23/12 2013

Nu går dagarna fort. Man fixar en massa så tiden går snabbt. Randiga kakan är gjord och nyss gjorde jag rullrån, mums. 
Igår var vi på villa källhagen och åt julbord, mycket gott såklart. Kvällen spenderades med både poker och tp. 


Gick såklart loss på godis/dessertbordet extra mycket. 

Det lackar mot jul

Så var denna helg och tredje advent förbi, snart julafton. Gud vad fort dagarna går nu tycker jag.
I lördags så tog jag mig ut till Tyresö för luciatåg hemma hos min körledare, lite jobbigt i kaoset. En resa som skulle tagit 1 timme blev 2 timmar. Framme iaf så var det ett mycket mysigt luciatåg och så käkade vi efteråt. 
Igår så gick jag, mamma och pappa till Skansen och julmarknaden. Vi gick ganska tidigt för det skulle bli regn. Regnet kom och lite skillnad från förra året då det var massor av snö. Köpte det som man typ alltid köper, brända mandlar, ost, korv, senap. Sedan på kvällen blev det ett spinningpass, bra avslutning på den veckan. ❤️Åsa
Agnes och jag käkade middag i torsdags, sjukt gott. På väg till luciatåg i fredags. På väg till Skansen. Ida och jag bakade peppisar i lördags.  

131214

1. Pepparkaksbak / 2. Längtade till helg / 3. vacker solnedgång över SLU / 4. Max när älsklingen kommer upp, standard ;)
Är just nu hos mamma och pappa, ska äta middag med morbror och Erika, babe kommer också. Ska sen gå ut med Jessica och Julia, blir GK. Taggar nu inför sista veckan i skola // Ida

11/12 2013

Nu är jag hemma en snabbis och har ätit lite lunch. Ska snart bege mig till Tyresö för dagens andra luciatåg. Vi hade ett i Högdalen kl 08 imorse så ingen sovmorgon här. När vi var färdiga passade jag på att åka till skolan och hälsa på, det låg på vägen hem. Alltid lika trevligt. 
Blev ju klippning igår och jag är sjukt nöjd. Hon som klippte mig var riktigt duktig. ❤️Åsa131210

Dagarna rullar på och har nu mindre än två veckor kvar i skolan, se lite ledighet = jobb. 
Har hunnit skriva tenta i delkursen Allmänkemi och är nu inne på den andra delkursen Organkemi, det kanske tråkigaste som finns.
 
Spenderade övergången mellan november till december i Uppsala, andra helgen jag varit hemma annars åker jag ju bara till Stockholm. Oscar var här hela helgen men när han skulle åka hem på måndagmorgonen fick han punka inte alls lång ifrån mig, vilket sedan tog 6 timmar att fixa så han umgicks med mig den dagen också :)
 
Helgen som var nu bjöd på utgång med Agnes, Helena, Carro och Åsa. Prövade på Marquise som gav ett väldigt positivt intryck. Lördagen spenderade jag som sagt med Åsa, länge sen vi bara umgicks. Söndagen blev sådär slapp som den alltid brukar vara, men åkte på kvällen till Tyresö och såg Adventskonsert i Lions regi som kören var med i. Konstigt var det att sitta i publiken och inte stå där själv men de klarade sig så bra :)
 
Nu väntar jag på att älsklingen ska ringa // Ida

Sämst i hela världen

Herre min Gud!! Jag har inte bloggat sedan jag skrev om bråvalla, och det var i slutet av juni!!! Frånvaro om något! Men jag har instagram så man uppdaterar ju där ist men ska försöka bli bättre. 
Just nu är jag arbetslös men får dagarna att gå ändå. Har en hel del luciatåg nu i dessa tider så de fyller ut. Idag så ska jag klippa mig och sen blir det massage, en riktigt ta hand om mig själv dag. Sen blir det att ta hand om lägenheten och städa lite. ❤️Åsa

Jag och syster i lördags, egentid med shopping och fika

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu