The paradise

Ja, hur ska jag börja? Hela familjen har varit utomlands på Tobago i en vecka, eller mamma och pappa är fortfarande kvar men skickade hem sina barn. Helt underbart med värme, sol och bada i havet. Vi kom ned den 23/12 på kvällen vid kl 19 och var på hotellet ca kl 21, då väntade middag vilket var lite konstigt eftersom Tobago ligger 5 timmar efter Sverige så blev det att vi åt middag vid kl 2-3 på natten. Men men, efter det väntade en god natts sömn, även om vi vaknade lite tidigt. 
 
På morgonen blev det promenad för att titta runt i dagsljus och sedan en grym frukost som hade det mesta så man gick aldrig därifrån hungrig. Vi varvade lata dagar på stranden med utflykter. På torsdagen åkte vi en "glass bottom boat" till Bucco Reef som är ett kroallrev som ligger utanför den lilla staden Bucco. Många fina fiskar såg vi och sen åkte vi med båten till The Nylon Pool som är en sandbank en bit ut i havet med helt kristallklart vatten. Man skulle tydligen bli 10 år yngre av att bada där, vi får se om det fungerar.
 
På lördagen gjorde vi en längre utflykt runt Tobago med en tur som hette "The best of Tobago" med Apollo som vi reste med. Vi fick åka till en kakaoplantage, som var väldigt intressant, vandra in i regnskogen till ett vattenfall och bada där och även se massor av denna fina ö. På söndagen hade vi sämst väder med regn från 12-16 så där försvann lite soltimmar som Ida var mycket ledsen över. Vi hade bokat en båttur runt kusten där vi skulle snorkla och bada vid olika stränder på måndagen. Blev inte riktigt som vi ville med regn och väldigt mycket vågor som gjorde att vi inte kunde snorkla utan fick snorkla vid Bucco Reef igen men inte gjorde inte så mycket eftersom vi fick se delfiner. Efter lunchen så sprack det upp och blev bättre väder så eftermiddagen blev riktigt bra. Tisdagen spenderades i solstol för att försöka få en sista färg då vi åkte hem vid kl 20:30 på kvällen.
 
En mycket mysig vecka med ett otroligt trevligt folk som har sådan skön attityd och atmosfären är så lugn på Tobago. Kommer helt klart försöka åka tillbaka. Kram Åsa





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu