka gått och det blev mycket polotröjor. Mina favorit är absolut tisdag men jag gillar också fredag, det blev riktigt snyggt med jeans till koftan. Vilken är eran favorit?
// Ida

19 Oktober


Polotröja; Vet ej
Kofta; Marwin
Jeans; Dany`s
// Ida

Fascination - Alphabeat


Detta är en äkta Må-bra-låt. Jag Älskar den!

*Åsa*

Tål du ingenting eller?

Hej!

Jag ska snart gå och lägga mig för jag ska spela med damerna imorgon och vi har samling kl halv 11 men jag är ganska trött också. På matchen så hände det en sak. Jag spelar ju linje och det är ganska mycket bråk där ibland. Man kliver varandra på fötterna och man nyps, allt i smyg för att inte domaren ska så. Ibland så nyps jag och det gjorde jag på matchen typ i sista minuten eller nått sånt men jag var trött på tjejen som hae mig för hon täckte mig hela tiden. Så jag tog i ganska hårt och hon skrek: AJ! och sedan ska hon men varför nyps du, och bla bla, Som varför och så får man inte göra. Jag låsades vara oskyldig för jag vill ju inte att domaren skulle få veta. Hon blev hur som helst verkligen skit sur.

Och jag blev så glad för precis i slut sekunden så tog jag en retur och gjorde mål. Hon var vekligen sur och när jag och en tjej i mitt lag gick förbi så räkte hon ut tungan och gjorde sånt här prutt ljud, ni vet. Dålig förlorare, kan du inte ta nått eller? Brukar du inte spela på linjen? Man får räkna med sånt i handboll eftersom det är så mycket närkontakt. Jag tror att jag har fått mig en fiende men jag bryr  mig inte, jag tyckte bara det var roligt att hon blev så arg. Sedan kom det en liten fortsättning mellan den tjejen som jag nöp och min tränare och en tjej i mitt lag. Den har hon skivit på sin blogg: www.thunwall.blogg.se . Det är askul, saker som de säger. Nu ska jag krypa till kojs.
*Godnatt, Åsa*

Lovely saturday

Hey Hi Hello!

Så håller lördagen på att lida mot sitt slut, det är några timmar kvar och de tänker jag spendera framför datorn. Åsa och jag gick och köpte godis efter att hon hade gjort en plommonkaka som blev super god. Vi tog med oss Rulle och gick fram och tillbaks till centrum och när vi gick hemmåt snackade vi om snabbmat och man blir verkligen jätte sugen på det när man pratar om det. Så där gick vi med lösviktgodis och en chockladkaka och tänkte på snabb mat.

När vi kom hem var kakan klar och vi och mamma och pappa satte oss i soffan med kakan och godis och tittade på Ace Ventura 2, den är bara så bra, jag dör av skratt varje gång jag ser den. Jim Cary är nog min favorit komiker. Kram
// Ida


18 Oktober


Topp; MQ
Hoodtröja; Pappas gamla
Mjukisbyxor; Musikklass

// Ida


Somewhere over the rainbow



Foto; Ida

Girlfriend - Marie Digby



Ännu en Marie Digby låt men jag älskar hennes låtar och hennes röst, lyssnar på dem hela tiden.
// Ida

Kåldolmar till middag

Hej!

Jag har precis ätit middag med familjen, kåldolmar blev det men det är faktist inte så äkligt. Man får ha en massa sås till bara ; ) men jag ska inte klaga, jag ska vara glad att mina föräldrar gör husmanskost och inte bara spagetti och köttbullar.
Vi vann matchen, med 13-25 så jag tycker att det var mer en träningsmatch men jag släppte faktist in en del väldigt onödiga bollar. Men det var skönt att vinna.
Ikväll har vi inte några speciella planer, jag måste nog ladda min mobil. Den har varit avstängd i tre dagar nu. Men Åsa och jag ska i alla fall gå och köpa godis, jag hade ett jätte sug igår men jag orkade inte gå. Ha en fortsatt trevlig lördagkväll.
// Ida

Let`s start the game

Hallå!

Nu drar vi iväg till Sköndalshallen och spelar match, hoppas det går bra och alla är friska. Jag undrar om de två 92 som var med oss förra gången ska vara med för de hjälpte oss jätte mycket. Ha en fortsatt skön lördag.
// Ida

Saturday

God morgon!

Blev som väntat det svar jag fick från mamma igår( om hål i tungan). Ett klart NEJ! Men jag visste ju att det skulle bli det så om jag vill ha det så får jag väl göra det när jag flyttar hemifrån.
Fint väder idag men man märker att löven börjar sluta sitta på träden och istället ligga på marken. Det är det som är dåligt med hösten, mitt imellan hösten och vintern så är träden bara nakna utan löv och det är bara kallt och elendigt. Idag så har vi lite planer. Vi har ju match och sedan så ska vi städa, vet inte om vi gör det före eller efter matchen.
Jag gjorde lite nytta igår iallafall. Mamma och jag städade ur våran kläkammare, det var mest mamma som hade kläder där men jag har velat göra det ett tag. Sedan städade jag lite i badrummet, rensade lite lådor och så. Jag fixade också min egen garderob, allt låg huller om buller men nu är det riktigt bra. Jag får se hur länge det kan hålla sig.

Visste blev det fint? Jag tog lite mera galgar och hängde upp koftor, jag blev väldigt nöjd. Jag har som svårt att ha stökigt omkring mig, jag får typ damp. Det går liksom inte. Vad har ni för er idag?
*Kramar Åsa*

A friday night

Go kväll!

Jag ska snart börja dra mig mot sängen, har haft ganska tråkigt ikväll. Hade tänkt att prata med någon om vi kunde göra nått med det blev inte av. Kl 22 gick mamma och pappa ut för de skulle nattvandra och de kom precis hem. Åsa och jag satt nere vid teven och tittade på "Weding Crashers" som jag har sett förut men den ät ganska rolig. Imorgon har vi bara match inplanerad kl 15 mot Sannadal, kanske ska vi städa. Hoppas ni haft en bra dag.
// Ida

Hål i tungan

Faktist, om det är något jag vill ha så är det hål i tungan. Jag tycker att det inte alls känns som mig men jag tycker att det är snyggt. Fast jag har ju typ lovat mormor att jag inte ska ta hål någon annanstans i öronen men nu när jag tänker efter så vill jag ha hål i tungan. Jag måste gå och fråga mamma. Fast när jag tänker på det så kommer jag aldrig våga!!
*Åsa*

Crosses - José Gonsález


Snart faller natten

Hejsan!

Ja, det börjar bli mörkare och mörkare tycker jag. Klockan är 18 och gatulyktorna är redan tända men jag tycker att det är mysigt. Man vaknar när det är mörkt fast jag blir så trötta av det för det känns som att jag ska gå och lägga mig, haha.
Hur har dagen varit då?
Jo den har varit bra. Vi hade musik, matte, NO, lunch, svenska och engelska. Det gick fort fast jag måste plugga i helgen, NO och HK. Jag längtar till höstlovet, inte bara för att vi ska åka till Barcelona utan också till ledigheten. Nu i 9:an så har man nya saker hela tiden, man hinner liksom inte koppla av.

Det blev en paus i inlägget för vi har ätit. Ikväll så har jag inte något planerat. Ska väl mest sitta vid datorn och spela spel. Jag får sova så länge jag vill imorgon för vi har inte match förrän kl 15. Känns jätte skönt att man ska få sova ut två morgonar. Vad ska ni göra i helgen.
*Kram Åsa*

17 Oktober


Polotröja; Lindex
Kofta; Lindex
Jeans; Crocker
Skor; Ideal Damskor


Tröja; Kappahl
Skärp; H&M
Jeans; Crocker
Skor; Ideal Damskor

Waking Up In Vegas - Katy Perry


Hello John Blund

Go Kväll!

Sitter här och lyssnar på Miss Invisible av Marie Digby, hittade henne på YouTube när jag sökte efter Rihanna och jag tycker hon gör jätte bra låtar, vill göra Miss Invisible på musikcafet i vår.

Veckorna går verkligen fort, snart är det fredag. Ibland känns det som mitt liv bara gå förbi utan att jag gör något av det, snart är oktober slut och vi går in i november, sen december och jul och 2009 är här. Vart tar dagarna, veckorna, månderna vägen.  

Idag gick vi i skolan som vanligt, när vi kom hem pluggade vi lite innan vi åkte iväg till träningen som var mycket bra förutom att killarna som är födda 89-92 tror jag, hållde på att störa under våran träning. Först sitter de och pratar högt på läktaren sen går de in på planen och studsar med bollar, våran tränare sa till flera gånger och de lyssnade till slut. Men jag tyckte att det var respektlöst av dem och jag tror inte att de skulle bli så glada om någon som tränar efter dom skulle komma in och värmaupp på planen med boll och störa.



Hoppas ni har haft en bra dag. Kram.
// Ida

Miss Invisible - Marie Digby


16 Oktober


Kofta; Lindex
Jeans; Dany`s
// Ida

Skit kväll

Ja det var ingen bra kväll igår. Jag satt och övade på franska glosorna då Ida och pappa skulle komma in och be mig att öppna iTunes och då började min ipod krångla men det är bra nu fast jag har ingen musik. Sedan så gick min nagel av, jätte långt ned så jag började blöda. Jag har fortfarande jätte ont  så fort någonting kommer åt den. Det är långfingret på höger hand och jag är ju högerhänt så jag känner mig lite handikapad. Nu ska vi dra till skolan.
*Kram Åsa*

It`s Dark

God morgon!

När min radio satte igång och jag öppnade ögonen i morse ville jag verkligen inte gå upp, det blir mörkare nu och solen är inte uppe än. Jag ville bara ligga kvar och mysa under täcket. Vad hände igår då?
Jo, jag gjorde mat (duktiga jag) och sen kråglade min iPod lite och då hjälpte både pappa och Stina mig men vi löste det till slut. Kl 8 tittade jag på Make Me A Supermodel men jag tycker att ANTM är bättre. Sen tittade vi på Grey`s Anatomy innan det var dax att hoppa i säng. Nu ska vi börja dra oss bort mot skolan, första lektionen är språk och jag hoppas att vi får tillbaka provet som vi gjorde i tisdags och jag hoppas att det har gått bra för mig. Ha en bra dag
// Ida

Hate that I love you - Rihanna Feat Neyo


Onsdag

Hej!

Dagen har varit bra, alla lektioner har gått bra. Ida har tjatat på mig om att jag ska börja skriva en sådan här lista igen som jag skrev hela tiden förut. Vill ni att jag ska göra det?
Nu ikväll så ska jag skriva lite HK, läsa lite, öva franska och ducha. Ska försöka hinna det innan kl. 21 då jag vill titta på Greys anatomy. Kollade förra veckan och nu är det ju den spännande fortsättningen. Nu ska jag sätta fart på pluggandet.
*Kram Åsa*

Say It Again - Marie Digby


Svettigt

Hallå!

Kom nyss hem från skolan, slutar egentligen om 40 minuter men vår tekniklärare skulle på läkarbesök. Så just nu är livet bra. Vi började dagen i skolan kl 9.10 med So där vi fortfarande håller på med Första världskriget och det ska vi göra terminen ut, sen hade vi engelska, lunch, krock, musikteori och idrott. På idrotten hade vi koorditionsträning, gick ganska bra för mig och jag blev svettig för jag vill få bättre koordination och då får man jobba hårdare. Halva klassen gjorde bla sit-up, armhävningar, rygglyft och knäböj medans den andra halva fick spriga runt i hallen. När jag kom hem slängde jag av mig kläderna och satte på mig mjukisbyxor och en t-shirt och nu ska jag börja plugga lite engelska glossor och göra klart svenskan om författare, jag skriver om Mari Jungstedt som bla skrivit "I Denna Ljuva Sommartid". 
// Ida 

15 Oktober


Polotröja; vet ej
Kläning; Vero Moda
Strumpbyxor; Lindex
// Ida

Vacker morgon

God morgon!

Vilken vacker morgon det är då man tittar ut. Solen skiner över de gula trädtopparna och det är bara en blå himmel. Underbart! Synd att man måste gå till skolan. Annars skulle jag seriöst varit ute hela dagen. Vill verkligen att vädret håller i sig, det är ju så fint.
Det gick bra att vara barnvakt förutom en sak. Deras mamma skulle typ vara hemma vid 22:30 och då ska jag ligga i sängen och försöka sova, så jag gick innan hon hade kommit hem men jag tror att barnen hade somnat men när jag kom hem så hade jag skuldkänslor och det har jag fortfarande. Liksom jag bara gick när de låg och sov. Nu ska vi snart dra till skolan, det blir en lång dag idag. Slutar kl 16:20. Men man måste ju vänja sig för på gymnasiet så kanske man går ännu senare. Ha en bra dag.
*Kramar Åsa*

Premiär!!

Hejsan!

Idag var det första gången någonsin som jag har haft mjukisbyxor i skolan. Jag är helt enkelt en jeans tjej och jag tycker väl mest igentilgen om att ha mjukisar hemma på söndagar typ.
En vanlig dag i skolan, skönt med kort dag. Vi hade SO där vi fortsatte prata om första världskriget, Sedan e-tid, franska, lunch, kör och slöjd. Nu fick jag precis reda på att jag ska vara barnvakt åt våra grannar. Den äldsta av dem går i 4:an så igentligen så kan de väl ta hand om sig själva men det är okej. Nu ska jag gå ned och göra mat.
*Kram Åsa*


14 Oktober


Polotröja; Lindex
Kofta; Clara
Jeans; Crocker
Skor; Converse


Tröja; Lindex
Mjukisbyxor; Musikklass
Skor; Fred Perry

Lite sent men, 13 oktober


Topp; Joy
Kofta; Race Marine
Jeans; Crocker
// Ida

Time for school

Godmorgon sömntutor!

Snart så ska vi dra till skolan. Det kommer att bli en kort dag, skönt.
Det var en jätte bra träning igår. Det var roligt men samtidigt foukuserat.
Jag har lite skol grejer som jag måste ta tag i, i HK:n så har vi en uppgift och den ska helst vara inne nästa vecka och jag har inte ens börjat. I NO så har vi både prov och ett inlämningsarbete om atomer. Det gick väl sådär på franska diagnosen. Hade lite svårt med hörövningen men det kunde man ju inte plugga till. Nu ska vi snart cykla iväg.
*Puss och kram, Åsa*

Ugglas frasgodis

Det här receptet är barnsligt gott och super enkelt att göra, receptet kommer Nalle Puhs Kokbok ; )

Förbredelser: 20 min
Tillagning: Några minuter
Tid att stelna: Några minuter

Du behöver:
50 g margarin
50 g florsocker
75 g cornflakes
2 matskedar ljus sirap
1 matsked kakao

En kastrull, träsked, 16 kakformar och 2 teskedar.

Gör så här:
1. Lägg margarinet, florsockret, sirapen och kakaon i en kastrull.
2. Rör med träskeden på låg värme tills allt är blandat.
3. Stäng av värmen, häll i cornflakesen och rör noga igen, Häll i lite i taget så går det lättare.
4. Placera ut kakformarna på ett fat. Sätt ner kastrullen på ett värmetåligt underlag.
5. Använd skedarna och lägg en klick i varje form. Ställ in godiset i kylen och låt kallna.
  
Lycka till.
// Ida


Another week

Hej!

Bloggen kråglade lite igår så vi kunde inte skriva, men idag var det skola igen och det gick bra. Alla reagerade föstås på min nya frisyr, - Nej men! Har du klippt dig, Ida? Jag blev ganska irriterad på såna här frågor, nej jag har absolut inte klippt mig, det ser du väll. Nu hoppas jag bara att mamma kommer hem med en plattång.
Alla lektioner var okej men på spanskan var det hur stökigt som helst, id-killarna kastar pappersbollar på varandra och mig och man kan inte koncentrera sig och man får inge hjälp efter som våran lärare måste säga till dom att skärpa sig.
Ikväll är det träning och jag hoppas att det är bättre koncentration. Nej tillbaka till spanskan.
// Ida

Mitt l pluggandet

japp men jag har upptäckt att det är roligt att plugga. Jag sökte på google för att hitta en hemsida där man kan öva på glosor på datorn i stället för att skriva på papper. Sidan som jag hittade heter www.spellic.com . Nu är jag medlem där. Jag gör egna förhör på det som jag har i läxa. Smart. Nu tillbaka till pluggandet.
*Kram Åsa*

Keep on singing my song - Christina Aguilera


Vecka 41

           
Så har enu en vecka gått och min favorit ät nog ( hmm) måndag och torsdag. Vilken är eran?
// Ida


Good morning sunshine

Godmorgon!

Vilken vacker dag vi kommer att få. Solen skiner och det är bara lite moln på himlen, det är runt 10 grader. Jag önskar att jag slapp sitta inne och plugga franska men jag behöver ju inte plugga hela dagen. Idag så ska mamma och pappa höstfixa lite i trädgården och då kommer vi väl kanske få hjälpa till lite. Det var allt för nu.
*Kram Åsa*

Beautiful autum








Foto; Ida & Åsa



 


Två flugor i en smäll

Go kväll!

Efter matchen åkte vi förbi centrum och lånade tre filmer, Enchanted, The Notbook och Solstrom och Åsa och jag har suttit och tittat på Enchanted och The Notebook nu, vi var bara tvungna att låna den! Sitter nästan här nu och gråter när jag tänker på den och tårarna bara ran när vi tittade. Innan vi såg den såg vi Enchanted och det var ju en himla söt film, fast karaktären som Patrick Dempsey spelade måste trott att "prinsessan" var lite knäpp men allt sluttade lyckligt och den var en mycket underhållande film. Men The Notebook slår alla filmer som jag sett, den är så himla bra!
// Ida


11 Oktober


Hoodtröja; Pappas gamla
Jeans; Lindex
// Ida

Jag älskar hösten!


Kan det bli så mycket finare, hösten är så vacker med alla färger på träden men när alla löven har fallit är det inte så fint så man måste njuta när man kan.
Vi fölorade matchen mot Spårvägen, i början på andra halvlek lede vi med 4-5 mål men sen slappnade vi av och de kom ikapp och vann med 17-21 ( tror jag). Men det gäller att lägga den bakom sig och titta framåt mot nästa match. Nu ska jag föska att övertala mamma eller pappa och åka till Siba och handla en plattång. Kram.
// Ida

Match dax

God morgon, sovit gott?

Det har jag i alla fall, eller jag vaknade kl 7 men sommnade om innan Rulle kom in i mitt rum kl 9. Men jag är en person som inte kan ligga och sova hela dagarna i enda, förutom om man har varit uppe sent in på natten.

Jag har nu suttit här ett tag men nu måste jag börja klä på mig, jag undrar hur alla i laget kommer reagera på min nya frisyr, nu blir håret lite svårare att sätta upp i tofs och framför allt "bulle" men det behövs ju inte. Nu behöver jag bara två hårspännen och på morgonen behöver jag inte heller bestämma hur jag ska ha håret. Allt blir mycket lättre. Ha en bra dag.
// Ida


Jämför

Nyss så kollade jag lite i vårt arkiv och läste våra gamla inlägg. I december förra året så skriv vi jätte lite, BARA 6 inlägg på en månad. Helt sjukt tycker jag för förra månaden så hade vi 87 inlägg men det är väl för att man skriver mera värdelösa inlägg. Liksom som inte handlar om någonting. Snart har vi haft bloggen i ett år. Känns som att vi har haft den längre. Nu ska jag snart gå och sova. Jag behöver sömn.
*Kram Åsa* 

The perfect man

Har precis sett klart the perfect man på internet på in sida som heter www.surfthecannel.com
Jag tycker att filmen är bra fast jag hade förväntat mig ett annat slut.

En ganska bra film endå. Får 3/5 av mig.
*Kram Åsa*

Fredag kväll

Hejsan!

Sedan klippningen så har det varit ganska soft sedan vi kom hem. Vi städade hela huset, det var verkligen behövligt. Man märker när det inte är städat på 2 veckor och det har varit byggjobbare hemma. Sen så har vi ätit god mat med efterrätt bestående av min favorit glass.

Sia glass lemon curd. Det är gräddglas med citronsamk och så är det maräng bitar i som också smakar citron. Sia glass är lite dyrare men jag tycker att den är värd priset. JAG ÄLSKAR GLASS!!!!!
*Många Kramar, Åsa*

Rockstar - Nickelback


Saxen har varit farme

Japp, här är min nya frisyr.

Jag gillar hur håret ligger som böjt mot mitt ansikte. JAG ÄR NÖJD!

Now it`s gone

Hallå!

Men jag gråter inte, blev jätte nöjd med min nya frisyr, såklart! Måste bara vänja mig vid att det är så kort. här får ni första bilden:


It`s friday

Good morning starshines!

Äntligen fredag men vackan har gått väldigt fort må jag säga, jag är på lite bättre humör än vad jag var när vi kom hem från träningen igår. Men jag har inte lust att spela match imorgon. Det är skola som vanligt idag men vi slutar ganska tidigt och sen blir det klippning. Ha en bra dag.
// Ida

Bye Bye

Jag kan inte tro att jag säger det här men jag har bestämt mig för att klippa kort, så bye bye det långa håret. Men jag vill ha en omväxlig och få bort allt det slitna. Så det käns ganska bra endå, men jag får se hur det blir imorgon.

Bye bye long hair.
// Ida

Skit träning

Hej!

Jag blir så himla arg, idag hade vi träning och vi var 6 stycken och det är ganska bra eftersom vi bara är 10 stycken i laget, och idag var det ett par tjejer som bara flamsade runt. Jag blir så irriterad på det eftersom jag vill ha ut nått från träningen, flamsa kan man göra före och efter men inte under träningen, skit samma om man bara är 6 stycken så ska man ändå koncentrera sig och vara seriös. Om man vill komma framåt måste man göra sitt bästa på träninge, för att laget ska komma framåt och bli bättre. Jag hade bara lust att gå av träningen och gå hem, det käns väldigt onödigt att jag ska komma dit ner och sen inte få ut nått, då kunnde jag lika gärna stannat hemma.
// Ida

9 Oktober


Bolero (Tror Jag); H&M
Tröja; Only
Jeans; Crocker
// Ida

Samma vanlig torsdag

Hej, hej!

Hur mår ni idag?
Det känns som att ingenting förändras, som att tiden står stilla just nu. Fast när jag tittar ut genom förnstret så blir träden bara gulare och gulare. Det gick inge bra på franska föhöret, jag trodde det ena hette det andra o.s.v. Men nu har jag inga läxor kan man säga fast vi har många saker igång. Speciel arbete om kemiska bindningar på NO:on, SÅ tråkigt. Vi ska skiva om ett uttrotningshotat djur på engelskan och sedan så ska vi skriva om en svensk författare på svenskan. Vet att svenska ska vara klar nästa vecka men det behöver jag inte jobba med hemma för jag har hunnit ganska långt. Precis när man har haft inga läxor så kastas jätte många över en igen. Hur ska jag orka hela 9:an med typ minst 1 prov i veckan? Jag får väl bita ihop helt enkelt.

*Kramar Åsa*

Jag orkade

Ja, jag kunde ta mig igen franska glosorna. Kändes bra efteråt. Jag kännde det som att jag verkligen inte vill fortsätta med franska, som att jag skulle bara strunta i det och bara få IG i hela ämnet men jag har ju min dröm och min lärare säger att jag är jätte duktig och jag skulle bli jätte besviken på mig själv om jag fick IG så därför så pluggar jag så mycket. Jag hållde faktist nästan på att få ett utbrått och börja gråta men jag kunnde hålla mig samman. Så nu vet jag vad croient och de toute facon betyder. Det betyder tror och hur som helst. Så nu vet alla det.

Nu i oktober så säljs det ju Rosa Band i de flesta butikerna. Jag tycker verkligen man ska köpa dessa söta band. Ett litet band kan göra så mycket skillnad. Det kostar 20 kr och det är så lite men det gör skillnad. Jag tycker också att det är snyggt. Mamma köpte det till mig, Ida, Stina och till henne själv förstås. Den ska sitta på min jacka imorgon!
 

Take me away- Melody Club
Jag gillar denna låt fast deras sångare ser bara allmänt konstig ut.
*Kramar Åsa*

Ingen inspiration!

Sitter här och pluggar. Vi har 16 glosor som vi ska kunna tills imorgon men jag känner att jag verkligen inte har någon lust att plugga. Det finns liksom ingen inspiration. Blä, blä, blä. Men jag får väl försöka att konsentrera mig på min mål gräns: att få MVG i franska. Det känns lite bättre då.
Nej, tillbaka till pluggandet.
*Åsa*

8 Oktober


Kofta; Clara
T-shirt; Lindex
Jeans; Crocker
// Ida

Mot Tv:en

Hej!

Nu hade jag tänkt mig att sätta mig framför teven och titta på Väner, Ugly Betty och Desperate Houswives.
Brukar inte följa Ugly Betty så mycket men när jag såg att Project Runway vinnaren Chritian skulle vara med så är jag bara tvungen. Ha en bra kväll.

// Ida

Lite blandat

Kläningen som jag hade idag kommer från Cubus och jag gillar den för det är ju en vanlig svart kläning som man kan ha till det mästa. Gillar även detaljerna.

Ibland så känner jag mig smart. Detta nyckelskåp kommer från mormor och morfars gamla hus. Nu förvara jag mina halsband där. Det är ju inte så fult heller.
 
De här halsbandet och örhängerna fick jag av Ida i födelsedags present för några år sedan. Har knappt använt dom och det är synd för dom är fina.
 
Lite smått och gott från mitt liv just nu.
*Kram Åsa*

www.chicy.se

Hallå!

Hittade så mycket från den här sida bla det här:

1, kläning 419 kr
2, kläning 699 kr
3, Kjol, 389 kr ( Min favorit)


1, Jeans 619 kr
2, Jeans, 699 kr
// Ida


Matteplugg

Hej!

Sitter just nu och pluggar matte, negativa tal och roten, så roligt.
Men jag har en såndan beslutångest, ska jag klippa kort eller inte, det är så svårt. Visst håret växer ut igen men ändå. Jag klippte kort när jag gick i 1:an och då grät jag när vi gick från frisören, dels för att det var mamma som bestämde det och jag ville inte men nu kan jag bestäma det själv.
  
Klippa ungefär så här, bara lite kortare eller någon av de andra två.

Vad jag än klipper så känner jag att jag vill köpa en riktigt bra plattång och då har jag kollat in den här:

Philips SalonStraight Seduce Plattång, 499 kr på Siba.
Kommer nog inte köpa den själv, jag ska försöka få med Åsa och Stina så vi kan dela upp betalningen.
// Ida

Tisdag

Hallå!

Idag är det tisdag. Det är en bra dag tycker jag, i skolan iallafall. Vi började kl 8 med SO men vi gjorde DN:s nyhetsorientering och det gick väl ganska bra. Sedan så hade jag möte med SYO och det gick bra, jag fick lite mera klart för mig om gymnasiet. Hade sedan en halv timme e-tid då jag var i datasalen och letade fakta om Laura Trenter för på svenskan så har vi börjat med svenska författare. Sedan så hade jag franska. Vi ska ha diagnos nästa vecka och det är typ 87 st glosor och fraser som vi ska kunna så jag har börjat plugga redan nu. Fast jag har visa glosor till läxa på torsdag. Vi ska ha diagosen på måndag och det tycker jag är jätte dåligt för då måste jag plugga på helgen och det hatar jag. Sen så hade vi lunch och sedan kör och syslöjd. Jag blev inte klar med mitte gossedjur men jag är på god väg. Har börjat stoppa delarna.
Den här veckan så har vi väldigt lite läxor. Vi har matteprov men det känns inte som att man ska plugga det utan att man bara ska kunna det. Sedan så har jag franska glosor men det är rätt få och sedan så har vi musikteori som vi har övat på idag. Förran vecka känndes det så fullproppat liksom med två prov och så. Känns lite konstigt den här veckan faktist men nu när man går i 9:an så får man ju räkna med minst ett prov/inlämning i veckan. NU ska jag gå och göra lite mat. Korvstroganoff med ris, gott.
*Kramar Åsa*

Shoreline - Anna Ternheim


7 Oktober


Jacka; H&M
Väska; Puccini
Topp; H&M
Kjol; H&M
Strumpbyxor; Lindex
Skor; Ideal Damskor
Smycken; Halsband, två armband och örhängen


Jacka; Lindex
Väska; Wedins
Vantar; Lindex
Kläning; Cubus
Strumpbyxor; Lindex
Skor; Ideal Damskor
Smycken; Halsband, armband och örhängen

Världens bästa!!!


Landing in London- 3 doors down.
I LOVE this song. Den är SÅ bra.
*Kram Åsa*

Kort hår?

   
Ja, det är vad jag funderar på just nu. Vi ska klippa oss på fredag och jag har oftast mitt hår uppe i en "bulle" så jag kanske bara ska ta av allt, är lite trött på det långa håret också. Men jag funderar vidare.
// Ida

6 Oktober


Polotröja; Lindex (Tror jag)
Jeansskjorta; Lindex
Jeans; Crocker
// Ida

Du Som Tog Mitt Hjärta - Patrick Isaksson & Sarah Down Finer


Rekomendation!

Go kväll!

I fredags när vi var på filmkvällen såg vi filmen "The Notebook" innan vi åkte hem, och den var så bra. Alla satt typ och grät. Killar tycker nog den inte är så bra eftersom det är en kärlekshistoria, Men om man inte har sett den så är det ett måste. Nu vid middagen berättade Åsa för mamma om den och vi började gråta när hon berättade om den.
   
// Ida


Nu vill jag bara sova!

Hejsan!

Det blev bara förluster i USM men vi spelade bra. Jag tror att jag gjorde 6 mål totalt på 4 matcher och det är ju ganska bra. Ingen träning imorgon iallafall så det känns ju skönt att kroppen får vila. Fast vi har idrott imorgon men det brukar ju inte vara så ansträngande. Men det som var bra med USM förutom att vi hade jätte roligt och att vi spelade bra var att vi sov på hotell. Egentligen så skulle vi sova i ett klassmrum men våran tränare sa bara att vi ska inte sova här i skolan utan på hotell. Alla blev lite paffa men glada. Sköna sängar och god frukost hade hotellet iallafall. Nej, nu är jag helt död i huvudet typ och jag är trött så jag ska gå och lägga mig.
*God natt, Åsa*

Vecka 40

Det blev en ganska kort vecka den här veckan, från måndag till torsdag. Eftersom i fredags hade vi vandring och i helgen har det varit SM, men håll till godo. : )
     
Måndag, tisdag, onsdag och torsdag.
Min favorit är nog onsdagens, vilken är eran?
// Ida

Ny dag, nya tag

God morgon!

Igår åkte vi till Linköping och vi hann inte skriva något men nu sitter vi på hotellet och ska äta frukost, igår spelade vi mot Vadstena (tror jag) och RP och vi förlorade båda men nu tar vi nya krafter och vinner idag Kram
// Ida

Dax för filmkväll

Hej!

Nu drar vi iväg till Nelly för filmkvällen, vi har gjort sega chokladrutor och chokladbollar. Ha en skön fredagkväll.
// Ida

Från Tyresta till Nyfors

Hej!

Duchade nyss efter att vi kommit hem från vandringen som vi hade idag, i våran grupp var vi 8 (9) stycken, jag, Åsa, Nelly, Helena, Antonia, Sara, Felicia, Matilda RL och Rulle förstås. Det var tre kontroller som vi skulle stanna på, först möte vi Niklas och Melker och där fick man koka spagetti och knyta en knut av dom, det gick bra och vi fortsatte mot Olle, där fick man sätta upp ett tält och sen gick vi till Eva och Nasrin och där var skoldagen slut. Nu är jag trött och har ont i benen men jag ser ändå fram imot filmkvällen med tjejerna i klassen som vi kommer ha. Men nu måste jag klä på mig och gå ner och baka till kvällen. Kram.
// Ida  

One Of us Is Gonna Die Young - The Ark


En rolig dag!

Hallå!

Idag har det varit en ganska skön dag, förutom för mina fötter för jag har gått i mina nya skor som har klack så jag får ont i fötterna. Men iallafall så började vi kl 8 så jag gick upp 6:50 kanske och jag var först upp. Det är sällan, det brukar alltid vara pappa som är upp först men vi har ju byggarbetare hemma hos oss för vi byter ventilationen så därför skulle han till jobbet senare. Det blev så att ALLA i familjen åt frukost samtidigt. Det brukar bara hända på helgen för alla har ju olika tider men det var trevligt.
Första lektionen jag hade var franska. Glostestet gick bra, jag övade ju ändå 1 timme på dem. Sedan så hade vi SO-prov. Det gick bra. Sen svenska. Vi fick tillbaka våra bokrecensioner och våra krönikor. Jag fick MVG och VG på recpektive. Sedan var det lunch och sedan så skulle vi träffas vid pressbyrån för att åka till gallerian i city. När vi kom dit så fick man välja om man ville fota en bildserie och göra en berättelse av den eller göra en animerad film med pappersgubbar som man rör lite i taget. Vi gjorde animinerad. Det var askul och det var roligt att titta på resultatet. Det som var jobbigt var att man måste ta 12 bilder för att göra en sekund.
Sedan så åkte vi till gullmarsplan och köpte bröd och drickyoughurt och sdedan åkte vi direkt till hallen för vi skulle ju träna. Det gick bra på träningen och sen när vi kom hem så åt vi och sen så har vi duschat. Nu ska vi gå och göra pannkakor till imorgon för vi har vandring.
*Kramar Åsa*

2 Oktober


Topp; Gina Tricot
Jeans; Crocker
Kofta; Race Marine
// Ida

Jag har hittat den!!

Jag har ju varit på jakt efter en höst jacka och idag när jag kollade på Ellos.se hemsida så hittade jag denna:

Den här kommer från ellos och kostar 999 kr. Jag älskar knapparna! Vill ha!
*Kram Åsa*

Jag gillar:

Detta är min outfit idag:

Tröja: HM
Linne: HM
Shorts: Clara
Strumpbyxor: Lindex
Smycken: Hade jag redan tagit av men det var ett gammalt halsband med ett hjärta och örhängen.
Tillbehör: Min scarf
Jag gillar verkligen strumpbyxorna. Det är svårt att se men det är mönser på dem. Här kommer en bättre bild.

Såhär rutigt. Nu ska jag titta på Top Model.
*Kram Åsa*

Dax för final

Go Kväll!

Idag gick vi en ganska lång dag i skolan som vanligt på onsdagar, vi började kl 9:10 med So och vi övande inför provet som vi har imorgon sen hade vi engenska prov, lunch, krock, musikteori, idrott och hemkunskap / teknik. På idrotten var vi inne eftersom det regnade och nu ska vi inte vara ute något mer. Nu ska jag gå ner och titta på finalen av Americas Next Top Model. Kram
// Ida

1 Oktober


Polotröja; Lindex
Oversizetröja; JC
Skärp; H&M
Jeans; Crocker
// Ida

Gårdagens


Topp; Zhara
Jeans; Crocker
// Ida


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu